28 ŞUBAT SENİN BABAN!

28 ŞUBAT SENİN BABAN!

İletigönderen ismailşanal » Pzt Ara 09, 2013 18:40

Elbette bin yıl sürmeyecek ama bugün altın çağını yaşıyor 28 şubat...
Mağdur edebiyatını hazzın doruklarında yaşam tarzı haline getiren,saymakla bitmeyecek kadar gereksiz adam 3 günlük sürecin 15 yıldır suyunu çıkarıyor...
28 Şubat'ın tek muhatabı Necmettin Erbakan; 15 yıldır mağdurculuktan ekmek yiyen muhafazakar demokratların suratına daha o günlerde, kararın tarihi akış önünde bir nokta kadar önemsiz olduğunu dile getirerek şamarı indiriyor.
Bugünün demokrasi putperesti muhafazakarlar ,28 şubattan sonra yoluna devam eden milli görüş hareketiyle dış politika, ekonomi, sanayi gibi birçok konuda taban tabana zıt olduğu gibi maneviyatçılığı da bir gömlek gibi yırtıp atmışlardır.
Dindar nesil masalı anlatan başbakan ve saz arkadaşları henüz yumurtadan çıkmadan referansımız İslam değil diye tüm dünyaya haykırıyorlardı...
Bugün demokrasi ayini yapan cemaatler,tarikatlar,dernekler,sendikalar,kıllar,yünler 2000'lerin başlarında 'Takiyye' diye bir ürünün pazarlamasını üstlenmişlerdi.Uzun yıllar boyunca hükümetin gerçekleştirdiği bütün ihanetlerin de kılıfı takiyye olmuştu.

Başarısını defalarca kanıtlamış bir senaryo taslağı olan 'iyi polis-kötü polis' küresel emperyalizmin sadece sinema endüstrisinde değil siyaset sektöründe de baş tacıdır.
Soldan birilerini iktidara taşırken 'şeriat gelecek' yaygarası koparan beyaz yakalı CIA personelleri, sağdan birilerini iktidara taşırken de 'din elden gidiyor' şarkısını tasavvuf müziği eşliğinde söyletiyor
11 yıldır Orkestra şefliğini ABD büyükelçisinin yaptığı neo-liberal AKP korosuna bir göz atalım ki kimlerin nasıl seçildiğini ve kadroya geçtiğini, kimlerin ahengi niçin bozduğunu ziyadesiyle bilelim.
Merak edilmesi gereken şudur ki ilk günden beri Akp'ye taparcasına itaat eden bir sürü irili ufaklı kurum neden 11 yıl sonra başbakanın bir öksürmesiyle apar topar imza yağdırdı.
2014 Belediye seçimlerinde 1989 Anavatan'ı gibi muazzam bir çöküş yaşayacağını bilen Erdoğan 'biz daha ölmedik' konsepti oluşturmuş olacak ki yenilgi bazlı öfkesini artık kimselerden gizleyemiyor.
Seçimlerden ve siyasi partilerden çok daha önemli olan toplumun ahlaki değerleridir.

Ahlakın asla menfaatten daha önemli olmadığını haykıran, maneviyatın nasıl erozyona uğradığını ve hassasiyetlerin nasıl nakite çevrildiğini bize en omurgasız haliyle ispatlayan 97 Sivil toplum kuruluşuna minnettarız...
Değerlerinizi koltuklarınızla takas ederek başladınız Batı'nın en sadık kapıkulları olduğunuz bu 'kutsal' yolculuğa...
Namus idi bir müslümanın en kıymetli varlığı ve yüzbinlerce Irak'lı kadının namusunu kirlettiniz duacısı olduğunuz amerikan askerleriyle!

