Anneler Gününüz Kutlu Olsun(Mu?) / Zahide UÇAR

Anneler Gününüz Kutlu Olsun(Mu?) / Zahide UÇAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr May 11, 2014 15:06

Anneler Gününüz Kutlu Olsun(Mu?)

Paraperest dininin baronları her değerimize çengel attı. Daima başımızın tacı olması gereken analarımızı “tek bir gün” hatırlayıp, o gün hediyemizi almamızı istiyor. Böylece paraperest dininin paramatik tapınaklarını paraya boğarken, tek güne hapsettiğimiz analarınızın elini öperek vicdanlarımızı rahatlatacağız efendim(!)… Aile kavramlarımızı da paranın efendileri dizayn edecek(!)..

Paramatik tapınaklara koşun. Janjanlı kağıtların arasına birşeyler sokuşturun. Emperyalizmin kapitalist bölümünün iyi bir öğrencisi olduğunuzu ispat edin.

Bu arada çocuk gelinler kart alçakların koynunda bütün rüyalarını kaybederek “dini nikah” kılıfıyla tecavüze uğrasın. Kaybettiği çul bebekler yerine tecavüz bebekleriyle oynasın. Oyun öyle gerçek olsun ki, kucağına aldığı çocuğun gerçek annesi olsun. Emzirsin, altını temizlesin. Çocukluğunu kaybettiği sokaklarda oyun arkadaşlarına hasret kalsın.

Aile içi tecavüze uğrayan çocukları tecavüzcüleri infaz etsin. Hatta diri diri gömsün. Her gün bir anne sokak ortasında çocuğunu doğurduğu bir psikopat tarafından kurşunlansın. Siz kalanların anneler gününü kutlayın. 364 gün saramadığınız annenizi bir gün görüp rahatlayın. Sizden annenizi 364 gün alan, bir günü paramatik makinelerinden geçirerek veren sisteme hizmet edin.

Tek günlük anneler gününüzü kutlarım(!).. 364 Gün evlat yolu bekleyen annelerini unuttuğu yerde bulanlara da bir selam yollayalım(!)..

Kadın cinayetleri AKP döneminde neden bu kadar arttı hiç düşündünüz mü?

2002 yılından beri ekranlardan deli bir suratla, ayrıştırıcı diliyle, kin kokan söylemiyle bağıran, ekranlardan bütün bir millete sözle şiddet uygulayan bir adam höykürüyor. Kimseye saygısı yok. Sevgisi yok. Kendine tapınan bir Firavun… Cana doymadı. Kötülük hem aşağıdan yukarıya, hem de yukarıdan aşağıya doğru yayılır.

Sadece bu kadar değil tabii… Paraperes dininin etkisinden toplumu kurtarmak kolay değildir. Çünkü ortada devlet yok!!. Halk bütün operasyonlara açık, korumasızdır. Televizyonlar, çizgi filimler evlerimize giren düşman ordusu gibi bizleri esir alıyor. Beyin arkasına gönderilen subliminal mesajlar;

“Sürekli alışveriş yap, seks yap, başarmak için her yolu dene, ayakta kalmak için herkesi ez ve kullan.”

Diye buyuruyor. Ayrıca şiddete yönlendiriyor. Bütün enerjiyi belden aşağı yönlendirerek, içinde ulvi değerlerin olmadığı, hayvandan aşağı duyguları canlandırıp sürekli alt beyni, yani nefs-i emmareyi(
şeytani nefis) büyütüp topluma hakim kılıyor.

Günümüzde şaşırdığınız çürümenin, yozlaşmanın, şiddetin altında bu gerçek yatıyor.

Ortalarda çoğunluğun “ben, ben, ben” diye dolaşmasının nedenlerinden biri de budur. “Ben” diyen şeytanın ordusu giderek çoğalıyor. Dünyayı yönetme iddiasında olan şeytanın çocukları, küresel şirket sahipleri, dünyayı esir almak için çok yönlü sinsi bir savaş sürdürüyor.

Kuran bu gibi insan görünümlü yaratıkları “aşağıların aşağısı” diye tarif ediyor.

İnsanla şeytanın, karanlıkla aydınlığın savaşı tüm hızıyla devam ediyor.

Bütün değerlerimiz, inançlarımız şeytanın değirmeninde ufalanıyor.

Bir toplumun hepsinin bilinçli olup kendini bu sinsi düşmandan koruması beklenemez. Halk çalışır, vergisini verir. Devletinin; polis, asker, istihbaratı olduğunu, kendisini koruyacağını düşünür.

Rusya Devlet Başkanı Putin halkını bu tehlikelerden koruyor. Subliminal mesaj olan hiçbir filmin ülkesine girmesine izin vermiyor. Bizim gibi ülkelerin insanları vergisini veriyor. Bizim vergilerimizle görev yaptığını sandığımız kuruluşlar bize ihanet ediyor.

Gerçek bu kadar yalın!!. Bu kadar açıktır!!. Görmek isteyene…


Anneler günü mü?

Ben annemi kaybettim. Sağlığında nerede ise her gün aradım. Zaman buldukça gittim. Hayata çok konuda farklı bakıyorduk. Hani bu farklılık için bazıları bahane yaratıp annelerini “kendileri yaşlanmayacak gibi” huzur evlerine bırakıyorlar ya? Annelerin hayata nasıl baktığı önemli değildir. Anneler adı üstünde, bütün düşüncelerin üzerinde ANADIR!!. Kökleri sağlam olanın ağacı da, dalı da, meyvesi de sağlam olur. Köksüz ağaç en ufak rüzgarda savrulur, yok olur.

Atasına vefası olmayanın hiçbir değere vefası olmaz.

Her günü analar günü bilenlere selam olsun.

Zahide UÇAR, 10 Mayıs 2014
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
http://www.milliiradebildirisi.org
http://www.milliiradebildirisi.biz
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x