ANADOLU AĞLIYOR!

Emekli Jandarma Albay - Yazar

ANADOLU AĞLIYOR!

İletigönderen Erdal Sarızeybek » Cmt Haz 21, 2008 16:08

CİNER GURUBUNA AİT KANAL 1 TV MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KALBİNİ KIRDI, BİR NANKÖR'ÜN RUHSUZ SÖZLERİNE EKRANINI AÇARAK HEPİMİZİ İNCİTTİ.

KİME NE NEYE HİZMET ETTİĞİNİ BİLMEDİĞİMİZ MEHMET ALİ BİRAND ADINDAKİ BİR SPİKER MUSTAFA KEMAL'İN YÜREĞİNİ SIZLATTI, İKİ İŞBİRLİKÇİNİN NAKÖRLÜĞÜNÜ KANAL D TV'NİN EKRANLARINA YANSITARAK HEPİMİZİ ÖFKELENDİRDİ.

ŞİMDİ SORUYORUM, HARBİYE NEREDE, KULELİ NEREDE, NEDEN MUSTAFA KEMAL'İ ZİYARET EDİP GÖNLÜNÜ ALMIYOR, BİZ BURDAYIZ HENÜZ ÖLMEDİK, DİYEREK. MUSTAFA KEMAL'İN RUHU HARBİYE'DE DEĞİL Mİ, HER YIL, İÇİMİZDESİN, DİYEREK TÖREN YAPMIYORLAR MI ARTIK. UNUTTULARSA EĞER HATIRLATALIM, MUSTAFA KEMAL HARBİYELİYİ DE KULELİLİYİ DE ANITKABİR'DE BEKLİYOR...

HASTA OSMANLI'DAN ASİL TÜRK MİLLETİNİ YARATAN MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARIDIR, BİLMEYEN VARSA ÖĞRENSİN.

YUNANLI'NIN, İNGİLİZ'İN, FRANSIZ'IN, RUS'UN VE DE HAİN İŞBİRLİKÇİLERİN KİRLİ AYAKLARINI KIRIP ANADOLU'DAN SÖKÜP ATAN MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARIDIR, ANLAMAYAN VARSA HALA BUNU ANLASIN ARTIK.

SALTANATI, HİLAFETİ KALDIRIP YENİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ KURAN MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARIDIR, BU GERÇEĞİ BİLMEYEN VARSA EĞER GÖZLERİNİ AÇSIN DA GÖRSÜN ARTIK.

TÜRK ULUSU KİMLİĞİNİ, TÜRK KİMLİĞİNİ ANADOLU SAHNESİNE YENİDEN ÇIKARAN MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARIDIR, NANKÖRLER BUNU BEYİNLERİNE YERLEŞTİRSİN ARTIK.

MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARI KİMDİR?

ONLAR TÜRK MİLLETİNİN YİĞİT EVLATLARIDIR.ONLAR TÜRK MİLLETİDİR.

ONLAR HARBİYELİDİR, KULELİLİDİR.

ONLAR TÜRK GENÇLİĞİDİR.

ONLAR ANADOLU'NUN ANASI, MEMURU, İŞÇİSİ, KÖYLÜSÜ, EMEKLİSİDİR.

ONLAR, BİZİZ, BİZ!

BİZ VARIZ VE BİZ HER ZAMAN VAR OLACAĞIZ.


ŞİMDİ BİR İHANET DALGASI SARDI ANADOLU'YU; İŞBİRLİKÇİLER, İŞBİRLİKÇİ TV'LER, MİLLETİN SAMİMİ SEVGİSİNİ PARAYA TAHVİL EDİP ADAMMIŞ GİBİ TV'LERDE BOY GÖSTERENLER, BU TOPRAĞIN HAVASINI SUYUNU İÇENLER SIRAYA GİRDİ BU İHANET DALGASINDA YER ALMAK İÇİN, İHANET EDEN EDENE, SANKİ BİR YARIŞ, KİM DAHA İYİ HAİNDİR, YARIŞMASINDA İLK SIRAYI ALMAK İÇİN.

ANADOLU ZOR GÜNLERİNİ YAŞIYOR, MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARININ ORTAYA ÇIKIP KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞLATTIĞI GÜNLER GİBİ.ANADOLU AĞLIYOR, GÖRDÜĞÜ, TANIK OLDUĞU İHANETLERE AĞLIYOR.ANADOLU SUSKUN, ANADOLU YILGIN, ANADOLU YORGUN, İHANETİN HER KURŞUNU YÜREĞİNE SAPLANIYOR.

