AKP Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş Kusmuş

Genel & Güncel Konular

AKP Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş Kusmuş

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Şub 22, 2010 2:28

OKTAY VURAL BU GÖRÜNTÜLERİ YARIN MECLİSE GÖTÜRECEK

AKP milletvekili Erdoğan'ı arkadan mı vurdu

ABD'nin 43. Başkanı George Bush döneminde ilan edilen ve Müslüman coğrafyasında demokratikleşme ve iktisadi liberalleşme gibi hedefleri olan Büyük Ortadoğu Projesi, Türkiye'de de tartışmalara neden olmuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra adı Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi olarak değiştirlen Büyük Ortadoğu Projesi'nde "eşbaşkan" olduğunu değişik konuşmalarda dile getirmişti. Başbakanın "eşbaşkanlık" görevi alması AKP'nin kapatma davasına da yansımıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Proje için şunları söylemişti: "Büyük Orta Doğu Projesinin amacı bellidir. O amaçlar içerisinde Türkiye'nin üstlendiği görev de bellidir. BOP, barış, huzur, insan hakları, hukukun üstünlüğü, ileri demokrasi ve ekonomik kalkınma, kadın hakları ve eğitim özgürlüğünü daha yukarılara taşımak amacıyla atılmış bir adımdır. Burada Türkiye'ye de bir görev verildi ve biz bu görevi üstlendik." Erdoğan'ın BOP'u destekleyen görüşleri muhalefet tarafından da sık sık eleştirilmişti.

Aşağıda izleyeceğiniz görüntüler AKP Çorum Teşkilatı Merkez İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi'nde çekildi. AKP Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş yaptığı konuşmada AKP'nin bir dönem desteklediği Büyük Ortadoğu Projesi için şunları söyledi: "BOP Yahudi menşeli İsrail menşeli bir projedir. Eski Mezopotamya’nın Tevrat vasıtasıyla Yahudilere vaat edilmesi vardır. Fırat ile arasındaki, bizim Büyükada’ya kadar olan bölüm de buraların içerisinde zikredilmektedir. Bugün PKK da bu projeye hizmet etmektedir."

Aydoğmuş, MHP'nin konuyu meclis gündemine getirdiğini fakat yeteri kadar üzerinde durmadığını da söyledi. Aydoğmuş'un sözleri BOP'u yaptığı konuşmalarda destekleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kızdıracak gibi görünüyor.

İşte Aydoğmuş'un Erdoğan'ı kızdıracak konuşmasının metni:

"Bugün BOP diye bir projeden bahsedildi. Meclis kürsüsüne de geldi fakat üzerinde durmadılar çabuk yuttular. MHP milletvekilleri getirmişti. Büyük Ortadoğu Projesi.

BOP’u birçoğumuz biliyoruzdur ama kaçırmış olan arkadaşlar için hatırlatmada bulunalım. BOP Yahudi menşeli İsrail menşeli bir projedir. Eski Mezopotamya’nın Tevrat vasıtasıyla Yahudilere vaat edilmesi vardır. Fırat ile arasındaki, bizim Büyükada’ya kadar olan bölüm de buraların içerisinde zikredilmektedir. Bugün PKK da bu projeye hizmet etmektedir.

Yine Deniz Baykal eline almış bir mendil gözlerini siliyor “benim insanlarımı nasıl böyle itham edersiniz, hukuku yıpratıyorsunuz, güveni yıpratıyorsunuz, adli yargıları yıpratıyorsunuz” diye ağıtlar yakıyor. Oysaki Erzincan’da bir örgütlenme vardır. Neye örgütlenme vardır; Bu ülkenin istikbaline, bu ülkenin temeline…

Bizler tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet dedik. Tek yürek tek yumruk dedik. Başka da bir şey demedik. Tek derdimiz bu. Bizim sevdamız bu, bizim aşkımız bu.
Bir insan vatanına, milletine, devletine sevdalıysa bu sevgiye karşılık aranmaz. Bu beşeri sevgiye benzemez.

Onlar zannediyorlar ki “biz iki kurşun göstermekle bunların gözünü korkuturuz. Bunlar bir daha yerinden çıkamaz.” yok öyle bir şey. Milletin iradesinden daha büyük bir irade var mıdır arkadaşlar? Millietin iradesinin üstünde bir kurum, merci var mıdır arkadaşlar. milletin iradesinin temsil edildiği tek yer Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi’dir.

