AKP, gerçekten büyük oynuyor! / Arslan BULUT

AKP, gerçekten büyük oynuyor! / Arslan BULUT

İletigönderen Başkomutan » Sal Mar 16, 2010 1:27

AKP, gerçekten büyük oynuyor!


İçişleri Bakanı Beşir Atalay, “Dokunulmaz konulara dokunuruz, kronikleşmiş sorunların üzerine gideriz çünkü biz küçük siyaset yapmıyoruz. Biz büyük siyasetle uğraşıyoruz. Biz Türkiye’nin geleceğine büyük bakıyoruz. Büyük bir vizyonla bakıyoruz. Küçük siyaset yapanlar, ayrıntılarda boğulanlar bu ülkeye bir fayda sağlamazlar” dedi.
AKP hükümetinin küçük siyaset yaptığını kimse söylemiyor, büyük siyaset yapıyor ama eleştirenler bu siyasetin dış güdümlü olduğunu düşünüyor.
Şimdi Beşir Atalay’ın şu sözlerini bir inceleyelim:
“Türkiye eski Türkiye değil. Kendi sınırımızın ötesinden Türkiye’ye gelen bu terörü artık taşımayacağız. Bu terörü artık kabul etmeyeceğiz. Türkiye bu konuda kararlı. Biz hem Avrupa’ya, oradaki dostlarımıza bunu söyledik. Bazı ülkeler terörün finansmanına katkı verdi. Bunu hep dedik. Hiçbir ülke diğer ülkeye dönük teröre katkı veremez. Avrupa’da bu manada yaptığımız çalışmalar bir yıldır çok etkili oldu. Tabii operasyonları kendileri yapıyorlar. Ama o ülkelerde de terör örgütü rahat edemeyecek. Biz aynısını Irak için de söylüyoruz. Amerika ile de üçlü mekanizma toplantılarımız oluyor. Irak’ta seçim süreci bittikten sonra, Irak topraklarından Türkiye’ye asla bir terör gelemez artık. Biz şu anda bir eylem planı üzerinde çalışıyoruz. Türkiye, Irak ve Amerika üçlü mekanizması o eylem planı çerçevesinde çalışacak.”
Yani, Türkiye bir eylem planı hazırlıyor; Amerika ve Irak bu plan çerçevesinde çalışacak! İnandırıcı mı?
***
Oysa gerçek şudur: ABD, Irak’tan çekilirken, Barzani’nin başında olduğu Kürt devletinin Türkiye’nin himayesi altında yaşamasını istiyor. Türkiye’nin böyle bir himayeye razı edilmesi için de PKK terörünün ortadan kaldırılması gerekiyor. Bu arada ABD, terör örgütünün siyasallaşması çabalarına hız verilmesini, Türkiye’nin etnik temelde yeni bir yapılanmaya gitmesini istiyor.
Esasen PKK’nın görevi, Barzani’nin devlet kurabilmesi için Türkiye’yi oyalamaktı. Bunu Amerikalı askerler, Güneri Civaoğlu’na itiraf etmiştir. Zaten Abdullah Öcalan da Türkiye’ye teslim edildiği zaman “Ben tarihi rolümü oynadım” demişti.
Dolayısıyla Atalay’ın “üzerinde çalışıyoruz” dediği eylem planı, Türkiye’nin değil, Amerika’nın planıdır!
***
Denilebilir ki, terör sona erecekse Amerikan planı olmasında ne sakınca var?
Irak’ta 1.5 milyon Müslüman katleden Amerika, daha dün Ermeni soykırımı yaptınız diye karar çıkarmadı mı? Böyle bir ülkenin eylem planına göre hareket edilir mi?
Türkiye topraklarında Ermenistan ve Kürdistan kurma planı, 1896 tarihli bir Amerikan Kongre kararıdır. Wilson prensiplerinde de aynı hedef vardır. Avrupa, devlet başkanları düzeyinde bu hedefi açık açık dile getirmiştir. Amerika’nın hedefi, Mezopotamya Projesi adı altında Erzurum’dan Bağdat’a kadar uzanan topraklarda yeni bir devlet kurdurmaktır. Bu devlet üzerinden Asya’yı kontrol etmek istemektedir.
Evet AKP hükümeti büyük oynuyor!
2023’te nasıl bir Türkiye?
Neyse ki Türk gençliği de büyük düşünüyor... İstanbul Türk Ocağı Gençlik Kolları, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023 yılına hazırlanması düşüncesiyle “2023’te nasıl bir Türkiye hayal ediyoruz” konulu bir Gençlik Sempozyumu düzenledi. Makale özeti ile başvuru için son tarih 18 Mart 2010. Adres: Divan yolu Cad. Sultan II. Mahmut Türbesi yanı Numara: 86 Cağaloğlu/ İSTANBUL Telefon: (0212) 511 75 15,
http://www.2023turkiyesi.com

ARSLAN BULUT 16.03.10 YENİÇAĞ




Resim
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 2297
Kayıt: Pzt Eki 12, 2009 23:24

Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x