Alay Ağabey Geri Döndü

Alay Ağabey Geri Döndü

İletigönderen Alay Ağabey » Pzt Oca 18, 2010 18:53

Merhaba sevgili yurttaşlar, arada sırada buralara uğrayacağım.

Ağabeyiniz Alay






Soru: Saygı değer Alay Ağabey, sen kimsin? İn misin, cin misin? Nereden gelip nereye gitmektesin?

Mert Namertoğullarından

Yanıt: Değerli Mert, ben ne inim, ne de cin. Birilerini inim inim inletmeye, kepçe kulakları çın çın çınlatmaya çok uzaklardan geldim, bir yere gittiğim yok.


Soru: Alay Ağabey, senin adın nereden geliyor?

Melahat Meraklıgil

Yanıt: Sevgili Melahat, bir adım Samsun'dan geldi, Ankara'ya vardı. Diğer adım da hemen onun arkasından geliyor; biraz geç geliyor, adım adım ilerliyoruz anlayacağın.


Soru: Alay Ağabey, sen yoksa onunla-bununla alay etmeye mi geldin?

Belkıs Benli

Yanıt: Kısmen çocuğum. 57. Alay ile alay edip onun-bunun kucağında hoplayanlara, 58. Alay'ın geldiğini bildirmek için geldim.


Soru: Alay Ağabey, bu kadarı da olmaz! Hem benimkine benzer köşe oluşturacaksın, hem benim resmimi kullanacaksın, hem de beni miki fareye benzeteceksin. Pes doğrusu! İşin gücün yok anlaşılan. Bilmiyor musun, taklitler asıllarını daima yaşatır! Hem o benim kocamın yüzü de değil, kim yahu bir söyle?

Vasıta Abla

Yanıt: Kızım Vasıta, sen hiç akıllanmayacaksın değil mi? Bir defa ben senden önce vardım; Güleryüz'de Asıkyüz, Karagöz'de Hacivat'tım. Senin anan-baban cenin değilken, ben üstad-ı âzamın Ali Kemal'i tokatlıyordum. Ah kızım, peki sen bilmez misin senin yaşında el-etek öpenlere ne dendiğini?

Aman kızım, "pes" demeyesin. Bu sefer "Hes" anlaşılır, ecnebi P&G'den yediğin paparaya da benzemez, Kayserili affetmez; kendini merdaneli makinada buluverirsin.

Bu dünyada işi olan öpüp başına koysun. Yok öbür taraftaki durumu soruyorsan, halim vaktim yerinde, bir dediğim iki olmuyor, iki dediğim bire inmiyor. Fakat haliyle bu da ruh sıkıntısı yapıyor. Anlayacağın kızım, o huri senin-bu huri benim(aslında hepsi benim), o yemişten ye-şu şerbetten iç bir yere kadar.

Resmine gelince... Çok alışılagelmiş bir resimdi, ben de biraz değiştireyim dedim, fena mı ettim? Eski haline bakınca insanın içi kararıyordu, bak şimdi "civil civil" oldu. Kocan da çok masum duruyordu, sana yeni bir koca buldum. Merak etme, sana yaraşır bir kocadır; soylu mu soylu, safkan Amerikan atı.
Kullanıcı küçük betizi
Alay Ağabey
Üye
Üye
 
İletiler: 3
Kayıt: Pzt Oca 18, 2010 16:04
Konum: Âlem-i Ervah

Re: Alay Ağabey Geri Döndü

İletigönderen Ram » Pzt Oca 18, 2010 20:44

Hoş geldin ağabey, nerelerdeydin, gözümüz yollarda kaldıydı. :nargile:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

Re: Alay Ağabey Geri Döndü

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Oca 18, 2010 20:49

Alay Agabey, hos geldin :)

Sen bizim agabeylerden misin? Hocaefendimize koltuk cikan degerli büyügümüzü görüyorum resimde.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Alay Ağabey

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x