ABD'nin 100 Yıl Önceki Planı - 1 / Arş. Yazar Orhan TUNÇ

Yazı Dizileri

ABD'nin 100 Yıl Önceki Planı - 1 / Arş. Yazar Orhan TUNÇ

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Eki 05, 2009 22:43

ABD'nin 100 Yıl Önceki Planı - 1

ABD'nin, Demirel'e, Özal'a Erdoğan'a eyalet sistemini dayatmasının ardında 100 yıl önce Kongre'nin aldığı bir karar vardır

Bu yazıyı üç sene önce yazmıştım. O zamanlar gündem bu kadar karmaşık değildi. Yazılarımızı ve beklentilerimizi özgürce yazıp, gittiğimiz konferanslarda özgürce konuşurduk. O zamanlar gelecekle ilgili korkularımızı satır satır söylerdik. İnanın bugün o korku ve kaygılarımız bir bir gerçek oldu.

Önce yıllar önce yazdığımız yazıyı hatırlayıp, neden bugün bu konuya değindiğimizi anlatayım.

Bilindiği üzere, ABD Senato ve Temsilciler Meclisi gizli kararları 100 yıl geçmeden açıklanmamaktadır.

1996 yılında 100'üncü yılını dolduran ve ancak o zamanlar elimize geçen 31 Ocak 1896 tarihli 54. Kongre gizli kararı, inanılmaz gerçeği karşımıza çıkarmaktadır. ABD yüzyıl önce ülkemiz ile ilgili analizini yapmış ve uygulamak üzere şu planları yapmış.

Türkçe tercümesini aşağıda yayınlıyorum;

KARAR:

ABD'nin belirleyeceği bir temsilci ile her Hıristiyan ülkeden bir temsilcinin, Osmanlı İmparatorluğu adındaki kabul edilemez ve inatla devam eden devletin, şeytani hareketlerinin düzene sokulması için çalışılması.

Bu karara göre; ABD temsilcisi mutlaka ABD vatandaşı olacaktır. Temsilci, Hıristiyan ülke yöneticileriyle işbirliği yaparak aşağıdaki görevleri yerine getirecektir;

    a) Tüm Hıristiyan ülkelerden ABD temsilcisi ile beraber çalışacak, benzer özelliklerde birer hükümet temsilcilerinin atanması sağlanacaktır.

    b) Uluslararası Hıristiyan Komitesinin uygun bir bölgede organizasyon çalışmalarına başlaması sağlanacaktır.

    c) Uluslararası Hıristiyan Komitesince, din, mezhep ve milliyetçi özelliklere bakılmaksızın geçici bir Hıristiyan yönetici, Türkiye'nin başkanı olarak seçilmesi.

Osmanlı İmparatorluğu'nun mevcut bölgelerinin sınırlarla ayrılması, bu bölgelerin Hıristiyan eyaletleri kabul edilip, Hıristiyan gücünün Türkiye Birleşik Devletleri adında toplanması,

Utah Eyaleti yönetimi örnek alınarak ve çok eşlilik, kılıçla fethetme gibi dini vaazların ve hareketlerin yasaklanması sağlanacaktır.

    d) Geçici hükümet Türkiye Birleşik Devletlerinin sınırlarının içerisindeki etnik özelliklerine uygun olarak oluşacak Ermeni devleti müttefikimize tüm Hıristiyan devletlerinin askeri destek sağlamaları istenecektir.

    e) Daha önce bahsi geçen geçici hükümetin süresini tamamlamasından sonra, müttefik güçler tarafından kısa zaman içinde Türkiye Birleşik Devletleri'nin Uluslararası Hıristiyan Komisyonu tarafından tanınması sağlanacaktır.

Türkiye'deki ülke yönetiminin hiçbir zaman Sultan, Halife veya Peygamber Muhammed'in dini (şeriat) yöneticileri tarzında olmaması ancak ılımlı dini fikirleri olan ve insanlara olumlu yaklaşan yönetimlerin kurulmasına özen gösterilecektir.

Görüldüğü gibi, Türkiye'yi eyaletlere ayırarak bölme ve böylece daha kolay yönetme stratejisi ABD tarafından 1896 yılında kabul edilerek meclisler tarafından onaylanmıştır.

Bush yönetimi terörist olarak ilan ettiği PKK terör örgütünü illegal yollardan besliyor, himaye ediyor ve maalesef siyasal olarak da destekliyor! PKK terörü de başta, ABD desteği sayesinde Türkiye'de masum insanların canlarını almaya devam ediyor. Yine Bush yönetimi, kuzey Irak'ta barınan PKK terör örgütüne karşı operasyon yapmak isteyen Türk Silahlı Kuvvetlerinin karşısına dikiliyor ve hatta tehdit ediyor."

Demek ki ABD'nin, Süleyman Demirel'e, Turgut Özal'a ve Tayyip Erdoğan'a eyalet sistemini dayatmasının ardında 100 yıl önce Kongre'nin aldığı bir karar vardır. Hükümetin "Türkiye kimliği" lafları da işte bu 100 yıllık Amerikan projesinin psikolojik hazırlığıdır!


Arş. Yazar Orhan TUNÇ - 3 Ekim 2009, İnternetajans
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Yazı Dizileri | Genel & Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x