Aydın Doğan’dan Al Haberi / Zahide UÇAR

Aydın Doğan’dan Al Haberi / Zahide UÇAR

İletigönderen Balasagun » Pzt Kas 02, 2015 12:32

Aydın Doğan’dan Al Haberi


Resim
Yarın sandıklar kuruluyor. SECSİS kurmaca seçim sistemi oy sayacak(!).. Ben Aydın Doğan’dan planlanan sandık sonuçlarını öğrendim bile(!).. Nasıl mı? Anlatayım:

Geçmiş yıllarda Aydın Doğan her seçim döneminde bir operasyona maruz kalırdı. Ağır vergi cezası şantajı ile diz çöktürülen Aydın Doğan, gazete ve televizyonlarında muhalif isim bırakmadı. Şarap kalitesi üzerine ahkam kesen Ertuğrul Özkök bile göze girmek için hacca gitti(!).. Aydın Doğan Fehmi Boru’yu Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni yapmamış olsa da, gazeteleri F tipi gaz-teciler ile AK(kara) gaz-teci bozmalarının borazanı haline getirdi.

Kızını akil bile yapan Aydın Doğan, 13 yıl sonra birden bire cesarete geldi(!)..Muhalefet yapıyor, Kaç-Ak Sarayın Sultanına karşı tavır alıyor öyle mi?

Yiyen yesin de, biz yemeyiz böyle KURGULU muhalefeti…

Aydın Doğan Er-boğan’ı ülkenin başına musallat eden küresel çeteden geçiş almadan böyle bir muhalefete asla soyunamazdı. Muhalefet edecek olsaydı eğer, üzerine aleni yüründüğü, vergi kıskacıyla teslim alındığı zaman muhalefet yapardı değil mi? Ya-pa-ma-dı.

Aydın Doğan’ın muhalefet yapamadığı Er-boğan ve partisi değil, arkasında olan küresel çeteydi.

BOP, GOP Projesinin sahipleri sonuca varmak için var gücüyle çalışıyor. Teröristlerden askerleri oldu. Hedef ülkeler teröristler kullanılarak şekillendiriliyor. Sınırlar yeniden çiziliyor. Ve beklenmeyen bir şekilde Rusya enerji savaşlarına müdahil oluyor. Çünkü Rusya BOP alanını ABD ve müttefiklerine terk ederse, bir daha Akdeniz’e inemez. Gelecekte Avrasya’da oynanacak enerji oyunlarına 3-0 mağlup başlar. Ve Putin “bu oyunda biz de varız. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız. Suriye’de ki güç alanımdan çekilmeyeceğim, gerekirse bunun için savaşırım” mesajı verdi mi? Verdi. Öyleyse BOP’un aciliyeti vardır. ABD+İsrail’in ortak yapımı BOP, yani “Büyük İsrail Kürdistanı” bir an önce kurulmalıdır… Suriye’nin Kuzeyi Büyük İsrail’in örtüsü olan Kürdistan’ın bir parçası olarak tamamlanmalıdır(!).. Rusya’da bu konuda ABD ile aynı görüşü paylaşmaktadır. Çünkü Rusya’nın sıcak karnı da içinde barındırdığı Türk varlığıdır. Yıllarca Slavlaştırmaya çalıştığı, Hristiyanlaştırmak için kan döktüğü Türk varlığı… Rusya içindeki Türkler için Türkiye anavatandır. Türkiye güçlü olduğu zaman Rusya içindeki Türk varlığının öz güveni geliştiği için dik durur. Rusya küçülen ve güçsüzleşen Türkiye üzerinden içinde dikleşen Türk varlığının belini kırmak ister.

Planlanan oyun ise Doğan medyasının haberlerinde gizliydi. Haber verirken şu sıraya göre haberleri sunuyordu;

1-AKP, 2-CHP, 3-BDP, 4-MHP

2007 Yılında yazdığım bir yazıda şöyle bir öngörüm olmuştu;

“AKP iktidara gelmek için anlaştığı küresel çeteye verdiği sözlerin hepsini tutamayacak. Çünkü öyle bir noktaya gelecek ki, halkın direnişiyle karşı karşıya gelecek. İşte o zaman CHP AKP’ye ortak yapılacaktır. Bu ortaklık kurulursa Güneydoğu’nun geniş tabanlı bir yapıyla savaşmadan verilmesi sağlanacaktır.” diye yazmıştım.

Bu yazıyı yazdığımda CHP’nin başında Baykal vardı.

Evet, ne yazık ki söylediğim oldu. AKP+YCHP koalisyonu planlandı. Benim o yıllarda öngöremediğim ise, kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan BDP’nin “barış(!)” ambalajıyla ana muhalefet partisi haline getirilme planıydı. İşte Aydın Doğan medyasının bu seçimde aldığı rol ve görev budur… Türk Milliyetçiliği üzerinden siyaset yapmaya çalışan MHP’nin 4.parti haline getirilme planı ise;

“Türklerin işte bu kadar desteği var. Demek ki birçok etnik yapı içinde Türk varlığı bu kadardır” diyebilmek içindir.

