AKP'nin Gölge Oyunu Devam Ediyor

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

AKP'nin Gölge Oyunu Devam Ediyor

İletigönderen bezgin » Çrş Oca 14, 2009 14:04

Yazima baslamadan önce sizden bir sey isteyecegim. Google arama motorunda "poset icinde" yazin ve karsiniza cikan ilk sayfadaki haberleri gözden gecirin. Size zahmet olmasin diye ben asagidaki linki ekledim:

http://www.google.com/search?hl=en&q=poset-icinde

Simdi karsimiza cikan haberleri kisaca derleyelim:

1.Polisevi yakınında poşet içinde el bombaları bulundu


DİYARBAKIR'da DTP il binasına 50, Polisevi'ne 100 metre mesafede bulanan Bayındırlık Caddesi üzerinde içinde çok sayıda el bombası bulunan bir poşet buldu. Alarma geçen geçe polis kentte sıkı güvenlik önlemleri alırken, bombaları incelemeye aldı.
Kaynak: Milliyet - 2 Ocak 2009

2.Oran'da bir poşet içinde 200 adet G-3 mermisi bulundu

Başkent'te bir alışveriş merkezi önünde dün gece bulunan poşetten 200 adet G3 piyade tüfeği mermisi çıktı.
Kaynak: Anadolu Ajansi - 14 Ocak 2009

Dikkat ettiyseniz son zamanlarda birileri özeniyor bezeniyor, hic üsenmiyor poset icersindeki süpriz yumurtalari saga sola birakiyor.

Bir de su var tabi:

AKP İstanbul İl Merkezi'ne bomba
İstanbul Sütlüce'deki AKP İl Başkanlığı binası girişinde bir patlama meydana geldi. Patlamada, 4'ü ağır 10 kişi yaralandı. İstanbul Valisi Muammer Güler, parça tesirli bomba şüphesi üzerinde durulduğunu söyledi.

Olmert Erdoğan'ı aradı
İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Ak Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı binasında meydana gelen patlama ile ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı.

Olmert, Erdoğan'a patlamadan ve olayda yaralılar bulunmasından dolayı üzüntülerini iletti. Olmert ve Erdoğan'ın, küresel terörün önlenmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları da bildirildi.

Kaynak: e-kolay.net - 01.12.2008

Sayin Bopbakan dün (13.01.2009) parti meclisi kürsüsünden yaptiklari harfiyat-harekatin bulgularri hakkinda sunlari söylemisti:

"İnsan biraz burada insaf eder, biraz sıkılır. Allah aşkına günlerdir çukurlardan çıkarılan bu bombalar bu silahlar neyin nesi? Bu haritalar neyin nesi? Birilerini vurmaya yönelik, öldürmeye katletmeye yönelik bu planlar neyin nesi? Bu konuda yargı, yürütmeye böyle bir görevi vermiş ve yürütme de bunu sümenaltı etmeden meydana çıkarmışsa o zaman bizim güvenlik güçlerimizi, polisimizi de jandarmamızı da alkışlamanız gerekir tebrik etmemiz teşekkür etmeniz gerekir.”

Radikal




Olan nedir arkadaslar?

Bence olan sudur geleneksel Türk Tiyatrosunun "en derin" örneklerini izlemekteyiz. Birileri bizi ortaoyunundaki "Kavuklu" veya gölge oyunundaki "Hacivat" yerine koymaya calisiyor. Yani bu bombalar, silahlar, mermiler neyin nesi Sayin Bopbakan diye sormamiz gerekirken, Bopbakan "Yavuz Hirsiz" misali ne bu bombalar diye Türk Halki'ndan hesap soruyor.

Simdiye kadar yazilanlari anlamayanlar veya ikna olmayanlar icin; lütfen asagidaki resme ve hikayesine bakiniz.




Reichstag yangını, Hitler başa geçene kadar Alman parlementosunun toplandığı Reichstag'da 27 Şubat 1933 akşamı çıkmış olan yangındır.

1933 yılının Ocak ayında, Komünistlerin bir genel grevle tüm ekonomiyi işlemez hale getirerek bir “devrimci durum” yaratacakları ya da ülkede iç savaş çıkacağı konusundaki endişeler o derece derinleşmişti ki, Cumhurbaşkanı Paul von Hindenburg Hitler'i, Katolik Merkez Parti'yle bir koalisyon kurarak istikrarlı bir hükümet kuracağı umuduyla şansölye olarak atamıştır.