ANADOLU İHANETLERİ ÇOK GÖRDÜ AMA BÖYLESİNİ DEĞİL; HAİNLER İÇERİDEN SAPLIYOR HANÇERİNİ, DOST GİBİCESİNE, EVLATMIŞ GİBİ YAKLAŞIYOR TA YÜREĞE KADAR, NE YAPSIN ANADOLU SEVGİ DOLU YÜREĞİNE ÇÖREKLENEN İHANETİ GÖREMİYOR.

ANADOLU, EVLATLARININ BİRER BİRER YOK EDİLDİĞİNİ GÖRÜYOR, ANADOLU EVLATLARINA AĞLIYOR BAŞTA MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARINA.

EY HARBİYELİ, EY KULELİLİ!

ANADOLU SENİ ÇAĞIRIYOR, MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARININ YANINA.

EY MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARI, SİZLER!

ANADOLU SİZİ ANITKABİR'E ÇAĞIRIYOR, GELİN, ANADOLU'NUN GÖZ YAŞLARINI SİLİN.


KİMSE ŞAŞIRMASIN, BAŞKA NE BEKLİYORDUNUZ Kİ, ŞİMDİ YAPILMASI GEREKEN BUDUR:

BU DEMOKRATİK VE ÖZGÜRLÜK ORTAMINDA HARBİYELİ'NİN ATASININ BAĞRINDAN ÇIKARAK ŞÖYLE SERT ADIMLARI VE VAKUR DURUŞUYLA ANITKABİR'E KADAR YÜRÜYÜP, ATASININ VE SİLAH ARKADAŞLARININ GÖNLÜNÜ ALMASI VE ANADOLU'YA VAR OLDUĞUNU GÖSTERMESİ SUÇ MUDUR?

BU DEMOKRATİK VE ÖZGÜRLÜK ORTAMINDA KULELİ'NİN ANKARA GARI'NA KADAR TRENLE GELİP ANITKABİR'E KADAR GENÇLİK ADIMLARIYLA YÜRÜYÜP ATASINA VE SİLAH ARKADAŞLARINA BİZ VARIZ VE HEP VAR OLACAĞIZ DEMESİ SUÇ MUDUR?

EY MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARI.

ANADOLU AĞLIYOR, GELİN GÖZYAŞLARINI SİLİN ARTIK, GÖNLÜNÜ ALIN, BAĞRINIZA BASIN, TÜRK'ÜN YÜKSEK VARLIĞINI O'NA GÖSTERİN, ANADOLU AĞLIYOR, AĞLIYOR VE SİZİ ÇAĞIRIYOR, GELİN GÖZYAŞLARINI SİLİN ARTIK.

YOKSA, YOKSA BU CANIM ANADOLU BU İHANETE DAYANAMAZ ÖLÜR, BUNCA HAİNİN KAHPE KURŞUNLARINA KARŞI BU SEVGİ DOLU YÜREĞİ NASIL DAYANSIN.

YOKSA, YOKSA MUSTAFA KEMAL VE SİLAH ARKADAŞLARI DAYANAMAZ ÖLÜR, BU YİĞİTLİK, BU YÜCELİK, BU ASALET BUNCA KAHPE KURŞUNA NASIL DAYANSIN, NASIL...

ANADOLU AĞLIYOR...
Kullanıcı küçük betizi
Erdal Sarızeybek
Onursal Üye
Onursal Üye
 
İletiler: 12
Kayıt: Prş Haz 19, 2008 12:49

İletigönderen Egeli » Cmt Haz 21, 2008 19:43

Biz Türk Gençliği,

Büyük Mirasın sahipleri,her karışı kanla sulanmış cennet vatanın bekçileri,al bayrağın sancaktarıyız.

Asil bir soyun torunları,kahraman şehitlerin,gazilerin oğullarıyız.

Yüksek ideallere sahip bir nesil,Altın Çağda yer alacak kahraman evlatların babaları-anneleri olacağız.

Kimimiz Kulelili,kimimiz Harbiyeli...Kimimiz Mülkiyeli,kimimiz Tıbbiyeli,kimimizse,hayatın gerektirdiği şekilde yaşayan,güzel ahlak ve terbiye sahibi Anadolu delikanlılarıyız.
...............................................

