Atatürk ÇOK KARİZMATİK bir erkek

Atatürk ÇOK KARİZMATİK bir erkek

İletigönderen kaye » Çrş Eki 15, 2008 1:26


Atatürk ÇOK KARİZMATİK bir erkek

Dünyaca ünlü İngiliz aktirs, Atatürk'e hayranlığını itiraf etti.

45.Antalya Altın Portakal Film Festivali ile 4. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nin konuğu olarak ülkemize gelen dünyaca ünlü aktris Jaquelline Bisset, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Daha önce defalarca Türkiye'ye geldiğini, İstanbul'un birçok yerini eski sevgilisi Emin Boztepe ile birlikte gezdiğini dile getiren Bisset, ülkemizin sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklere hayran olduğunu belirtti. Atatürk'ü de yakından tanıdığını ve hakkında birçok kitap okuduğunu belirten Bisset, Dolmabahçe Sarayı ile Pera Palas'taki Atatürk'ün eşyalarının sergilendiği özel odaları gezdiğini, ayrıca Anıtkabir'i ziyaret ettiğini anlattı. Bisset, ''Atatürk'e ve yaptıklarına hayranım. O giyimi, gözleri ve duruşuyla çok karizmatik bir erkek. Dünyanın en önemli liderlerinden biri'' diye konuştu.Jaquelline Bisset, Antalya'nın en eski yerleşim alanlarından tarihi Kaleçi semtini de ziyaret etti.

Dükkanları gezen Bisset, ilk kez geldiği Antalya'nın çok güzel ve fantastik bir şehir olduğunu söyledi. Altın Portakal, Çin'in en önemli genç yönetmeni Zhang Ke Jia ve Çin'in Elizabet Taylor'u olarak kabul edilen Çin asıllı ABD'li ünlü aktristi Joan Chen'i, ''24 Kent'' filmiyle ağırlıyor. Zhan Ke Jia, sert eleştirilerin yer aldığı özelleştirme ve işsizlik sorununu anlattığı filmine güvendiğini söyledi. Jia, Çin'de sanata büyük sansür uygulandığını da belirterek, "Türkiye'nin sineması ve edebiyatına hayran kaldım" dedi. (Bugün)

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye
 
İletiler: 1036
Kayıt: Pzr Oca 06, 2008 0:57

Şu dizine dön: Mustafa Kemâl ATATÜRK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x