Aydınlık'ta Siyonist Yahudi Yalakalığı / Yılmaz DİKBAŞ

Aydınlık'ta Siyonist Yahudi Yalakalığı / Yılmaz DİKBAŞ

İletigönderen Güncel Meydan » Sal Kas 13, 2012 23:38

Aydınlık'ta Siyonist Yahudi Yalakalığı

Silivri’de Ergenekon tutuklusu olarak bulunan Hikmet Çiçek, 13 Kasım 2012 tarihli AYDINLIK gazetesinde “Gericilerin baş silahı: Komplo teorileri” başlıklı bir yazı yazdı.

Hikmet Çiçek’e göre Dünyayı yöneten gizli örgütler CFR (Dış İlişkiler Konseyi), Trilateral (Üçlü Komisyon) ve Bilderberg birer “komplo teorisi” ürünüymüş!

Ve bu teoriler gerici ve bilim dışıymış!

Araştırmacı yazar Erol Bilbilik kitaplarında CFR ve Bilderbeg’in yapısını, amaçlarını ve yalnız Türkiye’de değil tüm dünyadaki üyelerinin adlarını tek tek yazdı. Bilderberg toplantılarına Türkiye’den kimlerin ne zaman katılmış olduğunu belgeleriyle ortaya koydu.

Hikmet Çiçek’e göre bunların hepsi “gerici” ve “bilim dışı” komplo teorileriymiş!

CFR, Trilateral ve Bilderberg örgütlerinin üst düzey yöneticilerinin tümü Siyonist Yahudi’dir.

Hikmet Çiçek; gerçekleri karartıp Siyonist Yahudilere ve Masonlara yalakalık yaparak Rockefeller, Rothschild ve Morgan ailelerinin yardımıyla mı Silivri’den çıkacağını umuyor?

Yazıklar olsun…


Yılmaz DİKBAŞ
13 Kasım 2012
dikbas@kalinka.com.tr
http://www.kalinka.com.tr
http://www.dikbas.tv


Dipçe: GM Dipçe: Resim

Hikmet ÇİÇEK'in ilgili yazısı:
İm (Kod): Tümünü seç
http://aydinlikgazete.com/yazarlar/hkmet-ccek/16807-gericilerin-bas-silahi-komplo-teorileri.html
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Re: Aydınlık'ta Siyonist Yahudi Yalakalığı / Yılmaz DİKBAŞ

İletigönderen Erkan Güçiz » Prş Kas 15, 2012 1:29

Hikmet Çiçek'e teşekkür borçluyuz.

Aydınlık'ın ne kadar "Karanlık" ta olduğunu gösterdi bize...
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Re: Aydınlık'ta Siyonist Yahudi Yalakalığı / Yılmaz DİKBAŞ

İletigönderen Ram » Prş Kas 15, 2012 21:29

Robin Ramsay adlı İskoç yazar "Komplo ve Teori" adlı kitabında bu konuları nesnel olarak ele almaya çalışmış. Yazar, Anglo-Amerikan sağı tek ve büyük ancak bir o kadar da gülünç, ipe sapa gelmez uydurmalarla veya çarpıtılmış bilgilerle (ABD-Uzaylı işbirliği, Sürüngen İnsansılar ve Şeytânîler, kovboy dansı öğrenen uzaylılar gibi) ilgilenirken, Anglo-Amerikan solunun da bunları öne sürerek (Bilderberg, Üçlü Komisyon, CFR gibi) gerçek komploları görmezden geldiğini, bu komplolarla ilgilenenlere burun kıvırarak "gizli planı olan", "komplo teorisyenleri" gibi nitelemelerle küçümsediklerini yazmaktadır.

Geçmişte Anglo-Amerikan sağının genellikle daha küresel ve devletlerine karşı olan kuramları ele aldığını belirtirken, Anglo-Amerikan solunun ise daha çok devletin yaptığı komplolarla ilgilenmeye eğilimli olduğunu yazar. Günümüzde böyle bir ayrımı kesin olarak yapamadığını da belirtir.

Ancak şu görüntüye göre bu ayrım ülkemizde geçerli olabilir.

Belgelere ve izlere dayananlar, bilimsel yöntemle açığa vurulmaya çalışılanlar sav olmaktan çıkar, kurama dönüşür. Kuram "kuram" iken incelenmezse, ilgi görmezse ne zaman ve kim bunu yapcak ki?

Bir yanda uçuk kaçık savlar, öte yanda gerçekleri içinde barındıran kuramlar veya olduğu gibi gerçek komplolar.

Bilderberg, Üçlü Komisyon, CFR, vb. gibi yarı gizli örgütleri görmezden gelenler, Robin Ramsay'in aktardığına bakarsak, Anglo-Amerikan solculuğu yapmış olmaktadırlar. Bunları görmezden gelmek demek, adı sanı bilinen veya gizli olan istihbarat örgütlerini yönetip yönlendirenleri görmezden gelmek demektir.

Oysa "komplo teorisi" diyerek geçiştirdikleri komplolar, o çok adını yineledikleri "emperyalizm"in üretimidir. Örneğin "Sivil Örümcek Ağı" da komplo teorisi midir?

Soğuk Savaş'ın kuramcısı, "Peygamber Diplomat" takma adlı William Bullitt de dünyanın bölgesel federasyonlara (Avrupa Federasyonu, Ortadoğu Federasyonu, Asya Federasyonu gibi) bölünmesi gerektiğini ve daha sonra da bunların birleştirilip Federal Dünya Hükümeti kurulmasının zorunluluğunu, insanlar "boş kuramlarla" uğraşsın diye yazmış olamaz değil mi?

Dünyayı yönetmeye çalışan ve yönlendiren kümeler içinde önemli yeri olan a, b, c örgütlerinin üst düzey üyelerinin mason olması "her bir şeyi masonlar" yapıyor demek değildir. Öyleyse masonluğun hiç etkisi yok demenin anlamı nedir? Örneğin "P2 Mason Locası ve gücü masaldır" demek gerçeği yansıtır mı?

Ama kimileri nedense her olayda sürekli "Eşbaşkanlık, ABD, Gladyo" dediklerini unutarak burun kıvırıyorlar. Bu da yetmiyormuş gibi "Arap Baharı" denilen kışkırtmalara nedense hemen "halk devrimi" deyivermekte sakınca görmediler. "Her bir şeyi Yahudiler, Amerikalılar, Masonlar, vb." yapmıyor belki; ancak, "her bir şey bayağıdır" demek de konuları bayağılaştırıp üç maymunu oynamaktan öte var olanı gizlemektir. Peki bunun nedeni ne ola ki? Özenircesine ve benzemek istercesine Anglo-Amerikan solculuğu mu; yoksa...?

İşlerine geldiğinde "BOP, Eşbaşkanlık, Gladyo" diyenlerin, "Pekakayı MİT Kudu" diye ortaya atılanların, işlerine gelmediğinde ise "bunlar komplo teorisidir" demesi üzerinde durulması gereken bir durumdur.

ModaTV ve onların parlattıkları kurtulduktan sonra soluğu nerede almıştı? Bunu da anımsatmak gerekir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: Yılmaz DİKBAŞ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x