Ve bu ülkenin askerlerinden bir rütbeli paşa çıkıyor bu ülkenin başbakanına hakaret ediyor, küfür ediyor ve o insan askeriyeden ayrıldıktan sonra gidiyor İsrail’de bir silah fabrikasıyla stratejik danışmanlık üzerine anlaşma mutabakatı yapıyor. Bana göre o da haindir. Bir PKK’lıdan hiçbir farkı yoktur.

Bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin, parasını alacaksın, bu millet kendi çocuğunun üstünü örtemeyecek Çanakkale’de . merminin üstünü örtecek kurtuluş mücadelesi için. Sen o paralardan beslene beslene dinozorlaşacaksın ve bu ülkenin bütün mahremiyetini başkalarına peşkeş çekeceksin.

İnşallah bizler gelecek nesillerimize eğitim vereceğiz. Bugün ülkemizde 156 tane üniversite var. Ve her ilimizin bir üniversitesi var. Bugün olmadı, çok uğraştık ama başkanımın da çok emeği var. Hitit Üniversitesi Tıp fakültesini gönlüm istiyordu ki şu topraklara koyalım. Bizim dönemimizde dört arkadaşım bunun için çok mücadele verdi. Hatta rektörle boğaz boğaza da geldik. Agah bey de oradaki isyanını direkt rektörün yüzüne kustu. Cavit bey de, Murat bey de… ben buradan kendisine teşekkür ediyorum. Çünkü bu memleketin menfaatini düşünmüştür. Sayın valim de.. fakat bir zihniyet ki eğitimin başında duruyor benim memleketime ihtiyacım olanları vermiyor. İnşallah zamanla onlar da bize alışacaklar. Onlar da hızımıza yetişecekler."

odatv.com, 21 Şubat 2010

AKP Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş

BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: AKP milletvekili Erdoğan'ı arkadan mı vurdu?

İletigönderen bezgin » Pzt Şub 22, 2010 2:58

Geliyor, geliyor, Yüce Divan geliyor. :mrgreen:
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen maydonos » Pzt Şub 22, 2010 3:27

Bence bu konusma biraz hitler kokuyor. ozelliklede arka plandaki resimler kesinlikle bir kurgu!! Ataturk'un resmi yerine hitleri koysalarmis; daha uygun olurmus. bana biraz kurgu gibi geldi. Bu guruhun "kavgam" kitabi ile beyinleri yikandi diye dusunuyorum. bopun amacida belli ayni felsefe.15-20 yil once, savaflarda tirla satildi bu kitap gorunce cok sasirmistim. Ama bop projesi aciklaninca neden okutuldugunu ve kimlerin beyinlerinin yikandigini anladim. Ozellikle bu eyup can''nin anayasa ornegi bu guruhun bu ideolojiden beslendigini anliyorum. hitlerin ideolojisini yeni osmanlicilikla karistirip yeni bir sekil vererek kandirmislar zavalli cahilleri.

yuce divan falan degil arkadaslar bu gidis baska tarafa dogru gozukmekte. sonumuzu hic iyi gormuyorum, milletimiz cok kolay inaniyor simdi kullanacaklar bu argumani inanmayin, bunlar daha once neleri kullanmadilar ki. inanmayin takiye yapiliyor. bizi bizi kullanarak vuracaklar simdide; inanmayin bu guruha.inanmayin. bunlar binbir suratlar.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ram » Pzt Şub 22, 2010 4:07

Bu hamam havlusu Eşbaşkan'a ihanet etme derdinde olmayabilir. Ancak, utanmaz, edepsiz, çok bilgisiz, kör; sözün kısası, aymaz biri olduğu ise kesin.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Başkomutan » Pzt Şub 22, 2010 4:55

Oktay Vural'a tavsiyem AKP Çorum milletvekili'nin konuşmasının sadece 45 saniyesini meclise taşısın.

