Tesekkürler emeginize saglik. Programi seyrettim cok güzel bir anlatim yapti Emekli Albayimiz.. Heleki son cümlesi "Bu hükümet ile Terör cözülmez" cok yerinde bir tespit yapmis. AEO.- Hızlı Düzenle
Türk-Kan, eline sağlık mirim. Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hakimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele zaten emrivaki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehal, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usulü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimal, bazı kafalar kesilecektir! Hızlı Düzenle
elinize saglik. Komutan parcaladi, artik dusunebilen insanlar kacakcilik-siyaset-densiz-pkk baglantisini kurabilirler, ama dusunemeyenler ne olacak bilmiyorum. "Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"
Mesaj: #8Tarih: Sal Ekm 21, 2008 2:04 Mesaj konusu: Açıklama:
Gerçekten cok mükemmel bir programdı . Bu kadar acık ve net anlatımlarıyla albayımızı sahsen ayakta alkışlıyorum .
Umarım gerekli tedbirler alınır !
Paylaşım için de teşekkürler bu arada . . . Hızlı Düzenle
Mesaj: #12Tarih: Sal Ekm 28, 2008 22:52 Mesaj konusu: Açıklama:
merhaba dost ve dostlar...öncelikleen büyük bayram hepimize kutlu olsun...yaklaşık 3 aydırher şeyden uzaktım...rahatsızlıklar vs...ilk iş kersilmiş interneti açtırmak sonra hemen siteye dostlara bakmak oldu...bir kere daha emeklerinize sağlık...bu arada rapidede bir haller olmuş...ölü kandili gibi hız vermekte...anlaşılan yakın bir zamanda üyelik tazelemesi yapmalı...aksi halde sizleri hızına yeişemiyeceğim korkarım...bir kere daha selam saygı... Hızlı Düzenle
Mesaj: #13Tarih: Sal Ekm 28, 2008 23:15 Mesaj konusu: Açıklama:
Geçmiş olsun receylan, hoş geldiniz. Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hakimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele zaten emrivaki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehal, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usulü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimal, bazı kafalar kesilecektir! Hızlı Düzenle
Teşekkürler. Erdal Sarızeybek kimdir tanıtmalı anlatmalı ve iktidara gelmesi için çaba sarfetmeliyiz. Çünkü onu tanımayan birçok insan var. Bana göre Atatürkten sonra gelen ilk ve tek önder Erdal Sarızeybek olacak. Hızlı Düzenle
Mesaj: #15Tarih: Sal Ksm 11, 2008 20:24 Mesaj konusu: Açıklama:
çok teşekkürler.. ellerinize sağlık.. Erdal Sarızeybek çok değerli çok kaliteli bir insan.. anlattıkları hep anlatılmalı, uygulanana kadar.. Hızlı Düzenle
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız