AKP’nin Ebesi 28 Şubat, Kirvesi Çevik Bir'dir / Zahide UÇAR

AKP’nin Ebesi 28 Şubat, Kirvesi Çevik Bir'dir / Zahide UÇAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Şub 28, 2012 22:16

AKP’nin Ebesi 28 Şubat, Kirvesi Çevik Bir'dir

Kemikten yağ çıkarmayı bilen AKP’liler şimdide 28 Şubat mağduriyetine yattı. Oysa 28 Şubat AKP’nin ebesidir. 28 Şubat’ın kudretli paşası Çevik Bir ise kirvesi…

Tam da bu yüzden 30 yıl önceki darbenin sahibi Kenan Evren’i yargılayanlar 15 yıl öncesinin darbecisi Çevik Bir’i danışman yapmıştır. Erdoğan ile Çevik Bir “ödüldaş”tır. İkisinin de aynı Yahudi kuruluşu olan JİNSA’dan Yahudiliğe hizmet ödülü almıştır. Yahudilik deyince sakın Museviliği aklınıza getirmeyin. Onlar ne Musa’ya inanır, ne İsa’ya. Sadece şeytan’a tapar. Tam bu noktada bir ayeti hatırlatalım:


İman edenlerle karşılaştıkları zaman: "İman ettik" derler. Şeytanlarıyla baş başa kaldıklarında ise, derler ki: "Şüphesiz, sizinle beraberiz. Biz (onlarla) yalnızca alay ediyoruz." (2/14)

28 Şubat döneminin koalisyonuna bir bakınız: “Çevik Bir ve ekibi, Gülen ve tebaası, TUSİAD, yaygın medya patronları, Ertuğrul Özkök, Reha Muhtar, Serdar Turgut, Mehmet Ali Birand, Şamil Tayyar vb. leri…

Bunların hepsi şimdi nerede? AKP koalisyon ailesi içinde… Hepsi AKP’yi yıkayıp yağlıyor. Neden? Aynı patronun emzirdiği Ortağın Çocukları (Mustafa Yıldırım’ın kitabı) olduğu için olabilir mi?


28 Şubat diye yırtınarak “mağdur tekerlemesine yenisini ekleyen” kemikten yağ çıkarma ustası AKP tayfası “yenilikçiler” olarak niye Erbakan’ı “gemiyi” terk etmişti acaba? Madem 28 Şubat’a karşıydılar, neden direnmeyip Erbakan’ı sattılar? Hatta satmakla kalmayıp Numan Kurtulmuş’a partiyi böldürdüler? Böldürmekle kalmayıp; “AKP’ye oy verirseniz düşmanı Çanakkale’den geçirirsiniz” diyen Erbakan’ı Mercimek’e dava ettirdiler?

Refah Yol’u 28 Şubat balans ayarı ile yıkan ABD, Erdoğan’ı BOP’un eş başkanı olarak görevlendirdi.

28 Şubat Süreci AKP’nin doğum sancılarıdır. 28 Şubat darbesi ebesidir. Çevik Bir ise kirvesi… O yüzden kirveye saygıda kusur etmiyorlar.

Erbakan bitirilerek Erdoğan’a yol açıldı.

Sonraki süreçte bankaların içi boşaltıldı. Üçlü koalisyon döneminde Ecevit’i Irak’ın bölünmesine razı edemeyen küresel elit dış müdahaleye açık olan ekonomiyi bir gecede çökertti. Kim vardı koalisyonda?

Merkez sağ bir parti olan ANAP, merkez sol bir parti olan DSP, milliyetçi bir parti olan MHP… Koalisyona yapılan ekonomik darbe hem merkez sağ, hem merkez sol, hem de milliyetçi bir partiyi sıfırladı.

Ekonomik darbe çok önemli bir darbedir. Çünkü böyle bir darbenin tarafı olmaz, bütün millet mağduru olur. Bütün millet mağdur olunca mağduriyetten sorumlu tutulanlar yok olur. Öyle de oldu. AKP’nin karşısında muhalefet kalmadı. Yani önlerinde küresel elit tarafından açılmış bir otoban vardı. Koalisyon hükümetinin Derviş programını uygulamış olmalarına rağmen koalisyona yapılan ekonomik darbeyi bol bol kullandılar. Çünkü AKP zihniyeti için hedefe giden yolda kullanılacak her malzeme mübahtır.

Yazımızı bir ayetle sonlandıralım:

Şeytanların kimlere inmekte olduklarını size haber vereyim mi? Onlar, ‘gerçeği ters yüz eden,' günaha düşkün olan her yalancıya inerler. Bunlar (şeytanlara) kulak verirler ve çoğu yalan söylemektedirler. (26/221-223)

Zahide UÇAR, 28 Şubat 2012
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x