Vatana İhanet Kanunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder   printer-friendly view    GuncelMeydan.com Forum Ana Sayfa -> Genel & Güncel Konular -> Devlet ve Siyaset
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

VATANA IHANET KANUNU GERI GELSINMI?
LUTFEN BIRLIK OLALIM HEPIMIZ KARDESIZ
100%
 100%  [ 2 ]
ACIK
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 2

Yazar Mesaj
YUKSEL
Acemi Üye
Acemi Üye

Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :YUKSEL yükselmekte olan bir dalın üzerinde 

Durum :

Ruh Haliniz :
Mesaj: #1   MesajTarih: Çrş Ksm 19, 2008 0:06    Mesaj konusu: Vatana İhanet Kanunu
Açıklama: vatana ihanet kanunu butun dunyada mevcuttur neden bizde yok ?
Alıntıyla Cevap Gönder

butun yazilarinizi okudum hepiniz dogruyu soyluyorsunuz. evet bunu ozal baslatti ve simdi de biz bitirecegiz bu kanun geri geldigi an hepsi cil yavrusu gibi kacacaklardir..cunku su an butun suclular ellerini kollarini saliyararak ve birde utanmadan suratlarimiza guluyorlar utanmazlar korkmuyorlar bile ama turk iyidir centilmendir sabirlidir ama korkak degildir zamani gelince onu kimse durduramaz iste o zaman geldi simdi ne yapip yapip o kanunu geri getirmedigimiz muddetce bu millet zarar gormege devam edecektir tek caremiz kanunu geri getirmektir bunu artik lutfen kabul edin cunku hakikat budur yoksa baska hicbir sekilde bunun altindan kalkamazsiniz ....
bunun tek care oldugunu kabul edin bunu zaten sizlerde biliyorsunuz hadi o zaman gosterin turklugunuzu her zaman ileri unutmayin olum var donus yoktur turkun gozu karadir kizdimi onunde kimse durmasin yakar gecer...
su anda herkezin icleri alev alev yaniyor bitsin artik bu bela temizleyin bu pisligi vatanimizdan...
bir yasli kadin olarak su an icim yaniyor elimdende hicbirsey gelmiyor ama kelimelerim var hislerimi ve dusuncelerimi ifade edebiliyorum..genc olacaktim vede delikanli yakmistim onlarin ciralarini...elimden kurtulamazlardi analarindan emdigi sutu burunlarindan getirirdim dua etsinlerki ben basta degilim..onlarin 7 sulalerini bir gemiye koyar salardim denize ve butun mallarinada el koyardim...surum surum surundururdum onlari cunku cok canlar yaktilar boyle kolay kurtulamazlardi elimden....
hepinize guveniyorum arslanlarim benim gosterin boyunuzuda gozleri turk gorsun..
turkiye turklerindir ve herzamanda turklerin olacaktir buna kimsenin degistirmesine gucu yetmez....
ulu ataturk baslatti bizler bitirecegiz.....
hadi el ele verin ve birlik olun birlikten neler dogmaz bu vatan birliklerle olmustur ve oylede kalacaktir...
olum var donus yok. ne mutlu turkum diyene...

Arrow Hıyanet-i Vataniye Kanunu

Arrow Özal'ın kaldırdığı Hıyanet-i Vataniye Kanunu

En son YUKSEL tarafından Prş Ksm 20, 2008 10:18 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
En son Türk-Kan tarafından Çrş Ksm 19, 2008 0:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi

basadon
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Rep Puanı : 128
Rep Derecesi :Türk-Kan dürüstçe çaba harcıyor Türk-Kan dürüstçe çaba harcıyor 

Durum :

Ruh Haliniz :
Mesaj: #2   MesajTarih: Çrş Ksm 19, 2008 0:15    Mesaj konusu:
Açıklama:
Alıntıyla Cevap Gönder

YUKSEL, tamami büyük harflerden olusan mesaj göndermek forum kurallarina aykiridir. Lütfen "Düzenle" secenegini kullanarak basligi düzenleyiniz.

.
.

basadon
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder   printer-friendly view      GuncelMeydan.com Forum Ana Sayfa -> Genel & Güncel Konular -> Devlet ve Siyaset Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Basliklar
Başlık Yazar Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni mesaj yok Sabit: İhanet partisi Akape kapanmadı! Ram Genel & Güncel Konular 40 Çrş Arl 03, 2008 5:01 Son Mesajı Görüntüle
Ram
Yeni mesaj yok Sabit: Hıyanet-i Vataniye Kanunu Türk-Kan Mustafa Kemâl ATATÜRK 1 Cmt Hzr 28, 2008 12:15 Son Mesajı Görüntüle
MedceziR
Yeni mesaj yok Sabit: Özal'ın kaldırdığı Hıyanet-i Vataniye... Türk-Kan Devlet ve Siyaset 6 Cmt Ksm 22, 2008 13:01 Son Mesajı Görüntüle
luzismud
Yeni mesaj yok Vatana İhanet Kanunu için İmza Kampan... taironas Genel & Güncel Konular 2 Sal Arl 23, 2008 23:25 Son Mesajı Görüntüle
taironas
Yeni mesaj yok Vatana mı, AKP’ye mi ihanet! Sema Genel & Güncel Konular 1 Cum Mar 02, 2007 12:10 Son Mesajı Görüntüle
|Kuralsız|

Bu Başlığı Sık Kullanılanlara Ekle

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

eXTReMe Tracker