'Affetmeyeceğiz' kampanyası başladı

Aydıncıkların özürlü kampanyasına karşı bir kampanya ve verdiğimiz tepkiler!

'Affetmeyeceğiz' kampanyası başladı

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ara 21, 2008 1:56

Resim

Bir grup aydının 1915 olaylarıyla ilgili olarak başlattığı ''Ermenilerden Özür Dileme'' kampanyasına tepki amacıyla internette oluşturulan bir sitede de ''Affetmeyeceğiz'' kampanyası düzenlendi.


http://www.affetmeyecegiz.com adlı internet sitesine girenler, site içindeki linke tıkladıktan sonra adını, soyadını, mesleğini ve yaşadığı kenti yazdırarak kampanyaya katılabiliyor.

Sitede, ''Biliyoruz ki bu, haince tertip edilen, kirli bir tezgahın sahneye tekrar indirilişidir. Kendi tarihlerini inkar ederek, toprağında binlerce şehit barındıran bu güzel vatanımızı, dış güçlerin emellerine alet ederek, kirletmeye, bölmeye çalışanları hiçbir zaman affetmedik, affetmeyeceğiz'' ifadesi dikkat çekiyor.

Siteyi kurarak kampanyayı başlatan Bülent Özçelik (38 ), AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Aydın'' olarak nitelendirilen bir grup insanın başlattığı ''Ermenilerden Özür Dileme'' kampanyasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Yıllardır Türkiye'nin bütünlüğünün bozulması için çeşitli güçlerin faaliyetler gerçekleştirdiğini ifade eden Özçelik, ''Bu ülkede herkes bir bütündür. Bu bütünlüğü kimse bozamaz. Bu uğurda çok değerler kaybedildi. Kaybedilen en son değerin de vatan olacağı düşüncesiyle harekete geçmeye karar verdik. Bu nedenle 'Ermenilerden özür dileme' kampanyasına bir kampanyayla karşılık vermek istedik'' diye konuştu.

Öte yandan, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, ''Ermenilerden Özür Dileme'' kampanyasını şiddetle kınadıklarını belirterek, ''Bu kampanya, şehitlerimize ve gazilerimize ihanettir'' dedi.

IĞDIR'DA ''ERMENİLER TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLESİN'' KAMPANYASI


Iğdır'da başlatılan ''Ermeniler, Türk milletinden özür dilesin'' adlı imza kampanyasına 1 saatte 1200 imza toplandı.

http://www.igdirim76.com internet sitesi öncülüğünde kentteki 16 sivil toplum kuruluşu tarafından başlatılan ''Ermeniler Türk milletinden özür dilesin'' adlı imza kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım Bulvarı'nda açılan stantta 1 saat içinde 1200 imza toplandı.

''www.igdirim76.com'' adlı sitenin sahibi ve kampanyanın koordinatörü Serdar Ünsal, yaptığı açıklamada, bazı gazeteci ve akademisyenler tarafından bir süre önce başlatılan Ermenilerden özür kampanyasına tepki olarak söz konusu imza kampanyasını başlattıklarını söyledi.



Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Özürlü Kampanya ve Tepkiler!

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x