AKP'li Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler 1.5 milyon TL'ye yakın ihale almış

Genel & Güncel Konular

AKP'li Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler 1.5 milyon TL'ye yakın ihale almış

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Nis 12, 2020 10:05

Sokağa çıkma yasağının ardından marketlere akın eden vatandaşlara "2 günde kimse aç kalmazdı, herkesin kileri dolu" sözleriyle tepki gösteren AKP'nin kurucularından Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler'in, 1.5 milyon TL'ye yakın ihale aldığı ortaya çıktı.
Resim
AKP'nin kurucuları arasında yer alan Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler'in, 22:00'de açıklanan sokağa çıkma yasağının ardından market ve fırınlara akın eden vatandaşlara yönelik sözleri büyük tepki toplamıştı.

"2 günde kimse aç kalmazdı" diyen ve vatandaşların kiler ve buzdolaplarının dolu olduğunu savunan Böhürler, şu paylaşımda bulunmuştu:

"CNN’de uzman bu akşam bu kalabalığa karışanlar şüpheli temastalar, bu nedenle 14 gün evde karantinada kalmalılar diyor. 2 günde kimse aç kalmazdı, hele de bi Türk evinde, illa ki buzluğu, kileri doludur. Hayretler içindeyim"
Resim
ŞİRKETİNİN ALDIĞI İHALELER DUDAK UÇUKLATTI
Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki toparken, Böhürler'e ait Ajansy Lmt. Şirketi'nin aldığı ihaleler dudak uçuklattı.

Böhürler'e ait şirketin, AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden 555 bin TL'lik ihale aldığı görülürken, şirketin ihalede tek katılımcı olması ise dikkat çekti.
Resim
Diğer yandan şirketin 850 bin TL'lik bir ihale daha aldığı ortaya çıktı.
Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Sal Nis 14, 2020 9:37

Tebrikler sevgili İlteriş. Sağol varol. Gerçek vatansever 11 büyük belediyenin topladığı bağışlara el konurken, aş evlerine ve ekmek dağıtımlarına yasaklar getirilirken, yoksul halkın parasına İBAN'la göz konmuşken milyonlarca liralık bu ihaleyi açana ve açtırana, verene ve verdirene, alana ve aldırana sonsuz nefret ve ebedi lanet. Kutsal ve ulusal hesabının sorulacağı ve sorgulanacağı ulu gün ve saat er veya geç ama mutlaka gelecektir hatta yakındır.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x