Çünkü AKP milletvekili milleti koyun bellemiş konuşmasının 45. saniyesinden sonra BOP'a hizmet edenler gibi TSK'ya ve CHP'ye saldırıya geçmiş.
O kadar koyun bellemiş ki sadece PKK BOP'a hizmet etmektedir demiş partisini ve 2.Peygamberini(!) atlamış.Sormak lazım Kürt açılımı diyerek nifak tohumu serpen AKP SİLOPİ'de kimlerle kucaklaştı.
45. saniyeden sonra PKK terör örgütü açılımı yapan AKP'den istifa ediyorum demesi gerekirdi.

Dememiş....
O yüzden kendisi Yahudi Amerikalıların içimizdeki uşağıdır-casusudur!..
Askere sallamış hain diye önce aynaya bak Çorumsuz!..
Çünkü siz hainin en önde gitmiş olanlarısınız.
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen sağlam » Sal Şub 23, 2010 9:38

ya yok böyle bişey yaa,
çok cahiliz biz herşeyi unuturuz ama yuh artık insanın kendi adamı da bunu derse yuhh yuuuuuhhh yani, daha dün bop eşbaşkanlığı yapmakla gurur duyuyordu bu adamlar...

komik mi? trajikomik mi? ekonomik mi??
anlayamadım bunların ne çıkarı var.

o kadar saf olduklarına inanmak da istemiyorum, halkımız gibi unutabileceklerine...

son olarak banu avar dan "Sevr'den Bop'a Türkiye" gelsin diyorum, tüm sahne sanatçılarına...
Kullanıcı küçük betizi
sağlam
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen Deli Haydar » Sal Şub 23, 2010 23:27

İktidar Karşıtlarının Kanı Bozuk

AK Parti'de "bizi fişleyenleri şimdi biz fişliyoruz" diyen Avni Doğan'ın ardından şimdi de AK Partili Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş iktidar karşıtları için kanı bozuk dedi.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Avni Doğan'ın "bizi fişleyenleri şimdi biz fişliyoruz" sözünü "maksadı aştım" diye düzeltmesinden sonra bu kez Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Aydoğmuş, "AK Parti iktidarına karşı çıkanların kanını tahlile yollamak gerekir. Bu kanı bozuklar gizli sözleşmeler yaparak, ihanet etmişlerdir." Askeriyenin içerisinde art niyetlilerin olduğunu öne süren Aydoğmuş bir paşanın askeri bilgileri İsrail'e pazarladığını da iddia etti.

Yeniçeri Benzetmesi

Aydoğmuş, "Bu ülkenin askeriyesinden üst rütbeli bir paşa ortaya çıkıyor, bu ülkenin başbakanına hakaret ediyor. Başbakan'a hakaret eden o paşa emekli olup askeriyeden ayrıldıktan sonra İsrail'deki bir silah fabrikasının stratejik danışmanlık vermek üzere anlaşma imzalıyor. Bana göre o paşa vatan hainidir. Bir PKK'lıdan hiç bir farkı yoktur. Bu insan, bizim ülkemizden emeklidir ve maaş almaktadır, hem de israil'e askeri bilgilerimizi pazarlayarak kazanç elde etmektedir" diye konuştu.

Doğan orduya da şu sözlerle göndermede bulundu: "Osmanlıyıda geçmişte yeniçeri çökertmişti. Osmanlı padişahlarının güzel bir sözü vardır: 'Bu millete ne gelirse içinden gelir hain devşirmenin kalitesizinden gelir' İşte bu vecizede olduğu gibi bizim içimizde konuşlanan kötü niyetlilerde hedefine ulaşamayacaktır."

AK Parti Soruşturma Başlattı

AK Parti, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ve Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş’un açıklamalarıyla ilgili olarak inceleme başlatacağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, AK Parti, Doğan ve Aydoğmuş’un seçim bölgelerinde yaptıkları açıklamalarla ilgili harekete geçiyor. Öğleden sonra yapılacak grup yönetim kurulu toplantısında konunun ele alınması ve her iki milletvekilinin disipline sevk edilmesi bekleniyor.

Milliyet, 23 Şubat 2010
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen kaanka68 » Sal Şub 23, 2010 23:29

Kanımızdan fal bakan kansızlara bakın hele!!!

Bu soysuzlar dokunulmazlığı ölümsüzlükle falan karıştırmaya başladılar artık!

