Anadolu Basketbol Turu'nun ilk ayağı bitti

Basketbol ile ilgili hersey burada

Anadolu Basketbol Turu'nun ilk ayağı bitti

İletigönderen Ayberk » Çrş Haz 13, 2007 13:14

Anadolu Basketbol Turu'nun ilk ayağı bitti

Basketbol Federasyonu ile ABD'nin Delaware Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği ve ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin desteğiyle organize edilen Anadolu Basketbol Turu'nun ilk ayağı sona erdi..


Delaware Üniversitesi'nin antrenör ve sporcularından oluşan Anadolu Turu heyeti, Çankaya Üniversitesi'nde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Danışmanı Resul Yolcu'nun verdiği yemekte buluştu.

Yemeğe, TBF Dış İlişkiler Sorumlusu Emir Turam, TBL Ofisi Bayan Basketbol Ligleri Koordinatörü Murat Tümer, Sabina Alagic, Tuğba Karagülle, Prof. Dr. Matthew Robinson, Prof. Dr. David Barlow, Tina Martin, Jeanine Radice, oyuncular Alena Koshansky, Kyle DeHaven ve Courtney Irving ile birlikte TBF Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim de katıldı.

Oldukça eğlenceli geçen yemeğin sonunda konuklara çeşitli hediyeler verilirken, TBF Başkan Danışmanı Resul Yolcu, TBF Eğitim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yaşar Sevim ve Prof. Dr. David Barlow birer konuşma yaptı.

Gittikleri yerlerde basketbol eğitimi ve antrenmanlar düzenleyen heyet, bu sabah Ankara'dan Kayseri'ye doğru yola çıkarken, öğleden sonra Kayseri TED Koleji altyapısı ile birlikte bir antrenman yapacak ve akşam saatlerinde de Nevşehir'e gitmek üzere yola çıkacak.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

Şu dizine dön: Basketbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x