Reichstag yangını, Hitler'in şansölye (başbakan) atanmasından sonraki ilk politik manevralarından biri olan genel seçim kararından sonra, tüm partilerin seçim çalışmalarını sürdürmekte olduğu bir dönemde gerçekleşmişti.

Yangının, kundaklama olduğu ortadadır. Soruşturma kısa sürede polisi, Marinus van der Lubbe adında yarı-deli bir komüniste götürdü. Lubbe, yangını çıkaranın kendisi olduğunu itiraf etti.

Ertesi gün Hitler, Hindenburg'a, anayasanın kişi hak ve özgürlükleriyle ilgili maddelerini ortadan kaldıran bir kararname imzalattı. İzleyen günlerde Nazi partisi ve Milliyetçiler dışındaki tüm partilerin yayınları ve seçim çalışmaları durdurulduğu gibi komünist partisinin parlamentodaki 181 milletvekili ve parti ileri gelenleri tutuklanmıştır.




Sonuc: Bugüne kadar gerceklesen olaylardan, cok coooook daha büyük bir olayi bekleyin arkadaslar, 11 Eylül benzeri terör saldirilarinin esigindeyiz, cok canlar yanacak, herkes sagina soluna cok dikkat etsin. Önleyebileceginizden degil, caninizi kurtarmaniza faydasi olacagi icin.

Danistay'da yapilan dinci katliam sonrasi ne demisti SS Devlet Bakani Mehmet Ali Sahin?







“Sürprizlere hazır olun!”
Daha ayrintili bilgi icin:
http://hanifislam.com/cinayetler/danistay_cinayeti.htm

Hem siz hala 11 Eylül'de Ikiz Kuleler'e ucak carptigina mi inananlardansiniz?
Bir daha düsünün.

:wink:

Su an Ulusal Kanal'da konusan Erol Bilbilik de bonusum olsun. :cool:

"Oturup konusmakla sorunlarimizi cözemiyoruz, Türkiye cok kötü bir sona dogru ilerliyor, ic savas kosullarini yasiyoruz. Zaman kalmadi, daglara cikmak zorunda kalacagiz. Eylem koymak lazim, eylem koyun! Bakin onlar nasil eylem koyuyor, Silivri'ye vatanseverleri dolduruyor, siz de eylem koyun!"










Resim
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen Ram » Çrş Oca 14, 2009 17:39

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen hirbo06 » Çrş Oca 14, 2009 21:41

Hacivat Karagoz guzel olmus:))...Tayyip amcam buna da bir dava acar:))
Teskkurler
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye
 
İletiler: 156
Kayıt: Cmt Kas 10, 2007 18:48
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen bezgin » Cum Oca 16, 2009 9:04

"Yeni Amerikan Yüzyili icin Proje" isimli Neo-con düsünce grubu 11 Eylül saldirilarindan tam bir yil önce yayinladigi yol haritasinda su ipuclarini veriyordu:

Amerikan Silahli Kuvvetleri'nin dönüsümü, darbe niteliginde degisimlere yol acsa bile,Pearl Harbor tarzinda yikici ve tetikleyici bir eylemle gerceklesecektir.


Burada anahtar kelime Silahli Kuvvetler'in dönüstürülmesidir. Kanli ve agir kayipli, yüksek masrafli Irak Savasi'na Amerikali generallerin gösterdigi direnci, Amerika ordusunun Blackwater gibi taseron firmalarca kismen tasfiye edilisini göz önüne alirsak, raporun amaci daha rahat anlasiliyor. Su ana kadar Fethullahci Gladyo'nun eylemlerinin, Neo-Con amcalarinca desteklendigi rahatlikla söylenebilir.

Tayyip'in sözlerini tekrar hatirlayalim:

DAHA İŞİN BAŞI
"İnsanı hayrete düşüren lav silahlarından tutun, el bombalarına kadar. Kim bilir, belki bunlar daha işin başı. Daha neler gelecek?


