Albayın intiharı ve eşikteki yeni pusu ve şantajlar

İletigönderen bozkurtlar diyari » Prş Şub 11, 2010 11:45

İzmir’de intihar eden Kurmay Albay B.E’nin başına gelenleri okumuşsunuzdur. Albay ve ailesi pek çok asker gibi malum odaklar tarafından teknik takip altındaydı.
Derken dinlemeyi yapanlar Albayın eşinin başka bir Albay’la ilişkisini öğrenirler ve o hanım izlenerek görüşme ya da buluşmaları kayıt altına alınır.
Bitmedi...
Bu kayıtlar, “Donanma’da Yasak Aşk Hikayesi” diye internete sızdırıldı.
Ve bütün bunlara tanık olan Albay da dayanamayıp intihar etti.
Belli ki bu işi yapanlar hedef aldıkları ve kendilerine düşman gördükleri Albay hakkında Ergenekon ve çete benzeri bir suçla ilgili kanıt bulamayınca belden aşağı yollara tevessül ettiler.
Öyle çünkü böyle bir ilişkinin belgelenip internete servis olayı profesyonellerin yapabileceği bir şeydir.
Peki amaçları mı?
1) Karşıt gördükleri Albay’a zarar vermek ve onun üzerinden TSK’yı yıpratmak yani Ordu’yu, yasak ilişki bağlamında topluma kötü sunmak!
2) AKP’ye direnç gösteren asker-sivil bürokratından gazeteci ve işadamına kadar geniş kesimlerde bu örnekle korku salmak.
Evet şekilde görüldüğü gibi Türkiye artık pusular ve şantajlar ülkesidir.
İktidara karşı isen, yürüyüşünden ötürü bile tıpkı Çetin Soysal misali anında sarhoş damgasını yiyebilirsin!
Bakın buraya not düşüyorum; önümüzdeki dönemde AKP’ye muhalefet eden pek çok isimle alakalı olarak art arda kaset servisleri yapılacak.
Ha bu kasetlerin bazıları kadın, bazıları rüşvet, bazıları iş takibi, bazıları darbeye methiye, bazıları Kürtlere ya da Alevilere sitem, bazıları çirkin dedikodular yapmak, bazıları kumar gibi çeşitli konuları kapsayan montajlardan oluşacak.
Bundan eminim çünkü ispat edemezsem de bu işleri yapmak için gayriresmi olarak böyle bir yapının kurulduğunu yakından biliyorum. Devletin tepelerinden yakın zamanda emekli olan üst düzey bir istihbaratçının bana bir süre önce; “Önkibar dikkat et, sen ve senin gibi iktidar muhalifleri için aylardır çalışma yapıyorlar” dediğini daha önce bu sütunda aktarmıştım.
Tam bu noktada bir parantez açıp Tayyip Erdoğan’ın “Bahçeli ile ilgili internette acayip şeyler dolaşıyor ama biz ilgilenmiyoruz” demesi bile gerçekte dolaylı bir hedef göstermedir.
Bu sütunu izleyenler bilir, Devlet Bey’in yönetim üslubu hep eleştirilir ama onun dürüstlüğüne ve kişisel kalitelerine laf edenin alnını karışlarız!
Evet işaretlerin yoğunlaştığı gibi AKP bundan sonraki süreçte belden aşağı vuracak!
Uzun süre sanal AB masalı, türban, İmam Hatip, Ergenekon ve darbelerle idare eden AKP’nin bundan sonraki metodu bu olacak gibi görünüyor!
Bakın korku deyip geçmeyin, çok ünlü bir işadamının ifade ettiği gibi verilebilecek en büyük rüşvet korku salmaktır. Dolayısı ile AKP’nin bu kartından sonra kendi geçmişine bizim gibi güvenemeyen ve meydan okuyamayan pek çok kişi susacaktır.
Emin olun bu metotla bugüne kadar boyun eğen ve sırları toprağa götürecek olan çok insan olmuştur ki onların kimler olduğunu tahmin edebilirsiniz!
Evet Hitler’in bile yapmadığı bu dehşet uygulamalar AKP’nin, iktidarı kaybetmemek için neleri göze aldığını da teyid ediyor.
Bazıları hâlâ farkında değil, Tayyip Erdoğan iktidardan düştüğü gün Yüce Divan’a gideceğini bildiği için göreceksiniz akla hayale gelmeyecek çılgınlıklar yapıp, dirençler sergileyecek... İsmet Paşa’nın güle oynaya teslim ettiği iktidarı Tayyip asla ve kat’a kargaşasız teslim etmez çünkü İsmet Paşa’nın hesabını veremeyeceği bir şeyi yoktu, Tayyip öyle mi?

PKK’lı olsa selam dururlar!
Hayati Yazıcı, hakkını arayan TEKEL işçisine şeytan ve PKK’lı dedi ya!
Başbakan bu demeçteki şeytan sözüne bir tepki koymamış ama PKK lafına içerleyip kıyameti koparmış!
Kulislere göre Tayyip Bey haberi okur okumaz Hayati Bey’i bir güzel fırçalamış ve hemen düzeltme talep etmiş!
Yazıcı da emri hemen yerine getirdi yani, sözlerim yanlış anlaşıldı ben PKK’lı demedim dedi.
Doğrusu o beyana ben de şaşırmıştım çünkü Tayyip Bey PKK’lıları üzmez!
Bunu nereden mi çıkarıyorum?
Deniz Baykal’ın önceki günkü grup konuşmasındaki ifadesiyle Habur’daki karşılama töreninden!
Evet Habur’da PKK’yı şölenlerle karşılayıp bağrına basanların PKK’yı hedefe oturtması elbette beklenmezdi ve nitekim öyle de oldu!
Sahi PKK’yı bile bağrına basabilen Tayyip Bey, TEKEL işçilerine neden bu kadar acımasız?
Sadece onlara mı?
PKK’lıları hoş görebiliyor ama eczacılara, doktorlara ve itfaiyecilere ateş püskürüyor!
Görülüyor ki Tayyip Bey’in değişmez ölçüsü iktidarının çıkarı!
AKP’nin karşısında gördüğü herkesi düşman olarak mütalaa ediyor!
Lehte bir beklentisi oldumu da Sezen Aksu gibi malum isimlerle bile gece yarıları telefon muhabbetlerine girebiliyor.
Değer ve ölçü sadece iktidarını sürdürmek!
Öyle olmasaydı TEKEL işçilerine o hakaretleri eder miydi?
Yahu bu insanların siyasi bir amacı yok, ekmek peşindeler yani aldıkları maaşın üçte ikisi gitmesin, müktesep hakkı devam etsin istiyor.
Neymiş efendim çalışmayana para veremezmiş!
Adamlar boşa oturmaya para istemiyor, aynı özlük hakları ile başka bir kuruma nakil talep ediyor!
Ama çok para istiyorlar!
Geçin efendim geçin, İstanbul’da havaya savrulan havayi fişekler için harcanan trilyonlar ile Rusya ve İran’a taahhüt edilip alınmayan doğal gazın karşılığı olarak ödenen milyar dolarlar düşünülmezken bu para istismarı inandırıcı olabilir mi?

Sabahattin ÖNKİBAR / 11 Şubat 2010
Kaynak:http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=12013
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x