Asıl Bomba Lozan'da Saklı! / Arslan BULUT

Asıl Bomba Lozan'da Saklı! / Arslan BULUT

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Kas 16, 2015 15:16

Asıl Bomba Lozan'da Saklı!

Paris'teki terör eylemlerinin hedefi konusunda analiz yapmak için öncelikle IŞİD'in kimin eseri olduğuna bakmak gerekir..

Rusya'ya sığınan CIA ajanı Edward Snowden'a göre CIA, MI6 ve MOSSAD tarafından kurulan IŞİD, bölgede İsrail'in güvenliğini sağlıyor!

Snowden'a göre ABD, İngiltere ve İsrail istihbaratları dünyadaki bütün terörü "eşek arısı yuvası" adlı bir strateji ile bir araya getirmeye çalışıyor.

Sahnelenen oyunun sonunda, kendilerine yönelik terör tehdidini de eşek arısı yuvasını yakarak tamamen ortadan kaldırmış olacaklar.

Türkiye'de AKP medyası, şimdilerde "IŞİD'i kim kurduysa Fransa'yı o vurdu" diyebiliyor.

Bu arada Hüseyin Vodinalı, odatv'de yayınlanan konuyla ilgili makalesinde, William Engdahl'ın, "IŞİD, bir CIA/NATO projesidir. IŞİD militanları, 2012'de Ürdün'ün Safavi kentindeki bir CIA-Özel Kuvvetler eğitim kampında eğitilmeye başlandı. Bu kamp, Amerikalı, Türk ve Ürdünlü istihbaratçılarca yönetiliyor. Kampın finansmanını ise Suudi Arabistan ve Katar üstleniyor" iddialarına yer vermişti.

* * *

Türkiye'nin 25'inci Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ise yakın tarihte Sözcü'den Özlem Gürses'e konuşmuş ve IŞİD'in Amerikalılar tarafından kuruluş sürecini anlattıktan sonra Lozan Konferansı'nda, Azınlıklar Alt Komisyonu'na getirilen bir teklifi hatırlatmıştı:

"Teklifi getiren kim? Amerika! Teklif şu: 'Ermeniler için ulusal yurt olarak bir toprak parçası bulalım, bu bölgeyi tanımlayalım ve bu bölgeye saldırı ve sızmalara karşı bir koruma düzeneği kuralım.' Bunun için de Suriye'nin kuzeyini öneriyorlar ve 'Böylece Türkiye ve Suriye arasında tarafsız bir bölge kurulmuş olur. Bu toprak parçasının denize kolay bir çıkış yolu da vardır' diyorlar! Peki, o halde, 6 Ocak 1923'te Ermeniler için düşünülen şey, bugün başka birisi için mi düşünülüyor?"

* * *

Şimdi bu verileri birlikte düşünelim! Rusya, Lazkiye ve Tartus'a yerleştiği için, buradan denize ulaşmak mümkün olmadığından, Suriye'nin kuzeyinde, ileride Hatay'ı da içine alacak bir tampon bölge oluşturuluyor. Türkmenler büyük ölçüde tasfiye edilmiş olsa bile PYD güçlerinin yönetimiyle bölgenin bir Kürt devleti olması mümkün değil. Çünkü Kürt nüfusu bunun için yeterli değil! Peki bu toprakların kime verilmesi öngörülüyor? Orada yeteri kadar Ermeni de yok!

24 Ocak 2003'te bakın neler yazmışız:

"*ABD, İngiltere ve İsrail, 27 Ocak 2003 tarihli Time dergisinde yayınlanan haritadaki sarı bölgeyi yani Türkiye, İran, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Kuveyt ve diğer Körfez ülkeleri ile Ürdün, Suriye ve Irak'ı tamamen ele geçirmek istiyor.

* Birinci aşamadaki hedef, Kürt bölgesi diye adlandırılan bölgede yeni bir devlet oluşturmak, Irak'ın başına Yahudi asıllı birini getirmek, böylece, vaat edilmiş toprakları birleştirmektir.

* İkinci aşamadaki hedef, sarı bölgede ABD, İngiltere ve İsrail beyinli bir Ortadoğu Birleşik Devletleri kurmaktır."