Ümraniye Davası kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar giderek ilginç hal almaya başladı. Daha önce kazılarda bulunan cephaneler, ortalığa saçılıyor. Yol kenarlarına, köprü altlarına, kapı önlerine poşetlerle silah ve bombalar bırakılıyor.En ilginç olay Aksaray’da yaşandı. Şehrin Ereğlikapı Mahallesi Küçükkergi Caddesi’ndeki 8 numaralı apartmana giden polisler, içinde 3 el ve 1 sis bombası ile 15 tüfek mermisi olan poşet buldu. Apartmanın adı ise, Ergenekon’du...







Bu da ‘bomba’ dalgası!
Ümraniye operasyonları ilginç bir hal almaya başladı. Daha önce kazılarda ele geçen mühimmat bu kez sokaklara sıçradı. Dört ayrı kentte bomba ve cephaneler bulundu
Haber: Macit SOYDAN

Ümraniye soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar sürerken dün de çeşitli kentlerde boş alanlara ve sokaklara bomba ve mühimmat bırakıldı. Çeşitli illlerde el bombaları ve mermilerin bulunması, “birileri dalga mı geçiyor” yorumlarına neden oldu.10. dalga Ümraniye operasyonundan sonra ortaya çıkan silah ve cephaneliklere dün yenileri eklendi. Ankara’da dün Pursaklar yakınında yol kenarına poşet içerisinde bırakılmış 13 adet el bombası bulundu.

Uçaksavar mermisi
Havaalanına giden çevre yolu Altındağ girişi üzerinde TOKİ Blokları yakınında bir poşet içerisinde mühimmat bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri bombalara ulaştı. Bombaların 2’sinin MKE yapımı, 11’nin yabancı olduğu açıklandı. Öte yandan, İstanbul Büyükçekmece Mezarlığı karşısındaki E-5 Karayolu kenarında temizlik yapan işçiler, bir poşet fark etti. Poşetin içini açtıklarında mermi ve boş kovanlarla karşılaşan işçiler durumu polise bildirdi. Gelen polislerce incelenen poşette, 15 adet G-3 piyade tüfeği mermisi, 1 adet uçaksavar mermisi ile 4 adet G-3 piyade tüfeğine ait boş kovan bulundu.

Enteresan adres :idea:
Bombaların bir başka adresi de Aksaray’dı. Aksaray’da dün gece saatlerinde Ereğlikapı Mahallesi Küçükkergi Caddesi’ndeki 8 numaralı Ergenekon Apartmanı önünde bir poşet gören kişiler polise ihbarda bulundu. Ergenekon Apartmanı önüne giden polis, poşet içinde 3 el bombası, 1 sis bombası, 15 adet G-3 piyade tüfeği mermisi buldu.
Öte yandan Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Tavşançalı beldesi yakınlarında, bir poşet içinde 600 adet mermi bulundu. Gölbaşı ve Zir Vadisi’ndeki kazılardan cephane çıkmasının ardından Ankara’da öncelki gün poşet içinde 2 el bombası 200 adet G-3 mermileri bulunmuştu.

Silahlar kimlere ait açıklansın
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Silahlı Kuvvetlere, soruşturma kapsamında kazımı yapılan, çukurların ve buradan çıkan mühimmatın teknik incelemesinin vakit geçirmeksizin yapılması çağrısında bulundu. Hürriyet’in haberine göre, partisinin MYK toplantısında konuşan Baykal, şunları söyledi: “Silahlar kimlere aittir; herhangi bir eylemde kullanılmış mıdır; kimlere satılmış ve kimlerin üstüne kayıtlıdır; silahlar ne zaman gömülmüştür; kazı yapılan yerlerin toprak ve bitki örtüsü değişimin durumu nedir? Kamuoyu aracılığıyla tüm bu soruların yanıtlanması isteğiyle ilgili makamların gerekli teknik incelemeyi vakit geçirmeksizin başlatması ve tamamlaması çağrısı yapıyorum. Emniyet’ten ve TSK’dan talebimiz budur.”

16/01/2009 01:09

Resim


Resim
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen bezgin » Pzr Şub 01, 2009 8:37

Bazi gafiller Gazze'deki 1300 kaybimiza Basbakan'in "sert cikisina" gururlanirken, ABD (yani silah sanayi) Irak'ta 1,5 milyon canimizi almisti bile. Hatta kitle imha silahlarini bahane ederek isgal ettigi topraklarda, henüz deneme asamasindaki kimyasal ve nükleer silahlari bizzat kullanarak. Amerika'nin 2003'ten bu yana kurbanlik koyun gibi masum insanlari kebaba cevirisini gün be gün gikini cikarmadan "özel ve güzel" tvlerden izleyen halkimiz, konu Gazze olunca, zincirlerinden bosanip tasti, neden acaba?

