4 harfli adamız Yunan sınırı ilan edildi!.. / Ahmet TAKAN

4 harfli adamız Yunan sınırı ilan edildi!.. / Ahmet TAKAN

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Mar 15, 2019 13:10

4 harfli adamız Yunan sınırı ilan edildi!..

"Yunan"... Kaç harften oluşuyor?.. Beş... Peki, doktor Devlet Bahçeli için "beka" tehlikesi kapsamına giriyor mu? Yook!.. Neden girsin ki?.. Adamlar, Türk topraklarını ellerini kollarını sallaya sallaya işgal ediyorlar ama büyük bir incelik gösterip Cumhur İttifakı'nın koltuklarına dokunmuyorlar, oraları hiç tehdit etmiyorlar!..

Kemal, Temel, Meral... 5 harfli... Türkiye için büyük tehlike!.. Meczuplar, iftiralar, şantajlar, tehditler, kumpaslar diğer yandan Cennet'ten vaat edilen sahte tapular... Dışarıdan birileri, Türkiye'yi seyrediyorsa, herhalde, "bu memlekette akıl hastanelerinin kapısını sonuna kadar açık bırakmışlar" diye derin tahliller yapıyordur.

Akıl alacak gibi değil!.. Hepimizin coşku ile izlediği Mavi Vatan tatbikatının icra edildiği sırada 5 harfli Yunan, Ege'de Türkiye'ye meydan okuyor. "Beka"yı dilinden düşürmeyen iktidar ile küçük ortağı da "saygın iş adamı" çocuk pornocusu ile birlikte kendi insanlarına kumpas hazırlıyor.

Dosdoğru anlatayım;

Mavi Vatan tatbikatı devam ederken Yunan, işgal ettiği Türk toprağı Aydın'ın Eşek Ada'sında, 7 Mart tarihinde bayrak ve egemenlik gösterisi yaptı. Sonra da, küstahça Aydın Eşek Adası'nı Yunanistan sınırı olarak ilan etti. 5 harflilerle uğraşan şen ortaklar da olup bitenleri beka sorunu olarak görmeyip Yunan'ı şımartmaya devam etti.

Mavi Vatan Tatbikatı devam ederken 7 Mart'ta yapılan bayrak törenine, Aydın Eşek Adası'nın sözde Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, adada konuşlu askerî üslerde görevli Yunan subay ve astsubayları, adanın sözde Emniyet Müdürü ile adadaki Yunan İlkokulu ve Lisesi'nin öğrencileri katıldı. 12 Ada'nın Yunanistan'a katılmasının 71'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılan bayrak töreni ile ilgili haber, resim ve video görüntüleri kalymnos-news.gr adlı internet haber sitesinde yayımlandı. Video görüntülerinde 2017'de öğretime açılan Yunan İlkokulu ve Lisesi öğrencilerinin Aydın Eşek Adası sokaklarında yürüyüş yaparak tören geçişi yaptığı görüldü. Töreninin yapıldığı meydanda protokole dahil olan resmî görevliler ile adada yaşayan Yunan vatandaşları egemenlik ve bayrak gösterisi yaptı. Sözde Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, meydanda bulunan anıta çelenk koydu. Yunan bayrakları ile süslenen meydandaki anıta çelenk konulurken Yunan İlkokulu ve Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri ve Fener Rum Patrikhanesi'nin atadığı papaz da hazır bulundu.

Resim

Resim

https://kalymnos-news.gr adlı internet sitesinin haberinde Eşek Adası'nın Yunan sınırı olarak belirtildiğine dikkat çeken Millî Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Kurmay Albay Ümit Yalım, tepkisini şöyle dile getirdi;

"Yani, Aydın Eşek Adası Yunanistan tarafından hem işgal hem de ilhak edilmiş. Mavi Vatan'da bulunan Aydın Eşek Adası'nda Yunan bayrak töreni yapılırken ülkemizi yönetenler ve ilgili bakanlar olanı biteni turist gibi seyretti. Yunanistan'a müzik notası bile verilmedi.

Yunan askerlerinin kuzu çevirdiği Aydın Eşek Adası'ndaki sözde Belediye Başkanı Evangelos Kottoros Yunan vatandaşıdır. 2972 sayılı Mahalli İdareler, Seçim Kanunu Madde 9'a göre Belediye Başkanı Türk vatandaşı olmalıdır. Sözde Belediye Başkanı Evangelos Kottoros 2008'den beri tam 11 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyor. Bazı CHP'li belediye başkanlarını görevden alarak yerine kayyum atayan Erdoğan ve AKP Hükümeti, bugüne kadar Kottoros'u görevden almadı ve yerine kayyum atamadı.

Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2017'den beri Aydın Eşek Adası'nda kaçak olarak faaliyet gösteren Yunan İlkokulu ve Lisesi hakkında hiçbir işlem yapmadı. Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aydın Eşek Adası'nda kaçak olarak faaliyet gösteren Yunan otelleri hakkında hiçbir işlem yapmadı."

Ha, bu arada!.. Recep de 5 harfli... Doktor Devlet Bahçeli, acaba devirdiği çamın farkında mı?.. Ya, sarayda toplam süresi 20 dakikayı aşmayan görüşmelerin birinde Recep Bey, "hareketin liderisiniz bilirsiniz, 5 kere 5 kaç eder" diye sorarsa ve doğru yanıtı alamazsa, 6 harfli Devlet Bey'i sınıftan atar mı?..

Ahmet TAKAN, 15 Mart 2019
ahttakan@gmail.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x