Allah ve Ergenekon / Teoman ALİLİ

Allah ve Ergenekon / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Nis 04, 2011 17:40

Allah ve Ergenekon

TEOMAN ALİLİ

“İlahi Tragedya” mı yoksa “Ergenokomedya” mı daha trajikomik acaba? Kara mizahın ötesine geçti artık herşey. Evlerde yapılan aramalarda bir Ergenekon sanığının yazdığı kitabı bulundurmak suçtu önceleri. Şimdi iş nerelere vardı yahu. Ben de nacizane, Ergenekon’dan soruşturma geçirmiş biri olarak sorulan soruları ve kurulmaya çalışılan bağlantıları hatırladıkça gülüyordum ama artık gülmeye ağzım yetmiyor.

KİTAP BULUNDURMA SUÇU

Önce Ergenekon sanığı birini tanımak suçtu, sonra o sanıklardan biriyle telefon görüşmesi yapmak suç oldu, ardından evinizde yapılan aramada sanıklardan birine ait kitap suç delili yapıldı hele kitap imzalıysa yandın vallahi ama hiç kimse basılmamış kitaplar yüzünden insanların gözaltına alınabileceğini ve yayımlanmamış kitap taslaklarının suç delili olarak toplanacağını düşünemezdi bile. Hoş Atatürk’ün el yazmalarını suç delili olarak toplamışlardı ama bizim ergenekomedyacılar artık işi iyice abarttı.

1 NUMARAYI BULDULAR

Son Ergenekon aramaları ilahiyatçılara yönelikti. Türkiye’de ne kadar laik ilahiyatçı varsa evlerine baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda özellikle Zekeriya Beyaz’ın Nurcular ve misyonerler hakkında yaptığı çalışmalara el konulduğu ortaya çıktı. Önce doğal geldi bana doğrusu sonuçta Libya’ya saldırıda haçlılarla aynı safta olanların misyonerleri korumak için namuslu ilahiyatçılara operasyon yapmasında bir gariplik görmedim ama bir kitap hakkında yapılan inceleme 1 numaranın bulunduğunun işareti oldu. Kuran’ı Kerim mealini incelemiş memurlar. Bizim bildiğimiz gazeteciler ve yazarlar yazdıkları kitaplar nedeniyle gözaltına alınıp tutuklandılar, e hepimiz biliyoruz ki Kuran’ı Allah yazdı... Nasıl yani???


TEOMAN ALİLİ, 4 Nisan 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x