Avrupa'yı itti, Beşiktaş'ı seçti!

Basketbol ile ilgili hersey burada

Avrupa'yı itti, Beşiktaş'ı seçti!

İletigönderen Ayberk » Çrş Haz 13, 2007 13:16

Resim

Avrupa'yı itti, Beşiktaş'ı seçti!

Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, yeni sezon için takımın başına getirdikleri antrenör Ergin Ataman'ı Avrupa'nın bir çok ünlü kulübünün istediğini, ancak kendisinin Beşiktaş'ı seçtiğini söyledi..


Şeref Yalçın, Avrupalı birçok takımın peşinde koştuğu bir antrenörle anlaştıklarını ve yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Şampiyonluk için gerekli çalışmalara başladıklarını belirten Yalçın, şöyle dedi:
''Ergin Ataman gibi kariyerini ispatlamış ve marka haline gelmiş bir isimle anlaştık. İki tarafın da hedefi başarılı olmak ve hedeflerimiz uyuştuğu için bir araya geldik. Türkiye'nin sayılı coachları arasında yer alan Ergin Ataman'ı Avrupa'nın birçok ünlü kulübü takımlarının başına getirmek istiyordu, ama kendisi Beşiktaş'ı seçti. Opsiyonu bizde olmak üzere 1+1 yıllık sözleşme imzaladık.''

Basketbolda başarılı olmak için gerekli her şeyi yapacaklarını da kaydeden Yalçın, ''Hocamız takımın iskeletini belirledi. Bunun üzerine yapacağımız transferle güçlü bir takım oluşturacağız. Transferler için gerekli olan bütçeyi ayırdık ve çalışmalara başladık. Amacımız yeni sezonda Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı olacak bir takım oluşturmak'' dedi.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

Şu dizine dön: Basketbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x