Alçaktan Uç Şamil…

Alçaktan Uç Şamil…

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Mar 06, 2010 23:46

Alçaktan Uç Şamil…

“GAZ”teci Şamil gene uçmuş. Biraz alçaktan uç Şamil. Biraz da destekli at.

Gazeteci ahlakıyla yaz diyeceğim ama sen o eşiği çoktan geçtin. Saptırılmış yalan tezgahınız hiç durmuyor maşallah. Dokudukça dokuyor, hedef gösteriyor, suçluyor, şahitlik yapıyor, mahkum ediyor, sonra idam kararı verip ipe yolluyor. Bitmedi, cellatlığı da kendi yapmak istiyor.

Sen kimsin Şamil? Kirlettikçe kirleniyor, düştükçe düşüyorsunuz. Şamil, bu günler geçer, yarın sakın ola ki “yanılmışız” demeyin. Bilerek, isteyerek aldığınız bu çirkin rolü yaşadığımız müddetçe bu millete unutturmayacağız.

Ergenekon’un avukatı Baykal diyorsun… Baykal Erdoğan’a “sen bu davanın savcısı mısın” diye sordu. Erdoğan; “evet, savcısıyım, peki sen bu davanın avukatı mısın” dedi. Baykal’da; “sen savcı isen, ben de avukatıyım” dedi. Başbakan'ın savcılığını unutturup, Baykal'ın avukatlığını gündeme getiriyorsun. Hiç mi utanman kalmadı Şamil? Her mesleğin bir ahlakı vardır. İnsan olmanın bir ahlakı vardır. Sana bunu hiç mi öğreten olmadı? Yazıyorsun, karalıyorsun, söylüyorsun; adı geçenler doğru Beşiktaş adliyesinde(!)..

Sen kimin sözcüsüsün, seni kim görevlendirdi Şamil? Kaleminizden çamur akıyor, basını “BASIN” talimatı gibi kullanıp, insanları sabahın beşinde bastırıp toplatmaktan zevk almak nasıl bir kalem sapıklığıdır Şamil?

Yazında diyorsun ki Şamil:

“CEMAAT ÜYESİ BİR GAY
Soruşturmanın seyrini değiştiren iki kilit isim ise 34 yaşındaki C.D ile 33 yaşındaki A.S... İlk şahıs, İsmailağa Cemaati üyesi bir gay. Diğeri ise evliliği sürerken baldızıyla cinsel ilişkiye giren bir sapık...

Sözüm ona bu iki şahıs verdikleri ifadelerle cemaatin tüm sırlarını ifşa ediyorlar.”

Senin utanma duygunu kim “delete” etti Şamil? Gay, karısının baldızını kullandı diye tanıkları küçümsüyorsun. Oysa “Ergenekon” diye bir yerlerinizi yırttığınız dava bir gey Hahamın ifadeleri üzerine oturtulmuştu. Ne çabuk unuttunuz Şamil? Silivri’de kadın satıcısından tut, katil, esrarcı, sapık kim varsa gizli tanık! Şimdi size dokununca mı aklına tanıkların kişisel yaşamı geldi? Milleti de bu kadar hafife almayın. Herkes sizler gibi beyninde löp taşımıyor. Senin bu lafların aklımıza hakarettir Şamil.

Baykal Cüppeliyi kendine yakın buldu diyorsun. Ne kadar yüzsüzün Şamil… Cüppeli suçlu mu, sanık mı, hain mi? Bu ülkenin biraz marjinal görünse de, bir vatandaşı. AKP milletvekili olmuş bir kişi Baykal ile konuşurken “yanımda Cüppeli var” demiş, Baykal da selam söylemiş. Vatandaştan oy bekleyen bir siyasi için bundan doğal ne var? Basın için eleştirilemez siyasetçi, kurum, kişi yoktur ama, eleştirdiğin şeyin bir bilgi değeri olmalı. Sana gazeteciliği kim öğretti Şamil? Sıradan bir selamı bile sanki siyasi parti üyesi gibi ucuz bir polemik konusu yapmak gazeteciliğin neresinde yazıyor Şamil?

Sizin Başbakanınız Yunanistan’a giderek, Türkiye Topraklarında ayrı bir devlet isteyen Şivan’ın nikah şahidi olmuş. İşte haber budur Şamil’im… Cüppeli’ye selam söylemek gazetecilik(!), bir bölücünün sanatçı diye baş tacı edilmesi “hem de ülkenin Başbakanı tarafından”, önemsiz öyle mi Şamil? Halkın vicdanını sızlatan acaba hangisi? Bunu düşündün mü Şamil? Buna da sizin mahallede gazetecilik diyorlar öylemi? Sayenizde ayağa düşmeyen bir değer, bir meslek kalmadı. Pabucumun gazetecileri diyeceğim de, sizin gibi bir malzemeden ben değil pabuç, pençe bile yaptırmam Şamil.

