"Artık Kirlenmeyeceğim!" / Figen ÖZEN

"Artık Kirlenmeyeceğim!" / Figen ÖZEN

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Kas 02, 2013 20:06

"Artık Kirlenmeyeceğim!"

Aslında polemikler üzerine yazı yazmak adetim değildir. Ancak TBMM’ne artık siyasal bir simge olduğu tescillenen türbanla giren bir AKP’li kadın milletvekilinin sarf ettiği bir cümle beni, af edin ama zıvanadan çıkardı.

“Bir daha başımı açarak kirlenmeyeceğim.” Bu hakareti bir Türk kadını olarak kabul etmem elbette mümkün değildir.

Benim dinim de milliyetim de uludur. Ben 29/Ekim/2004’de Türk ve Müslümanlık aleminin düşmanı, Papa X.İnnocent’in heykeli önünde Birleşik Hıristiyan Devleti’nin (AB) Anayasası’nı imzalayıp, milletin egemenliğini Hıristiyan Avrupa’ya devredenlerin yanında saf tutmadım.

Ya sen?

Büyük İsrail Projesi (BOP) Eşbaşkanlığı’nı görev kabul edip, Yahudi Cesaret Madalyası’nı alan bir liderin önünde diz çökmedim.

Sevr Antlaşması’nı hazırlayan İngiliz Kraliyet Ailesi’ne bağlı Chatham House’n madalyasını yakasına takan kişinin de önünde el pençe divan durmadım.

Hele, hele Ekümenik Patrikhane’ye bağlı ve görevi Hıristiyanlığı yaymak olan Aziz Havari Andrew Tarikatı’nın madalyasını sırıtarak Brüksel’de göğsüne takan bir bakanı hiç alkışlamadım.

Milli devletlerin baş belası Türk ve İslam düşmanı W.Wilson Kamu Hizmetleri Madalyası’nı da övünçle kabul eden, adamın arkasında el bağlamadım.

“Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dostlar (veliler) edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez.” (Maide, 51)

Şimdi soruyorum sana bacım; Bakara ve Maide surelerindeki ayetlerde belirtilen ALLAH’ın emirlerine uymayan sen mi temizsin, yoksa başı açık olan ben mi?

Dedim ya, “Benim dinim de cinsim de uludur.” Dini alet ederek yabancılarla işbirliği yapanların yanında işim yoktur benim.

Ben yandaş ihalelerden nemalanların Amerikan malı ciplerine de binmem be bacım. Bizim çocuklarımızın düğünlerinde takılmış (!) altınlarla alınmış gemiciklerimiz, holdinglerimiz de yoktur.

Senin sadece yemin ederken kürsüye çıktığın milletvekili maaşını da üstelik verdiğim vergilerle ben öderim. Senin kirlenmiş saydığın başı açık avukat, doktor, öğretmen, mühendis, sera işçisi ve daha nice üreten kadın helal paralarıyla sayarlar binlerce lirayı senin cebine…

Ve sen emek dolu o parayla sadece oturduğun koltukta, düğmeye basarak biat ettiğin liderin, küresel çetelerin “kopyala-yapıştır” yöntemiyle Türkiye’nin çıkarlarını gözetmeyen yasalarına oy verirsin.

Ben “İkiz Yasalar” bölücülüktür derim, sen amenna dersin. Vakıflar Yasası, Türkiye’nin birliğine Hıristiyanlar tarafından indirilen balyozun adıdır diye çırpınırım. Sen türbanının arkasına sığınırsın.

TBMM’de yasalaşan Vakıflar Yasası’nın, Türkiye’deki patrikhane, kilise ve azınlık vakıfları tarafından hazırlandığı gerçeğini, görmezden gelirken sen, çok mu temizdin?

Ülkemizdeki Tarih Vakfı’na para vererek Osmanlı dönemi azınlık tapularının araştırmasını yaptıran Rockefeller Vakfı mutludur…

ABD’deki Evangelist Protestanların egemenliği altında olan, Asya’nın Hristiyanlaşması için Türkiye’nin işgal edilmesi gerektiğini açık, açık söyleyen Dünya Kiliseler Birliği ve Yahudi para sihirbazı George Soros’un vakfı memnun..

Hele, hele resmi paraları avronun üzerinde Türkiye’yi bölünmüş gösteren AB çok mutlu..

