AKP ve Onun BOP Eşbaşkanı, Şehitlerimizin Hesabını Vermelidir

AKP ve Onun BOP Eşbaşkanı, Şehitlerimizin Hesabını Vermelidir

İletigönderen İrfan Tuna » Cum Tem 15, 2011 17:00

AKP VE ONUN BOP EŞBAŞKANI, ŞEHİTLERİMİZİN HESABINI VERMELİDİR

PKK can almaya devam ediyor.

Kudurmuş köpekler gibi saldırıyor dört bir yana.

Taşları bağlamışlar, itleri salıvermişler.

Diyarbakır'ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında öğle saatlerinde arama yapan askerler pusuya düşürüldü; 3'ü uzman erbaş, 10'u er olmak üzere 13 asker şehit oldu. Sayı artabilir.

Askerler, öğle yemeği için mola verdikleri sırada birkaç noktadan saldırıya geçen kalabalık terörist grubu ağır silahlarla açtığı ilk ateşle 3 uzman erbaş ve 10 er şehit düştü. 2'si ağır 7 asker de yaralandı.

Hedef İmralı canisinin serbest bırakılması ve Kürdistan devletinin kurulmasıdır. Nitekim daha şehitlerimiz yerdeyken, Demokratik Toplum Kongresi Diyarbakır’da, demokratik özerkliği ilan etmiştir. Avrupa’nın, Amerika’nın istediği Sevr gerçekleşmiştir.

Şunu hemen belirleyelim, bu saldırılar ile PKK yeni bir aşamaya geçmiştir. Yeni bir yöntem denemektedir. Stratejisini değiştirmiştir. Artık o, küçük çaplı karakol baskınları ile yetinmiyor. Daha büyük, daha gelişmiş hedefler peşinde koşuyor. Birliklere saldırıyor. Şehirlere saldırıyor. Otobüslere saldırıyor. Toprak işgali denemeleri yapıyor. “Kurtarılmış bölgeler” oluşturuyor.

Orduya, Türkiye Cumhuriyetine meydan okuyor.

Peki, subayların, savcıların, yargıçların nefes alışlarını dinleyen F Tipi istihbaratçılarımız nerede? Onlar niye asıl düşmanı bırakıp, Türk ordusu, yargısı ile uğraşıyorlar? Neden istihbaratçılık görevlerini yapıp saldırıları önlemiyorlar?


Neden kimse bu kalabalık ihanet sürüsünün farkına varamıyor? Ya da varmak istemiyor? Nerde istihbaratçılar?

Kimler koruyor, kolluyor onları? Kimler arka çıkıyor?

Mehmetçiğe pusu kurarak saldıranların yerlerini gelişmiş, ileri gitmiş teknolojilerle niçin belirleyemiyorlar ve onlar saldırılarını gerçekleştirdikten sonra niçin kayıplara karışıyor, bir anda buharlaşıp, yok oluyorlar?

NEREDE BU DEVLET?

Soru açık ve net. Sorunun yanıtı da açık ve net:

Çünkü siyasi irade mücadele direncini yitirmiştir. Amerika tarafından teslim alınmıştır. Siyasi irade, 2003 yılında ABD Dışişleri Bakanı Powell ile yapılan gizli bir plan ile ABD’nin emrine girmiştir.


Şimdi bu planın ilk yedi maddesine yeniden bir göz atalım:

    1.Türk askeri Irak’ın kuzeyinden çekilecek, sınır harekâtlarına son verilecek ve PKK’ya askeri harekât için ABD’den izin alınacak.

    2. Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK / KADEK’e karşı ABD askeri makamlarına bilgi vermeden ve izin almadan harekât yapamayacak, aksi halde siyasal ve askerî yaptırım uygulanacak.

    3. ABD’nin İran ve Ortadoğu harekâtlarına aktif destek ve katılım sağlanacak

    4. Türk ordusunun asker sayısında ve silah gücünde indirim yapılacak.

    5. Irak’ın kuzeyinde kurulan kukla devlet Türkiye tarafından resmen tanınacak.

    6. PKK / KADEK elemanlarına geniş kapsamlı af çıkarılacak ve PKK yasallaştırılacak.

    7. Güneydoğu belediyelerine özerklik verilecek ve Türkiye adım adım federasyona götürülecek.


Şimdi anladınız mı emekli ve muvazzaf subayların niçin hedef tahtasına yatırıldığını, şimdi anladınız mı Hasdal’ın niçin komutanlarla doldurulduğunu? Komutansız ordu olur mu? Komutansız bir ordu terörü ve teröristi bitirebilir mi?

Subayları dört duvar arasına atılan bir ordu, vatan savunması yapabilir mi?

Sen önce “çeteci, darbeci” suçlamaları ile komutanlara “yakalama emri” çıkaracak, onları gözaltına alacaksın. Sonra da orduya “git bu vatanı koru” diyeceksin.

Bir ülkeyi komutansız, ordusuz bırakırsan, elbette dağdan inen üç beş çapulcu serseri de elini kolunu sallayarak gelir, askerini şehit eder. Sonra da nasıl geldiyse öylece elini kolunu sallayarak çekip gider.

Bu koşullarda bitmez bu terör… Bitirilemez. Hele bir de bu ihanet çetesinin arkasında ABD, İsrail varsa, Barzani, Talabani varsa… Hiç bitmez…

Terör örgütü dururken kendi ordusunu düşman bilip, komutanlarına savaş açan bir başka ülke daha gösterebilir misiniz yeryüzünde?

Siyasal İslam bugün dünyaya emperyalizmin ve ümmetçiliğin penceresinden bakmaktadır.

Onun kitabında “ulusalcılık”, “ulusal bilinç”, “tam bağımsızlık” diye bir kavram yoktur. Ulusal konulara yabancıdır. Ulusal düşüncelere, ulusalcılara, ulusal orduya, yargıya, eğitime, kültüre savaş açmıştır.


İşte bu nedenlerle o, Amerikan subayları tarafından duvarlara asılan “Sevr Haritaları”na ses çıkaramaz. İşte bu nedenlerle o, subaylarının başına geçirilen çuval karşısında dut yemiş bülbüle döner.

İşte bu nedenlerle PKK mitinglerinde, açık hava toplantılarında “İşgalci Türkiye topraklarımızdan defol” yazılı pankart açsa da, sesini çıkaramaz.

Çünkü ABD, böyle istemektedir. Ortadoğu’da kurulacak BOP düzeni bunu gerektirmektedir.

İşte bütün bu açılım, saçılım, satılım girişimleri bu anlaşmaların sonucudur. Binlerce kişinin katili terörist başı işte bu nedenle İmralı’da her hafta avukatları ile görüştürülüp, Kürdistan’ın devlet başkanı gibi ağırlanmaktadır.

Bütün şehitlerimizin tek sorumlusu AKP hükümeti ve onun BOP eşbaşkanıdır.

Şehitlerimizin hesabını vermelidirler… Ve önünde sonunda mutlaka vereceklerdir


Ali Eralp - 15 Temmuz 2011 - Güncel Meydan
ali-eralp@hotmail.com


Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Şu dizine dön: Ali ERALP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x