Bunun gibilere vekaletini veren asil değildir, halk değildir, birey bile değildir. Nihat Genç'in dediği gibi böcektir, böcek!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye

İletiler: 90

İletigönderen yigitler » Sal Şub 23, 2010 23:31

Bu serefsizlerde kan bile yok. Yolun sonuna geliyorlar, bu son cirpinislari, onun icin aziyorlar, ama o yolun sonu geldiginde yeni bir yol acilacak bunlara, yuce divana dogru giden bir yol!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Re: AKP Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş Kusmuş

İletigönderen sonnefer » Çrş Şub 24, 2010 0:59

Öküzün gamsızı mezbahaya giderken kasabın bıçağını yalarmış.

Devam edin sayın vekilim...
Kullanıcı küçük betizi
sonnefer
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen drcycberg » Çrş Şub 24, 2010 12:27

çorum lu değilim ama çorum sungurluda gorev yapıyorum... yorum yapan arkadasların bazıları cok iyi tahmin de bulunmuşlar cahil demişler bu vekil için..çanak çömlek satarken hiiç beklemediği bir şekilde vekil oldu ve ertesi gunu takım elbise giyip vekilim diye dolaşmaya başladı..yazık milletime ve devletime...
Kullanıcı küçük betizi
drcycberg
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen özgürvatan » Prş Şub 25, 2010 20:18

Parayla vekil olunan bir dönem ve onların temsilcileri..neye hizmet ettiğini, ne söylediğini ne anlatmaya çalıştığını bilmeden sadece konuşturulmayı öğrenmiş bir zihniyet...Alkışlayanlar neyi alkışlıyo vekilimi,parasını mı... Cumhuriyetimin tüyü bitmemiş çocuklarına acıyorum...
Kullanıcı küçük betizi
özgürvatan
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen sessiz sedasız » Cum Şub 26, 2010 10:53

Biz kimiz?

Açılıma karşı çıkanların “vampir” olduğunu açıklamıştı Sayın Başbakan…

*

“İki cihanda lekeli” aynı zamanda.

*

Teröristlerin üstü açık otobüsle tur atmasına karşı çıkanlar kimdi? Anaların ağlamasını isteyen “vicdansız”lar, şehit cenazesi gelsin isteyen “hasta kafa”lar…
İzmirliler zaten “gavur faşist.”

*

Seçim isteyenler “hain…”

*

Cumhurbaşkanı’na karşı çıkanlar:
“Bu memleketten git”sin!

*

Malın mülkün yabancıya satılmasına karşı çıkanlar “sermaye ırkçısı…”

*

Van münüt’ten önce Davos’a karşı çıkanlar için aynen şöyle demişti: “Hazımsız tipler” var, Davos’un
kıymeti harbiyesi olmadığını söyleyenler var, “şizofren tipler” bunlar.

*

Yüksek vergiye karşı çıkanlar, alışmış “kudurmuş”tan beter… Kart faizlerine karşı çıkanlar, kusura bakmasınlar, “dürüst gözüyle bakmam” onlara… Tekel işçileri “yetim hakkı yemeye çalışan” hortumcular… Sendikalar “yalancı” inanmayın, Deniz Feneri’ni yazanlar “iftiracı” sakın almayın!

*

Taaa 51 senedir giremediğimiz AB’ye karşı çıkanlar “vizyonsuz, cahil…”
Seçim arefesinde avanta buzdolabı dağıtılmasına karşı çıkanlar “çirkin.”

*

Hukuka müdahale edilmesine karşı çıkanlar “Ergenekoncu…” Yapmak istedikleri Anayasa değişikliğine karşı çıkanlar “beyinsiz…” Aşçı erlerin suikastına inanmayanlar “soytarı…”

*

CHP’nin “geçmişi lekeli…” Baykal “cibilliyetsiz, çete avukatı…” MHP “seviyesiz, densiz, ahlaksız, müfteri…” Ya Bahçeli? “Onu tıp dünyasına havale ediyorum…”

*

Subaylara iftira atılmasına karşı çıkanlar “darbeci zihniyet…” Vatandaştan vazgeçtik, Yargıtay’ın telefonlarının dinlenmesine karşı çıkanlar “kirli senarist…”

*

Arınç’a karşı çıkana “tuuuu!”
Satılmayan gazetecilere “yuhhh!”

*

“Fiş”lendiğimizi öğrenmiştik.

*

En son ne öğrendik?
Ya bunlardansın…
Ya “kanı bozuk.”