Bak Şamil, sana biraz tiyo vereyim. Çarşamba cemaati niye hedefte? Git biraz o insanlarla konuş. Ben geçmiş yazılarımdan birinde yazdım. Bu cemaat marjinal olabilir ama Fatih’de bir dümen döndü geçmişte. Fatih’te Yahudiler “nedenini ben de bilmiyorum” hızla emlak almaya başladı. Öyle ki, üç liralık bir yere bin lira gibi afaki fiyat verdikleri söylendi. Cemaat “biz Fatih’in bedduasından korkarız” diyerek bu satışların karşısında direndi. Dediler ki; “Durumumuzu siyasetçi, polis, gazeteci kim varsa anlattık ama kimse ilgilenmiyor. Biz satışları engellediğimiz için üzerimizde oyunlar oynanıyor.” İşte böyle Şamil’im; “GAZ”teci değil, biraz da gazetecilik yapmak istersen, git bu konuyu araştır istersen… Tabii yerse…

Basının yüz karaları sizi… Sizden gazeteci değil, olsa olsa “GAZ”teci olur. Hem de zehirli…

z_eucar@yahoo.com.tr


Zahide UÇAR, 5 Mart 2010
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: Alçaktan Uç Şamil…

İletigönderen sair » Pzr Mar 07, 2010 5:01

Yeri gelmisken bu yazida da gecen ve Gay diye tanimlanan Kanada da ki Hamamdan bahsetmek istiyorum bu anlatacagim ilk kez benim tarafimdan ifade edilen seylerdir..ve gercektir..Ben Amerika nin Terminali New jersey de olan bir Tir firmasina Tir soforu olarak calisiyordum..Sirketin basinda yonetici sifatiyla Bir Turk vardi (ismi bende sakli kalsin)..
Bu Hahamin ilk demeci cikmisti gazete de.
Benim sirketin yoneticisi o Turk..heyecanla internetteki haberi gosterip..bu varya bu dedi..benim yakin arkadasim izini kaybetmistim Kanada da cikti ortaya bak ..ararim yakinda onu ..en yakin arkadasimdi..Bu uckagitcinin en onde gideni cok uyanik..dolandiricinin bir numarasi .kendiside esasen katiksiz bir Ataist bakma Hamam olmus..nerde para var oraya sicrar dedi..ve ekledi.yine ortaligi karistiriyor salak bu konustugu (ergenakon) konuyla basina is acacak halbukim kendisi bu islerle uzaktan yakindan bilgili biri degil..dedi ve onun Fettuhlah Gulen le olan bir hikayesini anlatti bana..onuda izah edeyim(Fethullah Pensilvania eyaletinde yasar ve new jerseye komsu eyalettir.Fethullah Gulenin evi cemaat ile doluyken..Fetos..elini halinin ustundeki tesbihin yarim metre ustunde tutarak dualar okuduktan sonra tesbihi yerden yukari dogru ilahi bir gucle kaldirmaya baslamis ..herkes gittikten sonra bu Haham(Tuncay Guney) fetosa yaaa bu isin sirri nedir yeme bizi bizede goster deyince ..fetos gulerek halinin altindaki ince ipi gostermis..bu olayi anlattigini ifade etti..para icin yapmayacagi , girmeyecegi yer yoktur dedi...Bir zaman fetocuydu bak simdi Haham olmus dedi ve guldu
Kullanıcı küçük betizi
sair
Üye
Üye
 
İletiler: 104
Kayıt: Cum Kas 27, 2009 20:49

Re: Alçaktan Uç Şamil…

İletigönderen yigitler » Pzt Mar 08, 2010 22:32

Samil Tayyar'in ne mal oldugunu hepimiz biliyoruz, ama TV kanallari hep onu cikariyorlar ekranlarina. Niye cittiye aliyorlar boyle insanlari hic anlamiyorum, ne tutarsiz bir adam bu ya!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye
 
İletiler: 600
Kayıt: Pzr Ara 07, 2008 21:41

Re: Alçaktan Uç Şamil…

İletigönderen sessiz sedasız » Sal Mar 09, 2010 1:06

bu savaşın gereklerinden biri de, aynı kişilere aynı boş lafları defalarca söyleterek halkın ezberine sokmak...bu omurgasızları bu sebebten görüyoruz her gün medyalamada.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye
 
İletiler: 988
Kayıt: Cum Mar 28, 2008 1:55
Konum: istanbul


Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x