15-Mayıs-1919 da ” Elen çocukları!.. Bugün İsa’nın en büyük mucizesini göstermiş oluyorsunuz. Bu uğurda ne kadar Türk kanı içerseniz, o kadar sevaba girersiniz.” diyen İzmir Metropoliti Hrisostomas artık mezarında, sadece ve sadece başındaki türbanla Müslüman olduğunu zanneden senin sayende, rahat uyuyacaktır.

Satılan vatan toprakları, Kalkınma Ajansları, yok edilen tarım alanları, kapatılan veya yabancılara satılan fabrikalar, limanlar, özelleştirme nedeniyle işten çıkarılan insanlar seni hiç mi rahatsız etmedi başı türbanlı kadın vekil?

Benim yüreğim yandı, isyan ettim.

Hele, hele dinimizde günah kabul edilen zina, senin biat ettiğin efendilerin tarafından suç olmaktan çıkarılınca hiç mi yüzün kızarmadı?

Sadece ibadet ederken başını örten benim utançtan içim karardı..

Şimdi söyle sen mi temizsin, ben mi?

İmralı’daki terörist başı Öcalan’la, PKK ile mensubu ve vekili olduğun parti mütareke masasına oturup, şehitlerimizin mübarek kanı üzerinden pazarlık yaparken, ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin bu vatana arkanı dönmek, hiç mi içini sızlatmadı?

Peygamber Ocağı’m TSK, esarete mahkum edilirken, neden bir kadın, anne olarak savunmadın onları?

Sırf Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için 29/Ekim/ 2012’de alanlarda polis benim gözüme biber gazı sıkarken, neden benim yanımda olmadın? Hani özgürlükten yanaydın?

Gezi Olayları’nda gencecik delikanlılarımız öldürülürken, neredeydin? Başbakan’ı gurup toplantısında avuçların patlarcasına alkışlarken, gözü yaşlı analar hiç gelmedi mi aklına?

Benim yüreğim o hiç tanımadığım yiğitler için kan ağladı. Sen kilise açılışlarını alkışlarken, ben onların arkalarından FATİHA’lar gönderdim.

Sen mi kirlisin, ben mi?

Ben tertemizim. Harama el uzatanları alkışlamam, yetim, dul hakkı yemem.Dışı kalaylı, içi vayvaylı türbeye benzemem ben. Cumhuriyetten, bu milletin bütünlüğünden, haktan, hukuktan, adaletten, eşitlikten yanayım.

Tam istiklalciyim. Yabancı efendilerin kölesi olamam. Rızam yoktur buna. Senin gibi önüme getirilen her şeye bir milletvekili maaşı uğruna eyvallah ta demem.

Benim dinim de milletim de uludur. “Ben Türk milliyetçiliğini ayaklarımın altına aldım.” Diyen Başbakan’ı gurup toplantısında alkışlarken, ettiğin milletvekili yemininden de mi utanmadın?

Türk milletini ALLAH’la, Müslümanlıkla, türbanla aldatanlar hesap verecektir. Bu hesaptan, saçı bitmemiş yetimin hakkından kaçamayacaksın.

Keşke benim verdiğim vergilerle aldığın maaşla gittiğin kutsal topraklardan, gerçekten hacı olup da döneydin.

İşte o zaman beni kirlenmekle suçlamaz, milyonlarca başı açık Türk kadını “KİRLİ” olmakla suçlamazdın. Yüce RABB’imin bile af edemeyeceği bir günaha girdin. Kul hakkı aldın. Hakaret ettin bana. Başkalarını bilmeyeceğim ama, ben hakkımı asla helal etmeyeceğim sana ve senin gibilere..

Bu nedenle hamamda kırk kere şartlansan bile, yüreğindeki kirliliği asla temizleyemezsin.

Ben temizim. Ya sen?

Unutma, en büyük mahkeme insanın vicdanıdır. Varsa eğer vicdanında, yargıla kendini. Aynanın sırlı yüzündeki kirliliğini görürsün. Belki af dilemek gelir aklına. Ama Cumhuriyet’e baş kaldıran seni, kadını köleleştiren zihniyeti ben asla af etmem.

Ben temizim, kirli olan sensin.

Figen ÖZEN, 2 Kasım 2013
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Figen ÖZEN

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x