“3K” CHP ile Yüzleşmeli

Çözücü: Mustafa YILDIRIM

“3K” CHP ile Yüzleşmeli

İletigönderen Güncel Meydan » Cmt Ara 24, 2011 12:48

Sıkıntılar bitecek gibi değil! Say say bitmek bilmiyor!

Türkler otuz bin Ermeni’yi öldürdü” diyen Amerika’da yetişme yazar Orhan Pamuk’la açıktan arkadaşlık kuramıyorsunuz!

Beyoğlu’nda Nuri Bilge Ceylan’ın filmini izliyor, kapıda ayaküzeri “Orhan Pamuk’un kara kitabı gibi” demek zorunda kalıyorsunuz.

Kemal Derviş’le şöyle sindire sindire makamda görüşmek istiyorsunuz; ama havaalanı köşelerinde konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Bu rastlantıyı bile çok görüyor Kemalistler!

Modern Kürt ağalarının milliyetçi isyanını destekleyen Alman tankı Roth ve Amerika’da eğitilip Almanya’da yeşillenen Cem Özdemir ile uzun uzun görüşüp “arşiv açılsın” kampanyasına destek isteyeceksiniz, ancak olmuyor! Boy fotoğrafı çektirmenizi bile çok görüyorlar.

Amerika’nın Atlantik Konseyi’ne çağrılmak istiyorsunuz da partinin Kemalistleri yeri göğü başınıza yıkacaklar; gidemiyorsunuz Amerika’ya!

Van’da “Atatürkçü Düşünce Derneği” dışındaki cümle “sivil” örgütçülerle gizli toplantıda alınan “Kürtlere özerklik” kararlarını göğsünüzü gere gere anlatacaksınız, ama ne mümkün!

Ermeni Açılımı” denilerek Türklerin soykırımcı olduğu iftiralarına çanak tutan TESEV’i destekleyeceksiniz, ama partinin köküne sahip çıkanlar bırakmayacak!

Her türlü etnik uyandırma, ılımlı “dincilik” hareketini destekleyen, Kıbrıs’ta Yunan yanlısı çözümlere karşı çıkanları yıpratan, ulusal orduyu zayıflatan Amerikan projelerinin yerli aşçıbaşısı TESEV’in “Zazalara da özgürlük” raporları hazırlamasını isteyeceksiniz, ama olmuyor!

TESEV kurucularından olmanızı bile dillerine dolayanlar neler yapmazlar ki; partiyi ayağa kaldırırlar, tarihsel olanağı elinizden alırlar!

Ermeni uydurmacıların, Rum soykırımından söz eden tarih vakıfçılarının yaptıkları gibi, Atatürk'ü de soykırımcı ilan etmenize ramak kalıyor; partinizin bazı Kemalistleri ayağa kalkıyorlar.

Bizim kökümüz Ecevit’tir! İsmet Bey’dir!” diyebiliyorsunuz da “Atatürk’tür” diyemiyorsunuz!

Pirlere, şeyhlere, seyyidlere itibarları geri verilsin; tekkeler, zaviyeler açılsın, diyeceksiniz; ama kendinizi tutuyor; “Laiklik tehlikede değildir!” demekle yetiniyor; Binnaz Hanım’ı milletvekili yapmakla gücünüzü gösteriyor, TESEV’!e göz kırpıyorsunuz! Hepsi o kadar!

Dinlerarası diyalog” diyerek Kızılkilise’de katliam tezinize destek alacaksınız, Amerika’da itibar kazanacaksınız, Başbakanlığın yolunu açacaksınız; ama parti bırakmıyor ki! Diyalogculardan birini milletvekili yaparak, el vermek zorunda kalıyorsunuz!

Bu sıkıntılar saymakla bitmez!

CHP sizin istediğiniz gibi olmaz!

73 yıldır uğraştılar da bir türlü köklerinden kopartamadılar!


* * *

Bin bir sıkıntıya gerek yok! Kurarsınız bir parti; saydamlıksa saydamlık, açıklıksa açıklık!

İsrail destekçisi Quantum bankerlerinin temsilcisi Soros’un ve Amerikan gericilerini aracılığıyla Amerikan hazine desteğine mazhar olmuş TESEV’’in “değerli aydınları” ile çıkarsınız yepyeni yola!

Kafkasya’yı, Asya’yı vuracak füzeleri Tel-Aviv’deki merkezle birlikte vurabilecek olan sözde “Füze Kalkanı”nı sırf Recep Tayyip Erdoğan’a zıtlık olsun diye kıytırık sözlerle eleştirmek yerine; göğsünüzü gere gere savunursunuz!

Gizliden değil, Ankara’da açıklarsınız kendi “açılım” projelerinizi! İki de birde Atatürk’le yüzleşmek zorunda kalmazsınız!

Almanya’daki federasyoncular, platformcular nasıl olsa arkanızdadırlar!

Rahata ermenin yollarıysa hep yeni bir “fırka”ya çıkıyor! Üstelik kasete, masete de gerek yok!
Mustafa YILDIRIM / 21 Aralık 2011
Not: Sonraki yazıda, isyancı “Dersim” aşiret militanlarından Alişir’le, Şeyh Sait’le, Ermeni-Kürt örgütünün Baytar Nuri Dersimi’siyle yüzleşeceksiniz! “İsyan değil katliamdır” derken, 1924, 1825, 1927, 1930, 1937 Kürt isyanlarının birbirinin devamı olduğu gerçeğiyle de “yüzleşeceksiniz.” “Arşiv açılsın” diyerek erken davrandığınıza da bin pişman olacaksınız! Göreceksiniz ki “İstiklali Tam” şiarıyla yola çıkanlar, birliği korumak için sabırlıdırlar, ama enayi değillerdir! Sizi her duyduğumda, her nedense, “Mavi gözlüm” diyen değerli Halk Feylosofu Aşık Mahsuni Şerif’i saygı ve özlemle anıyorum!
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Şu dizine dön: Mustafa YILDIRIM

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x