Bu seçim gene BOP oylanıyor. Bu seçim Kürtçü faşistlerin Türk ve Türkler ile kaderini birleştirmiş olan etnik farklılıklara karşı yürüttüğü bir psikolojik savaş seçimidir. Bu oyunu fark edemeyen bazı vatansız solcular “kanlı-narko terör örgütünün makyajlanmış siyasi uzantılarına”, barış yalanıyla destek oluyor. Ve bizler bu büyük oyunda kimin eli kimin cebinde, kim kimin yatağında daha net görebiliyoruz.

Aydın Doğan’dan AL Haberi…

Aydın Doğan yapılan planı Doğan Medyasında izlenen haber yöntemleriyle deşifre etti. AKP-YCHP ortaklığında bir koalisyon hükümeti...

Bahane hazır. “Bu seçimden de aynı sonuç çıktı. Artık halkın iradesine(olmayan irade-secsis kurgu sistemiyle) saygı göstermek zorundayız.” Diyecekler. BDP ana muhalefet partisi yapılabilirse, Kürtçülük yapmak, özerklik planları meşruiyet kazanmış olacak. Çünkü AKP zaten Güneydoğu için “eyalet sistemi” kılıfıyla özerklik istiyor. Deşifre edilen Oslo görüşmeleri bu isteğin ve verilen sözlerin çok açık delilidir. Kılıçdaroğlu ve ekibi de Kürtçülüğe soyunduğuna göre, Büyük İsrail-taşeron Kürdistan talebi çok daha yüksek perdeden dillendirilecek demektir.

Bahçeli zaten daima muhalefet olmaya oynadı. Halkın %70’nin kerhen oy kullandığı Türkiye’de gerçek bir muhalefete asla oynamadı. Oynasaydı en fazla şansı ola partiydi. AK seçmenin oyu CHP’ye gitmeyeceğine göre, MHP’ye gidecekti ama Bahçeli partiyi bir alternatif parti haline getirmeyecek yol ve yöntemler izledi.

Şimdi MHP sanki Türklerin tek temsilcisiymiş gibi bir psikolojik operasyon yapılarak, MHP üzerinden Türk varlığı etkisizleştirilmeye çalışılıyor. İşte bu nedenlerle hep şunu söyledik;

“Dini ve milli değerler partileştiği an ötekileşir. Bir millete yapılabilecek en büyük kötülük de budur. Bütün millete ait olan dini ve milli değerlerin bir partiye mal edilmesi aslında o değerin küçültülmesi, ötekileştirilmesidir.”

MHP’nin PKK’nın partisi olan BDP’densonra 4. Parti haline getirilme operasyonu da MHP üzerinden Türk kimliğine yapılan bir operasyon olacaktır. Tıpkı Atatürkçü görünen bazı partiler üzerinden gerçek Atatürkçülere yapılan operasyon gibi… Tıpkı dini paspas yapan partiler üzerinden dinimize yapılan operasyon gibi…

Oysa Türk Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu gücüdür. O nedenle de Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde tasarrufta bulunma, söz söyleme hakkına sahiptir. Yaptırım gücüne ve hakkına sahiptir.Çünkü devletin gerçek sahibidir.

Ülkemizde gerçek bir sorun varsa o sorun Türk sorunudur. Türk Halkı bu sorunu yaratanlara karşı dimdik, meydan okuyarak tavrını almalıdır.

Barış YALANIYLA bu milletin ciğerini sökmeye çalışanlara da bir sorum olacaktır:

Avusturya’da seçim kazanan ırkçı bir parti seçim kazandığında AB ülkeleri ayağa kalktı? ABD, İsrail ayağa kalktı. Hani milli iradeye saygı vardı? BDP’ye arka çıkan AB-D ile İsrail Avusturya’da seçim kazanan ırkçı partiye neden konsoloslarını çekecek kadar şiddetle karşı çıktı? Üstelik o parti sadece ırkçı idi. BDP gibi kanlı bir terör örgütü ile fikirsel, biyolojik ve örgütsel bir bağı yoktu.

Bu palavraları ancak piçleştirilen, kimliksiz, vatansız zavallılar yutar. Ya da görevlidir, yutmuş gibi yapar.

Irkçı bir parti koalisyon ortağı olunca Avusturya’yı tecrit etmekle tehdit eden AB-D ve İsrail, konu Türkiye gibi ülkeler olunca neden ırkçı, terör örgütü ile koyun koyuna bir partiyi destekler hiç düşündünüz mü?

Bu kadar basit bir olguyu bile beyninde(!) analiz edemeyen zavallılar, eli kanlı katilleri-bölücüleri “barış(!)” güvercini olarak pazarlıyor ya? İşte ona yanarım.

Ben Aydın Doğan’dan aldım küresel çetenin haberini. Sizleri bilemem…


Zahide UÇAR, 30 Eylül 2015
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x