AMD'den ATI Dopingli Vista Atağı

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

AMD'den ATI Dopingli Vista Atağı

İletigönderen ACD » Sal Mar 06, 2007 9:53

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwMzAx/res/704_07030112345746.jpg[/img]

AMD'den ATI Dopingli Vista Atağı

ATI Radeon Z1250 grafik işlemciden güç alan yeni AMD Platformu, Windows Vista için uygun fiyata üst düzeyde görsel deneyim sunmaya hazırlanıyor.


AMD, işlemcileri ve platform teknolojisi ile ATI Radeon X1250 grafik işlemcisinin güçlü yönlerini bir araya getirdiği ilk yonga seti olan AMD 690 serisini tanıttı. Yüksek performans, yüksek görsellik kontrolü, enerji tasarrufu ve kararlı çalışma özellikleri ile dikkat çeken platformu kullanan 30’dan fazla anakart tasarımı geliştirilecek.

Yüksek görüntü kalitesi ve üçboyutlu grafik kapasitesine sahip AMD 690 serisi yonga setinde ATI Radeon X1250 grafik işlemcilerin kullanılması özellikle Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Vista'yı hedef alan bir hareket.

Windows Vista Premium ve Business sürümlerinin uygulamalar arasında geçiş yapmayı son derece kolaylaştıran özelliği olan üçboyutlu kullanıcı arabirimi Windows Aero'yu tam kapasiteyle kullanmayı sağlamak, buradakiönceliği oluşturuyor. AMD 690 serisi, Windows Flip ve Windows Flip 3D gibi uygulamaların günlük hayata karışması için gereken gücü ve performansı sağlıyor.

Microsoft Windows İstemci Birimi Pazarlama Yöneticisi Dave Wascha'nın yeni yonga setini, “Windows Vista Uyumlu etiketini alan ilk ana kart üzerinde grafikli yonga setlerinden biri olan AMD 690 ailesi, Microsoft ile AMD arasındaki ilişkinin önemli meyvelerinden” sözleriyle değerlendiriyor. Bu sözler AMD'nin iddialarının Vista'nın üreticisi Microsoft tarafında da paylaşıldığını gösteriyor.

AMD 690 platformlarının enerji tasarrufunun yanısıra çeşitli tasarımlara ve kurulumlara olanak tanıyan yapısı ve ikili DVI ATI Radeon grafik kartıyla dört monitöre kadar destekleyebilme özelliği ile kurumsal pazarda kolayca yer edinmesi bekleniyor.

AMD 690 ailesi, tüm multimedya uygulamaları ve yüksek çözünürlüklü dosyalarda gerçeğinden ayırt edilemeyecek görüntü performansı sağlayan ATI Avivo teknolojisini destekleyen ilk AMD yonga seti. Bu tasarım, tümleşik HDMI ve ayrı DVI çıkışı olan ilk yonga seti. Yonga üzerinde HDCP desteği ile korumalı dosyalar da oynatılabiliyor.

AMD 690 serisi yonga setleri, aralarında Albatron Technology Co., ASUS, Biostar, ECS, ELITEGROUP COMPUTER SYSTEMS CO., LTD, EPoX Computer Company, Foxconn Technology Group, GIGABYTE United Inc, Jetway Info Co. Ltd., MSI Computer Ltd., PCPartner Ltd. ve Sapphire’ın bulunduğu çeşitli program ortaklarınca sunulacak. Ayrıca Atelco, Bas Group, Formoza, Multimedis, Onda, PC Box, Seethru, Systemax, Unika, Unika Multimedia ve ZT Group gibi çeşitli sistem kurucular da bu yonga setini kullanacak tasarımcılar arasında.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x