Adnan Polat:"G.Saray'a tokat atan, yumruk yer"

Futbol ile ilgili hersey burada.

Adnan Polat:"G.Saray'a tokat atan, yumruk yer"

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 13:06

"G.Saray'a tokat atan, yumruk yer"

G.Saray ve F.Bahçeli yöneticiler arasındaki beyanat savaşı sürüyor. Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Adnan Polat'tan, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun açıklamalarına jet yanıt geldi.



"Adnan Polat muhalefetteyken başka konuşuyordu, iktidara gelince başka konuşuyor. Bana Moskova’da söylediklerini açıklarsam, şimdiki yerinde oturamaz..." Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu’nun bu sözlerine, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’tan jet yanıt geldi.

Fanatik Gazetesi'nden Yalçın Dümer'e yaptığı açıklamada, "Sadece bankalara borcumuz kaldı. Futbolcumuzdan personelimize kadar hiç kimseye tek kuruş ödememiz yok. Rüya gibi bir takım kurduk. Kulübe denilen Kalamış’ı harika bir duruma getirdik. Adamız mükemmel, transferlerimiz harika. Şampiyon olmalarına rağmen Fenerbahçe değil, biz modayız." dedi.

"BIRAKIN TELAŞA KAPILMAYI, HEPSİ ÇILDIRMIŞ DURUMDA"
"Spor sayfaları en önemli yerlerini Galatasaray haberleriyle süslüyor. Ve bütün rahatsızlıklarının nedeni bu... Bırakın telaşa kapılmayı, hepsi çıldırmış durumda... Bütün amaçları beni, kendi taraftarıma, Futbol Federasyonu’na, spor kamuoyuna küçük düşürerek hedeflerimi engellemek... Asla başaramayacaklar. Bunlar küçük eylemler, basit düşünceler. Dün Mahmut bey çıktı, yarın Nihat bey, ilerleyen günlerde başkaları çıkacak. Ancak ben bunları kimin yaptırdığını biliyorum. Telaşlarını anlıyorum. Mart ayında kongre var. Hiç bir şey benim tekrar Galatasaray’da görev yapmama engel olamayacak."

"DİMDİK AYAKTAYIM"
"Galatasaray’ın mali durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğinin farkında olanlar, sportif anlamda da zirveye çıkacağımızı hissedenler bu basit oyunlara sığınmasınlar. İleri giderlerse de her zaman dimdik ayaktayım. Yıllar önce yine aynı senaryoları yaşamıştım, hatta bizi durdurmak için birileri toplanıp, bazı medyadaki çalışanlara, 'Bu Galatasaray’ı durdurmak çok zor. Durdurmamız için önce yılanın başını ezeceksin’ demiş. Örnek gösterdikleri ben ve Adnan Sezgin’di. Ne oldu? Koca bir sıfır. Adnan Polat yine dimdik ayakta. Galatasaray camiasına tokat atarsanız, yumruğu da yersiniz..."

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22686
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 16:15

Polat: "Artık cevap vermeyeceğim"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun kendisi hakkında yaptığı açıklamaları değerlendirdiğini belirterek, bu tür ithamlara bundan sonra cevap vermeyeceğini ifade etti.



Galatasaray'ın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Polat, isim vermeden Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun önceki gün kendisi hakkında yaptığı açıklamaları değerlendirdiğini kaydederek, "Galatasaray Spor Kulübü olarak, bu tip polemiklerin içinde olmak istemediğimizi daha önce defalarca kamuoyuna açıklamıştım. Galatasaray Spor Kulübü'nün son dönemde gerçekleştirdiği atılımların belli çevreleri tedirgin ettiğinin farkındayım. Medya önünde yapılan açıklamaların açık ve net olması gerekir.
Kaldı ki bu çevrelerin bu tür polemiklerden beslendiği gerçeği hiçbir zaman sona ermeyeceği gibi üzerine yenilerinin ekleneceği de bilinen bir gerçektir. Bu tür yalan ve asılsız ithamlara bundan sonra yanıt vermeyeceğimin bilinmesini isterim. Gayret sarf ettikleri senaryoyu, camiamızın bütünleşmiş gücü ile boşa çıkaracağımızı kamuoyuna saygı ile duyururum" ifadelerini kullandı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22728
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen shadow39 » Prş Tem 12, 2007 17:35

Mixer konusmasa catlarr
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye
 
İletiler: 2230
Kayıt: Cmt Mar 03, 2007 20:27

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 17:37

shadow39, :D bu adam geldiğinden beri futbol terörü arttı zaten :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Nevci » Cum Tem 13, 2007 7:53

Futbol terörünün tek suçlusu,GS ve Adnan Polat çünkü,öyle değil mi,sayın FB'liler?Sizin camianız her pisliği atacak,GS'liler susacak diye bekliyorsunuz sanırım.Önce Mahmut Uslu kessin sesini.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Nevci
Üye
Üye
 
İletiler: 6
Kayıt: Sal Şub 27, 2007 9:12

İletigönderen MedceziR » Cum Tem 13, 2007 13:14

Nevci, her ne kadar sana katılsam da üslübunu biraz düzeltmende fayda var. Sakin bi şekilde tartışırsak orta yolu daha güzel buluruz...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."


Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye
 
İletiler: 1763
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 15:54
Konum: Yiğidin Harman Olduğu Yerden...

İletigönderen Reisimiz » Cum Tem 13, 2007 23:48

Hey gibi hey eskiden galatasaraylı arkadaslarımla yan yana güle eğlenerek derbi maçı izlerdik ama şimdi yan yana dediğimizde kavga kopuyor

iste yöneticilerde böyle bakın Fenerbahce'nin ilk spor tesisi yandiğinda klup bazında ilk yardım eden kimdi galatasaray dı simdi birakın yardım etmeyi klup yöneticileri yan yana bile gelemiyorlar aslında TSK'nin Spor Klublerine Saat:05:00'de Hasan Mutluca'nın mesur sarkısıyka ihtilal yapması lazım yoksa bu olay gittikçe büyür
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye
 
İletiler: 125
Kayıt: Cum Tem 13, 2007 23:03


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x