Amerika Sizinle Gurur (!) Duyuyor... / Çağlar ÇUKUR

Amerika Sizinle Gurur (!) Duyuyor... / Çağlar ÇUKUR

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Cmt Eki 06, 2012 11:45

Amerika Sizinle Gurur (!) Duyuyor...

Adı: Mesut Barzani:Molla Mustafa Barzani’nin oğlu. Köken olarak Yahudi kürdü olduğu yazılır. Şecereleri bölgeye ve halklarına ihanetin tarihidir. Babadan oğula geçen işbirlikçi ve ihanete âmâde bir genetik yapı. Geçmişte babasının rol aldığı Mahabad Cumhuriyetiyle, Emperyalistlerin bölgeyi bölme planlarının bugüne uyarlaması olan B.O.P Eşbaşkanlığının ayak takımı ve peşkircibaşısı.

Biz; onu, "damarlarımda Kürt kanı dolanıyor, federasyonu da tartışalım" diyen, ABD'nin has oğlanı, Özal zamanında tanıdık. O günlerde Irak sınırımızda ki karakol başçavuşuyla görüşmek için randevu almaya çalışan çadır ağasıydı.
Her şeyini ABD ye borçlu. ABD Emperyalizminin iç oğlanı. Bizim hainler gibi...

Aslında biz bu soysuzu Türkiye'ye ”Siz Kandil'e müdahale ederseniz biz de Diyarbakır’a müdahale ederiz “ tehditleri ile tanıdık. Kandil'deki hainlerin teslimini isteyince de hastir çekip ”Bırakın gerillayı, ben size bir kürt kedisi bile vermem” diyerek dalga geçiyordu.

AKP Kongresini izlemişinizdir. Kongrelerin gerçeği davet edilen misafirlerdir. Davet edilenlere bakınca ABD Emperyalizmi'nin, Arap baharında ki yeni hamam oğlanları ve uşakları olduğunu gördük. Kongrenin ve AKP’nin rengi Barzani konuşmaya kalkınca, AKP sıralarından "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla belli oldu. Bu ülkenin başındaki partinin kongresinde azılı Türk düşmanı, PKK’nın destekçisi, şehit düşen her Mehmet’in kanı eline bulaşmış Barzani’ye tüm millet adına "seninle gurur duyuyoruz" çığlığı yükseliyordu.

Yazı bitmeden Suriye tezkeresi geldi. Onlarca yıldır Kandil'e ABD korkusundan saldıramayan hükümet, Suriye için aslan kesilmişti. Çünkü Kandil'e ABD izin vermiyor, Suriye’ye kapıları açıyordu. Sözüm, İlçedeki AKP yöneticileri, destekçilerine:

Yıllardan beri Barzani bölgesindeki Kandil'e girecek cesareti bulamayıp, ABD İstiyor diye kardeş Müslüman Suriye’ye saldırıya hazırlanmak siyasetin yâ da müslümanlığın neresine sığar?
Genel kongrenizde, Türk düşmanı, şehitlerin sorumlusu Barzani’den gurur duymayı içinize nasıl sindirdiniz?
Eğer ki Barzani’yi sindirebildiyseniz, PKK İle müzakerelere Öcalan’ında katılacağının bizzat Başbakan tarafından açıklanmasını da sindirir, hatta bu süreçten sonra bir genel afla serbest kalacak Öcalan’ın ilerdeki kongrelerinize onur konuğu olarak davet edilmesini ve onun için de gurur duyuyor sloganlarının atılmasını sindirirsiniz.

Şu yaşananlara baktıkça bir Türk yurtseverinin bunları bırakın yapmasını, bunlara sessiz kalması bile ihanetlerin en büyüğüdür. Onun için iktidar çevrelerinden hiç kimsenin ağzından bir kez olsun Türk'üm ve Türk Milleti sözü çıkmamıştır. Bu eylemleri Türk olan birisinin yapması ve onaylaması mümkün değildir.
Olanlara da bakınca insan sormadan edemiyor. Sahi siz hangi millete aitsiniz, hangi milletin evladısınız?

Çağlar ÇUKUR, 5 Ekim 2012
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 694
Kayıt: Çrş Eki 26, 2011 12:44

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x