Değerleriniz makam araçlarınız oldu artık...
Tıpkı 'şerefin nerede' diye sorulduğunda benim şerefim develerimin sırtında yüklü diyen Ebu süfyan gibi...
Ak prenses ve 97 cücelerin hiçbiri yüzbinlerce müslümanın iffeti kirlenirken rahatsız olmamıştı üstelik
genlerinde zerre kadar onur bulunmayan bu kalabalıklar kıyamete kadar bu ihaneti omuzlarında taşıyacaklardır.
İnançlarımızdan bahsetmek haddiniz değil 97 cüceler!
İnandıklarımızın tamamına yakınını siz çoktan inkar ettiniz.İnkar edemediğiniz bir Allahın varlığı kaldı ki onu da zaten birçok müşrik inkar etmiyordu...
neye inanıyorsunuz?
doksanlarda ateşli konuşmalarınızda iki cümlede bir tekrar ettiğiniz İslam birliğine mi? Hayır!
Sizler Bitik Avrupa birliğinin son fedailerisiniz!
Anadolumuzun bir zamanlar övünç kaynağı olan aile yapısını astronomik bütçelerle tahrip eden iğrenç medya yapımları da batıya özenen kimliksiz gençler de sizin eseriniz!
Özelleştirip peşkeş çektiğiniz milli kurumlarımızdı o gençlerin gelecek ümitleri...
Doksanlarda ahitleştiğiniz gibi zulümleri bitireceğinize mi inanıyorsunuz? Hayır!
Zulümlere son vermek şöyle dursun sizler İslam coğrafyasındaki bütün zulümlerin sarsılmaz destekçilerisiniz!
Terör organizatörlerinin bile hayal kırıklığı yaşadığı,işgalden vazgeçtiği Suriye'de sarsılmaz bir sadakat ile batıyı işgale davet eden sizlersiniz!
Mezhepleri inkar edip İslam çatısı altındaki Hak inançlara saldıran, katliam fetvaları uyduran,Allah'ın ismini anarak müslüman öldüren sizlersiniz!
Günümüzün Firavunu Amerika Birleşik Devletlerinin stratejik müttefikleri, yegane kölelerisiniz!
Sizler Siyonizmin karın tokluğuna savaştırdığı Kabe'yi yıkmaya gelen Ebrehe ordusunun fillerisiniz!
Sizler Alemlere rahmet Peygamber efendimizin aleyhinde kurulan Dırar mescidinin tuğlalarısınız!
Sizin inandıklarınız demokrasiden başkası değildir!
Demokrasi dininin amentüsü çoğunluğa imandır!
Demokrasi dininin en faziletli zikri sandıktır!
Tarih boyunca Hak ve batıldan başka bir şey süregelmemiştir.Bütün peygamberler batılla mücadele etmiştir ve batılı temsil edenlerin güçten başka bir dayanağı olmamıştır.
Bugün güce yaslanıp milli irade etiketiyle ticaret yapanlar iradesizlerin en önde gidenleridir.
Hükümetin maddi kaynaklarını iliklerine kadar sömürüp hayır kurumu gibi anılmak isteyenler 28 Şubat'ın gözbebeği mason localarının fotokopisidir.

Peki niçin pensilvanya cemaati etle tırnak gibi götürdüğü ilişkide on yılın sonunda ipleri kopardı?
Zahmet olacak ama Kuran meali açıp okursanız menfaat için birlikte olanların menfaatler bitince nasıl birbirine girdiğini 1400 yıl önce birçok ayette anlatıldığını görürsünüz...
Dershaneler kapanmalı mı kapanmamalı mı?
70 yıldır bu ülkede Milli Eğitimle ilgili her kararı Fulbright komisyonu ve Abd büyükelçisi alıyor.
Bu ihanet anlaşması fesh edilmeden eğitim konuşmak israftır.
F-Dershaneleri kapansa bile özel okullara dönüşeceği için pensilvanya cemaatinin ekonomik krallığını sarsmaz.Bir itirazım da kavram karmaşasınadır.Çalıntı soru ticareti yapan kurumlara dershane yerine darphane ismi kullanılmalıdır.

Helali haramı sorgulamayan bir toplum emperyalizmin Anadolu'da nihai hedefidir

İğneden ipliğe ne kadar gereksiz mevzu varsa saatlerce anlatıp Nato, Avrupa birliği, Büyük Ortadoğu projesi hakkında tek kelime etmeyen
Devlet kurumlarını peşkeş çekenler, çalıp çırpanlar hakkında ağzını açmayan sosyal medya hocaları ahiriniz ateş olacak!
Allah Kuran'da şöyle buyuruyor: Zulmedenlere meyletmeyin sonra size ateş dokunur Sizin Allah'tan başka dostlarınız yoktur sonra yardım göremezsiniz (HUD-113)

Elbette binlerce insanın gönül verdiği yandaş kurumların da yaptığı hayırlı işler var,inkar edilmemeli!
Mekkeli müşrikler bile ticaretleri için hacılara su dağıtıyordu...
Akp hükümetinin aktif rol oynadığı işgallerde zulüm gören coğrafyalara yapılan erzak,ilaç gibi yardımlar da günümüzün başlıca takıntıları haline geldi.
Silah desteğiyle savaşa müdahil olanların yardımsever olarak anılması da akıl tutulması olmalı.
Neyse ki Ortadoğu'da Clinton'u koltuğundan eden Amerikan hezimeti belini doğrultamadı da savaş tamtamcıyı sosyal medya rabiacıları belediye seçimlerine odaklandılar.
Demokrasiden başka tutunacak dalı olmayan
sivil lejyonerler Suriye'de işgal beklerken DÖ4T oldular,
Küresel sömürgeciler hep DÖ4T olsun!

Dinle beni muhafazakar! gözünü aç çocuk,artık büyüdün! Kimliksiz olmanın sebebi galiba henüz babanı tanımıyor olmandı, bak on küsur yaşına geldin artık toparlan! 28 ŞUBAT SENİN BABAN!
Kullanıcı küçük betizi
ismailşanal
Üye
Üye
 
İletiler: 13
Kayıt: Çrş Tem 04, 2012 13:16

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x