ABD VE PKK MÜTTEFİKTİR

Üniversiteli Gençler Burada Yazıyor

ABD VE PKK MÜTTEFİKTİR

İletigönderen mithat akar 1923 » Sal Tem 28, 2015 17:34

ABD VE PKK MÜTTEFİKTİR

Bölücü terör örgütü ve IŞİD'e karşı olmak,karşı olmakla da kalmayıp taşeron olan ve iç dinamiklerden de beslenen bu güçlere karşı savaş vermek;aynı zamanda ABD emperyalizmine ve emperyalizmin bölgedeki planlarına karşı da milli bağımsızlık savaşı vermekle koşuttur.
PKK/PYD , IŞİD gibi BOP içerisinde yer alan örgütlere karşı olduğunu iddia eden ancak hala ABD'den medet uman zihniyet,ilerleyen zamanda bu örgütlerle yeniden uzlaşmak zorunda kalacaktır.

Bu açıdan operasyonlar uzun vadeli düşünülmeli,uluslararası askeri güçler süreçten uzak tutulmalı,NATO'dan medet ummaktan kaçınılmalıdır.
Şİmdiki süreçte Batı, operasyonlardan rahatsız.Çünkü TSK kısmi ölçüde inisiyatifi ele almış durumda.
İktidar ve Saray da çaresizce Türk Silahlı Kuvvetleri'nin inisiyatifine ayak uydurmak zorunda kalmıştır.

NATO ve ABD merkezinden bağımsız olarak "konu" ele alınmalı ve kalıcı bir çözüm olarak önümüzde duran bölücü örgütün "politik" ve "askeri" olarak ortadan kaldırılması uzun vadeli planlar arasında değerlendirilmeli,çözüm süreci "kalıcı" olarak lağvedilmelidir.
Kırsalda ve sınır ötesinde devam eden operasyonların kent merkezlerinde de eş güdüm halinde devam etmesi,bölücü örgütü ve ABD taşeronu IŞİD'i lojistik ve mali desteklerden yoksun bırakmak hayati önemdedir.

Mithat Akar
Kullanıcı küçük betizi
mithat akar 1923
Üye
Üye
 
İletiler: 298
Kayıt: Çrş Ağu 28, 2013 16:18

Şu dizine dön: Gençlik Diyor ki

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x