Dünyaya adımını attığı andan itibaren,ateşle imtihan edilen,insanlığa,hakimiyeti,uygarlığı ve kahramanlığı öğreten,yaşadığı dönemlerde,her türlü entrikayla,komployla ve kötülükle karşı karşıya gelen,ama bunlara geçit vermeyen,bunları karşıda bırakan bizleriz.Bulunduğumuz dönem,geriye baktığımızda,yakın tarihimizde yaşadığımız acılı günlerin,her ne kadar topraklarımız askeri işgal altında olmasa dahi,kopyasıdır.Yani,tarih tekerrürüne başlamıştır.Yine o dönemlerde,Emperyalist güçlerin ve işbirlikçilerinin,planlarının sonunda,amaçlarına ulaşamadıkları,bu büyük millete diş geçiremedikleri,boyun eğdikleri;kahraman milletimizi dejenere etmeye çalışarak,boyunlarını tekrar kaldırma ve tekrar o acı günleri,Kutsal Topraklarımıza yaşatma planlarını uygulamaya başladıklarını,büyüklerimiz,akıllı insanlarımız söylemektedirler.
................................................

Tarih tekerrür etmektedir.Kötü olayları tekerrür ettiği gibi,şanlı tarafları da tekerrür edecektir.Mustafa Kemal,naaşı her ne kadar kutsal toprağın altında olsa da,ruhuyla torunlarını beslemekte,koyduğu ilkelerle,yol gösterdiği gençlerden yüzlerce Mustafa Kemal,milyonlarca Kuvvacı yaratmıştır.

.................................................

Kalpleri vatan sevgisiyle çarpan büyüklerimiz,akıllı abilerimiz-ablalarımız,komutanlarımız,bizi eğiten büyüklerimiz müsterih olsunlar!
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye
 
İletiler: 1724
Kayıt: Cum Mar 09, 2007 17:40

İletigönderen Erdal Sarızeybek » Cmt Haz 21, 2008 19:51

Egeli yazdı:Biz Türk Gençliği,

Kalpleri vatan sevgisiyle çarpan büyüklerimiz,akıllı abilerimiz-ablalarımız,komutanlarımız,bizi eğiten büyüklerimiz müsterih olsunlar!

GERÇEKTEN DE SON YILLARDA EN ETKİLENDİĞİM OLAY, BU SÖZLERİ DUYMAK OLMUŞTUR, SAĞ OLUN.

SİZDEN İZİN ALMADIM ÇÜNKÜ CEVABINIZ ANADOLU'NUN SESİDİR YANİ BİZİM, HERKES DUYMALIDIR, BU NEDENLE BU GÜÇLÜ SESİ KENDİ ÖZEL WEB SAYFAMDA YAYINLADIM, HEPİMİZİN BU SESİ DUYMAK İHTİYACI HİSSETTİĞİ ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ.
Kullanıcı küçük betizi
Erdal Sarızeybek
Onursal Üye
Onursal Üye
 
İletiler: 12
Kayıt: Prş Haz 19, 2008 12:49

İletigönderen Ram » Cmt Haz 21, 2008 22:49

Anadolu ağlıyor, Türk Milleti ağlıyor. Ağlıyor ama;

Egeli, "müsterih olun, biz buradayız" diyor. Akdenizlisi, Karadenizlisi, Doğulusu, Anadolu'nun her köşesinden gelen sesler, "vatan biziz, bırakmayız" diyor.

Anadolu ağlıyor, kan ağlıyor ama; yeri-göğü inletiyor aynı Anadolu'nun yetiştirdiği yiğitlerin umut dolu, sevda dolu haykırışları...

Biz; bu uğurda yalnızca hayatını verebilecek olanlar değil, aynı zamanda yaşamını ve yaşantısını bu yola seve seve, güle güle vakfeden Türkiye sevdalıları...

Biz; kanayan yüreğimize tuz basıp da, düşmana ve ihanete ıslık çala çala göğüs gerenler...

Dağlar, taşlar, güzel kuşlar
Ya bu insanlar, insanlar
Güneş ufuktan bir gün doğar
Yürüyelim arkadaşlar
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen emesiz1979 » Sal Haz 24, 2008 10:01

Sayın Sarızeybek


Yalama medyada ingilizler çoğaldı, farkındayız. ingiliz nuray, ingiliz dingil, ingiliz nişanyan... ahtapod gibi sarıldılar tek tek kollarını keseceğiz.
satılık vahidettin ve damat feridin devri bitecek
hiçbir zaman inancımız umudumuz tükenmez.
İzmirden saygılarımı gönderiyorum size ...
“Halkın her dediği demokrasinin gerekleri olarak kabul edilirse bu bir çoğunluk diktatörlüğü yaratabilir. Demokrasinin sınırlarını halk belirlemez, demokrasinin temel ilkeleri belirler.”
Prof. DR. AHMET TANER KIŞLALI
Kullanıcı küçük betizi
emesiz1979
Üye
Üye
 
İletiler: 70
Kayıt: Prş Oca 03, 2008 17:03
Konum: İzmir


Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x