Zayiflatilmis uranyum, ilimli islam.

Aksiyolojiye bakiniz. Üzerimizde uygulanan bilim bu.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Aksiyoloji

Ben lisedeyken Adem isimli iri gövdeli ama iyi yürekli, saf bir arkadasimiz vardi. Lise caglarinda herkesin kaninin kaynadigi dönemler. Saf oldugunu bildigimiz arkadaslara her türlü "essek sakasini" yapmakta hicbir sakinca görmezdik. Enselere vurmalar, celme takmalar, islatmalar, hocaya sikayet etmeler . Adem arkadasimiz iyi niyetiyle her türlü pisligimizi sineye cekerdi. Ama biriken öfkesi ve hinci en olmadik olaylarda ortaya cikardi. Böyle anlarda kimi yakalayabiliyorsa onu bir güzel benzetirdi.

Israil, Amerika'nin simarik üvey kardesi, iste budur arkadaslar. Amerika Israil'i kendi pisliklerini gölgeletmek icin kullanir. Bir bakarsiniz ki olup biten herseyden Israil sorumlu ve sanirsiniz ki en büyük katlliam Gazze'de yapildi, Davos'ta bagiran Tayip, Gazze icin ve Irak icin üzülüyor. Hepimizin vicdani artik rahat. Ama onlar öldürmeye devam ettikce Tayip'in de cebi dolmaya devam edecek. ey aziz Türk Halki! Sen bu kadar saf misin?

siayey raporlarina bakilacak olursa Amerika Irak'ta denemelerini yaptigi kimyasal ve nükleer silahlarin daha öldürücülerini Türkiye veya Iran'da denemeye hazirlaniyor. Iran'da-Türkiye'de savas ciktiginda Ahmedinejat , siayey ABDullah veya Tayip'in cebi dolmaya devam edecek. Cünkü anlasma böyle.

Simdi su kahraman lider safsatalarini birakin da esas mesele olan paraya dönelim. Kim ne kadar alacak arkadaslar?

Saddam idam mi edildi? Bir daha düsünün.

Bütün bunlardan sonra Ergenekon Operasyonu, Gazze Operasyonu ve Tayip'in Davos Operasyonu arasinda bir bag göremiyorsaniz, savasi coktan kaybettiniz.

Ölmek Üzereyiz:

Uyanin! Savas sadece cephelerde degil

Intenette
Bilgisayarinda
Beyinlerde
Ruhlarda
Camilerde
Ekmekte, dogal gazda, kömürde
70 milyonluk Türkiye'nin savas esirine dönüstürülüsüne sahit oluyoruz. Ve saldiri giderek siddetleniyor.

Cephe savasina gecildiginde ne sansimiz olacak, uluslararasi sermaye bangir bangir reklamini yapti son silahlarin, beynimizi ucuracak simsek silahlari var artik.

"Tesla silahlari", bunu da bi kenara yazin.

http://www.akumil.gen.tr/?islem=paket/s ... fa_id=1224

Hazirligi yapilan savasin maliyetlerini karsilayabilecek tek bir güc var su an: Uluslararasi Silah Sanayi (ABD, Israil, Almanya). Ordulara gerekli ödemeleri yaparken bir taraftan hükümetlerle kapali kapilar arkasinda gizli pazarliklar devam ediyor. Buna Türk Hükümeti de dahil. Adamlarin söyledikleri su:

"Tayip, Türkiye'ye veya Iran'a her kosulda savas acacagiz. Eger bizimle isbirligi yaparsan seni bu dünyanin sayili zenginleri arasina katariz. Hem bölünen Anadolu'dan toprak alirsin hem de torunlarinin torunlarina yetecek servetin olur"

Bir an Tayip'in yerine koyun kendinizi.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen bezgin » Pzr Şub 01, 2009 8:52

Gün gelecek, bazilarimiz burada yazmaya devam edemeyecek. Vatan icin can vermis sehitleriz biz.

"Ölmeden önce ölünüz"
Hadis-i serif.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35


Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x