Adnan Hoca ve FETÖ, Mossad ve CIA ürünü / Savaş SÜZAL

Adnan Hoca ve FETÖ, Mossad ve CIA ürünü / Savaş SÜZAL

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Tem 16, 2018 10:18

Adnan Hoca ve FETÖ, Mossad ve CIA ürünü

Cumhuriyetimizi yok edip “Cemahiriyemizi” de kurduk. Ekonomiyi de damada havale edip eldeki avuçtakileri de külliyenin küllerinde eritip, sen sağ ben salim. Kurtulmuş olduk. Dünyadaki tüm kredi kuruluşları batıyorsunuz diye feryat ederken biz hâlâ neden bu grupları gündemin ön maddelerine oturtuyoruz hiç düşündünüz mü? Acaba bu arada belki kalmıştır içerden bir iki şaşkın çıkarda yayınlanan onlar fermanlara itiraz eder etmesin diye yıllarca milleti kerizleyen Adnan Hoca mı feda edildi? Yıllarca onu koruyanlar neden bir kalemde yuttular onu?

İsterseniz işe tersinden başlayalım. Adnan Hoca’dan yani. Yani yıllarca bilip de bilmiyor gibi hareket ettiğiniz gerçeklerden. Adnan Hoca kim tarafından korundu sorusuna girmeden bu grubu kim kurdu sorusuna yanıt arayın. Bu tür İslami cemaat ve grupları genelde İslam düşmanı grup ve ülkeler tarafından kurulur ve İslami radikal toplumları oynatmada kullanılır. Mesela FETÖ grubu da aynı amaçla ve aynı grup ve ülkeler tarafından kuruldu. Ben bu durumun farkına yıllar önce 1990’lı yıllarda vardım.

Daha önce de anlatmış yazmıştım. Sabah ve ATV’nin Washington’da temsilciliğini yaptığım yıllarda ABD’ye gelen FETÖ ile bir mülakat yapmamı istemişlerdi İstanbul’dan. Ben FETÖ’nün kendilerini ne kadar sevmediğini bildiğimden bu işin olumsuzluğuna dikkat çekmiştim. Ama İstanbul ısrarla bu konuyu işlememi istemişti. Ben de bu kez bir bildiği vardır diye o zamanlar Washington’da görevlendirilen MİT Daire Başkanı Mehmet Eymür’den yardım istemiştim. Eymür birkaç gün sonra bana bir gazeteci ismi verdi.

Steve Emerson. Bu gazeteci daha sonraki yıllarda ikiz kulelerin Osama Bin Laden adamları tarafından vurulmasını ve bu saldırıyı konu alan bir program hazırlamıştı. Cihat in America. Bu program sonrası Emerson tüm Amerikan televizyonlarının aranan adamı olmuştu. Gelelim benle ilişkisine. Kendisi ile Washington’daki Ulusal Basın Kulübü’nün (Natinoal Press Building) en üs katında buluştuk. Toplantıya iki bodyguardı ile (Koruması) gelmişti. Hayatımda ilk defa koruma ile gezen gazeteci görüyordum.

Durumu anlatım FETÖ’den mülakat için randevu alabilecek bir kontağı bulunup bulunmadığını sordum. Ararım dedi ve benim telefon numaramı alıp gitti. İki gün sonra beni arayarak bir grubun elinde bir video kaydı bulunduğunu ve bunu parayla satabileceklerini söyledi. Miktarı sordum o zamanın parası ile 3 bin dolar dedi. İstanbul’a durumu ilettim bana derhal parayı çıkardılar. Ben de telefon edip Emerson ile buluşup parayı ödeyip videoyu aldım.

Videoyu seyrettim ilginçtir. Hoca efendi 40-50 kişilik bir cemaatin önünde oturup onlara askere, adliyeye ve devlete nasıl sızacakları konusunda öğütlerde bulunuyor. Yayın kalitesinde özel bir teybe kaydedilen teypten kendime bir kopya çıkarıp orijinali derhal İstanbul’a Ali Kırca’ya özel bir kurye ile yolladım. Onlarda Ayşenur Aslan ile birlikte teybi izledikten sonra o tarihlere ATV’te muhabir olan Oğuz Haksever’e verip yayına hazırlamasını istemişler.

ATV bu teybi akşam haberlerinde yayınlayınca o zamanın Devlet Güvenlik savcısı 1999 yılında önce soruşturma ve 2000 yılında da FETÖ hakkında laik devlet düzenine karşı din devleti kurmak istemekten Devlet Güvenlik mahkemesinde dava açmıştı. Bu davayı bilin bakalım kim kaldırdı? Hani her şeyde FETÖ’yü suçlayanlar var ya 0nlar 2007 yılında mahkeme suçun oluşmadığı gerekçesiyle beratine karar verince 2008 yılında Yargıtay bu beratı onaylamıştı. Yani bu iktidar FETÖ’yü beraat ettirmiş şimdi de ABD’den suçlu diye iadesini istemek gibi bir çelişki içine girmiştir. Neyse konumuz FETÖ konusunda oynanan hukuki oyunlar değil.

Önemli olan bu örgütleri kimin kurdurduğu. Bunu Ankara gayet iyi biliyor. Hem Adnan Oktar hem de FETÖ takımı, İsrail-ABD ortak yapımı bir bozguncu takımıdır. Bu teşkilatlar ilamın gerçekte düşmanı olan Musevi MOSSAD ile ABD’li CIA’nin ortak ürünüdür. Yıllarca bu iki melanet grubuna da bu güçlü istihbarat örgütlerini karşısına almak istemeyen bizim güvenlik kuvvetleri karşı çıkmak istememişti. Görmezden gelip siyasilerin baskısı ile gençlere yapılan rezillikleri cezalandırmamayı seçtiler.

Yani AKP iktidarı devleti yıkmaktan yargılanan bir kişiyi aklayıp şimdi de aynı kişiyi ABD’den isteyebiliyor. Aynı iktidar bu grubu kuran kişilerle her türlü ticari ve siyasi ilişkiyi el atından gayet sağlam bir şekilde sürdürebiliyor. Ben bu grubun şimdi tutuklanıp yargılanmasını gündemi değiştirmek için oynanan bir oyun olarak görüyorum. İçerde her şey öylesine karmaşık gidiyor ki bunu ancak bu tür bir tezgâhla gündemi değiştirebileceklerine inanıyorum.

Adnan Hoca ve takımı pislik midir? Evet pisliğin önde gidenidir. Ama bu kadar yıl, bu kadar çocuk zehirlenirken neden sessiz kalınmıştır, neden ve kimler bu grubun eylemlerine izin vermiştir. Buna da yanıt vermek zorundadırlar. FETÖ de aynı gruptur. Ama bu gruplarla işbirliği yapanlar kimlerdir, hangi emniyetçiler, hangi adaletçilerdir soru bunlardır. Uç noktası grupları önlemek sorunu çözmez tam tersine yeni ve başka adlarda başka cemaatler, başka gruplar çıkacaktır.

Savaş SÜZAL, 15 Temmuz 2018
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x