*

Benim bi de sütüm bozuk…
Valide de Atatürkçü çünkü.

Yılmaz ÖZDİL
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Başkomutan » Cum Şub 26, 2010 15:51

Vural'dan, Habur ve BOP eleştirisi

MHP'li Oktay Vural, Habur görüntüleri ve BOP eşbaşkanlığı konularında çelişkili açıklamaları cep telefonundan dinletti...

MHP Grup başkanvekili Oktay Vural, Habur olayları ile ilgili başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri ve bununla çelişen İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın savunmasını, BOP ile ilgili AKP Milletvekilinin sözleri ve BOP eşbaşkanının Başbakan Erdoğan olduğuna ilişkin görüntüleri arka arkaya basın mensuplarına gösterdi ve ağır eleştirilerde bulundu.

"Dün Meclis Genel Kurulu'nda Habur rezaletinin, Habur çadır tiyatrounun aktörlerinin rezaletini izlediniz. Rezaletleri kapatmak için çuvalların bile yeterli gelmediğini gördük" diyen Vural Başbakanın 'güzel şeyler oluyor umut verici şeyler oluyor, Habur kapısında yaşanan olaylardan umutlanmamak mümkün mü?' sözlerini içeren görüntüsünü cep telefonundan göstererek, şunları söyledi:

"19 Ekim'de bu sözleri söylüyor Başbakan. İçişleri Bakanı da yaşanan o rezaletle ilgili savunmasını, 'Başbakan konuşurken henüz o olaylar yoktu, o görüntüler yoktu' diyor. Olayları nereden izliyorsunuz? Basından mı yoksa olay yerinde mi? Olaylar oluyor, olaydan bir gün sonra başbakan bu sözleri söylüyor. O rezalet orada yaşanıyor. Ve bakan dün genel kurulda; bu savunmayı yapıyor. Yani haberi yok, olan olaylardan. Başbakanın, bakanın haberi yok. Bu yalana kim inanır? TBMM Kürsüsünde millete bu yalanlar söyleniyor. Rezaletin kanıtı bu şekilde tutanaklara girmiştir. 'O görüntüler yoktu', diyor. Peki devlet yok muydu? Size bilgi gelmedi mi? Devlet yoktu orada. O yüzden böyle konuşuyorlar. 19 Ekim'de olan olayları, 20 Ekim'de yoktu diyecek kadar acz içindeler."

BOP EŞBAŞKANI ELEŞTİRİSİ

AKP Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un AKP toplantısında söylediği, "Büyük Ortadoğu projesi, Yahudi menşeli, İsrail menşeili bir projedir. PKK da o projeye hizmet etmektedir" sözlerini de cep telefonundan basın mensuplarına dinleten Vural, "Bunları diyen bir AKP milletvekilidir. Bu sözleri AKP toplantısında dile getiriyor. İşte bu belge de başbakanın Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı olduğunu kanıtı ve belgesidir. Bu görevin kendisine İsrail ve ABD tarafından verildiğini başbakan itiraf ediyor. Utanç verici pis şeyler oluyar sayın başbakan ülkede. PKK hizmet etmekle kalmıyor, bugün o projenin eş başkanı recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

MÜŞAVİRLER TOPLANTISI

"Size bir ihbarda bulunmak istiyorum. Bugün Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve devleti , bir parti devleti değildir. Ama hükümet bir BAAS yönetimine dönüştürmüştür. Bakanlıkları parti memuru olarak görmektedir" diyen Vural, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, 1 mart 2010'da AKP Genel Merkezi'nde bakanlıklar basın müşavirleri toplantısı yapılacağı ve tüm basın müşavirlerin toplantıya katılması için yazdığı bir yazıyı da dağıttı.

Vural, "sen kimsin? Nasıl böyle bir yazı yazarsın. Bu devlet taiban cumhuriyetimi, bu ülkenin memurları AKP'nin memurları mı? Bunlar parti memuru değil, devlete ve millete hizmet ederler. Tek parti dönemi yarattılar. Valileri AKP'nin il başkanı gibi görüyorlar, bakanlıkların basın müşavirlerini de AKP'nin müşavirleri olarak görüyorlar" dedi.

internethaber

GANI bozuk olmayan AKP'linin sözlerinin 45 saniyesini almış güzel...

Demiştim!
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x