Türkiye'ye "Yeni Osmanlı" diye yutturdukları proje işte budur!

* * *

İsrail, Tevrat'ta vaat edilmiş topraklar olarak geçen "Nil'den Fırat'a kadar" uzanan bölgeyi ele geçirmek ve 25-30 milyona varan bütün dünya Yahudilerini buraya nakletmek istiyor.

İsrail, Kuzey Irak'ta Türkmen-Kürt bölgesini ve Suriye'nin kuzeyini, "Orta İsrail" sayıyor. Onlara göre "Kuzey İsrail", Türkiye'nin Güneydoğusu'dur!

"Büyük İsrail" projesinin gerçekleşebilmesi için önce Türkiye'nin da dahil edildiği bir büyük savaş gerçekleştirilmeliydi ki ortalık karışsın, barış masasına oturulduğunda, haritalar yeniden çizilebilsin. IŞİD işte o kaosu başlatmak için tasarlandı!

Oyunu TSK ile bozmak isteyen Türkiye'yi Ankara'da uyardılar, Fransa'ya da Paris'ten mesaj vererek "kenara çekil" dediler!

Arslan BULUT, 16 Kasım 2015
arslanbulut@yenicaggazetesi.com.tr
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: Asıl Bomba Lozan'da Saklı! / Arslan BULUT

İletigönderen Erkan Güçiz » Çrş Kas 18, 2015 3:13

90 yıllık Ermenistan rüyası yeniden canlanıyor mu?

1922’de Lozan Anlaşması için görüşmeler sürerken bugünkü Türkiye sınırları dışında kalmış bölgelerde yaşayan Ermeniler için “yeni” bir “Anavatan” konusu açıldı. Özellikle Amerika’da yaşayan Ermenilerin Lozan’da taraf olan İngiliz, Fransız, İtalyan hükümetlerine defalarca ısrarlı başvuruları yetmedi, gözlemci olarak katılan Amerikan hükümetine baskı uygulamaya kadar vardı gayretleri; Kongre’den 20 Milyon Dolarlık yardım sözü bile aldılar. Lozan’daki Türk heyeti hiçbir şekilde bu tasarıyı kabul etmediği gibi en ufak bir taviz de vermedi.

Kendilerine yeni Anavatan olarak nereyi istiyordu Ermeniler; bugün PKK’nın kolu PYD’nin özerklik ilan ettiği alan ve onun kuzeyinde kalan Türk topraklarının bir bölümünden oluşan 50 bin kilometre karelik bir alan. Üstelik henüz Hatay Türk sınırları içinde olmadığı için o bölgeyi de katarak denize açılan bir Ermenistan yaratılacaktı. Türkiye’nin karşısında oturan taraflar bu “ufak kırpıntı”nın Türk nüfusa ters bir etkisi olmaz diyerek Türk heyetini ikna etmeye çalışıyorlardı.

http://www.guncelmeydan.com/pano/90-yillik-ermenistan-ruyasi-yeniden-canlaniyor-mu-t40310.html
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Re: Asıl Bomba Lozan'da Saklı! / Arslan BULUT

İletigönderen BabaHoroz » Prş Kas 19, 2015 13:40

Plan belli ve adım adım ilerliyor.Milletimizin çoğu bu plandan habersiz.Benim gibi sıradan bir vatandaş,bu planları 15-20 yıldır biliyorsa,devletimizin başındakiler hayli hayli biliyordur.Bu oyunu bozmak için neden gerekli hamleleri yapmıyorlar onu anlamıyorum.Bu oyunu bozarsa Putin bozar.
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye
 
İletiler: 104
Kayıt: Cum Mar 07, 2008 13:21

Re: Asıl Bomba Lozan'da Saklı! / Arslan BULUT

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Prş Kas 19, 2015 20:15

Arslan Bey'in tespitleri çok önemli ve Çizgisi Değişmeyen Bir Yazar.
Severek ve Beğenerek İzliyorum, pek çok yazısını okudum ve paylaştım.
..Samimi Bir Yazar!
e.ü.

İşte bir örnek
http://www.turkishnews.com/content/2015 ... let-almak/
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye
 
İletiler: 168
Kayıt: Pzt Ağu 04, 2014 17:54


Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x