Aslan Anderlecht'e hazır

Futbol ile ilgili hersey burada.

Aslan Anderlecht'e hazır

İletigönderen Veled » Pzt Tem 09, 2007 21:45

Aslan Anderlecht'e hazır

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray, Belçika'nın güçlü ekiplerinden Anderlecht ile yapacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarını, maçın oynanacağı Stade Suisse'de yaptığı antrenmanla tamamladı.



Yverdon'da kaldıkları Grant Otel'in ormanlık alanında kros çalışması yaparak güne başlayan Galatasaray, öğleden sonra otobüsle 80 kilometre uzakta bulunan İsviçre'nin başkenti Bern'e gitti.

Sarı-kırmızılı takım, yarın ilk hazırlık maçında Anderlecht ile karşılaşacağı maç için Stade Suisse'de bir antrenman yaptı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde sağanak yağmur altında çalışan Galatasaraylı futbolcular, kanat organizasyonları, pas, şut çalışılması ve son olarak da penaltı çalışmaları yaptı.

Alman teknik adam Feldkamp, Anderlecht maçında saha süreceği ilk 11'i açıklamazken, antrenmanda bütün oyuncularına şans vermeye ve tanımaya çalışıyor. Antrenmanda Brezilyalı yıldız oyuncu Lincoln atığı gollerle göz doldururken, teknik direktör Feldkamp golcü oyuncu Necati ile yakından ilgilendi. Sarı-kırmızılı futbolcular, İstanbul'daki sıcak havaların aksine İsviçre'nin yağmurlu ve soğuk havasına alışmakta güçlük çektikleri gözlendi.

Antrenman sonrasında bazı gurbetçi taraftarlar, 'Gönlümüzdesin Jupp Derwall' yazılı bir pankart astılar. Galatasaray'ın, Anderlecht ile yapacağı ilk hazırlık karşılaşmasının Türkiye saati ile 19.30'da başlayacağı bildirildi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22560
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x