80 yaşındaki vatandaş Facebook beğenisinden karakola alındı

Genel & Güncel Konular

80 yaşındaki vatandaş Facebook beğenisinden karakola alındı

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Nis 19, 2020 4:44

Korona virüs önlemleri kapsamıdna dışarı çıkması yasak olan 80 yaşındaki vatandaşın, Facebook'ta beğendiği bir paylaşım nedeniyle karakola çağrılıp ifadesi istendi.
Resim
Korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ve üzerinin sokağa çıkması yasaklanırken 80 yaşındaki bir vatandaşın, Facebook'ta bir paylaşımı beğendiği için karakola çağrılarak ifadesi alındı.

Vatandaşın ifadesinin alınma nedeninin 'cumhurbaşkanına hakaret' olması dikkat çekti.

Sokağa çıkması yasak olmasına rağmen karakola çağrılan vatandaş, ifadesinde gözünde katarakt olduğu için paylaşımları yanlışlıkla beğenmiş olabileceğini bildirdi.

İfadesinde ayrıca Cumhurbaşkanı'nın hemşehrisi olduğunu belirten vatandaş, devlet büyüklerine hakaret etmek gibi bir düşüncesinin olamayacağını söyledi.

CHP'Lİ MUHARREM ERKEK'TEN TEPKİ
Duruma Twitter'dan tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Şahıs devleti nasıl olur, örneği. 1940 doğumlu, 80 yaşında vatandaş. Sokağa çıkması yasak. Facebook hesabında yaptığı bir beğeniden dolayı karakola götürülüp ifadesi alınıyor. "Virüs kapar mı, yaşı nedeniyle yaşamı tehlikeye girer mi", önemli değil. Önemli olan tek adamın keyfi." ifadelerini kullandı.
Resim
Resim
Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x