B. AVAR: Türkiye'de televizyonları ve açılımları ABD yönetiy

Gazeteci-Yazar-Yapımcı

B. AVAR: Türkiye'de televizyonları ve açılımları ABD yönetiy

İletigönderen Türk-Kan » Prş Kas 26, 2009 1:26

İzmir'den Banu AVAR Rüzgârı Geçti

Banu AVAR: Türkiye'de televizyonları ve açılımları ABD yönetiyor








İzmir’de Banu AVAR İzdihamı

Halk liderlerden önde gidiyor, bu da Türkiye’ye özgüdür.

Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından düzenlenen konferansta Banu Avar izdihamı yaşandı. Karacan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve pek çok izleyicinin salon dışında izlediği konferansta Avar, Zihin Kontrol yöntemleriyle kitlelerin nasıl uyutulmak istendiğini anlattı.

Yeni dünya düzeni içinde ülkemizin karşılaşacağı tehditleri neden sonuç ilişkisi içinde irdelerken batı hayranlığının ve batılılaşma sevdasının kendi değerlerimizi yitirmemize neden olduğunu savunarak halkların çeşitli psikolojik operasyonlarla uyutulmasına; televizyon programları ve diziler vasıtasıyla insanların şekillendirilip hipnoz edilmesini örnek gösterdi.”Diziler ve yarışma programları ile uyuşturuyorlar, ahlaki çöküntüyü toplumsal çözülmeyi amaçlıyorlar” dedi.

Beyana bağlı nüfus sayımı sisteminin batı emperyalizmi tarafından geliştrilen etnik bölme aracı olduğunu belirten Avar, “bu topluma bu programlar uymuyor, bizi delirtmek istiyorlar ama anlamıyorlar,biz delirtiriz,delirmeyiz” diyen Avar şunları kaydetti:

“Türkiye’de artık insanlar eskisi gibi değil, biraraya geldiklerinde ülke meselelerini,nereye gidiyoruzu konuşuyorlar, İnsanlar hazır, kadrolar hazır, tek eksiğimiz örgüt, lider. Halk liderlerden önde gidiyor, bu da Türkiye’ye özgüdür.

Habur’daki kepazelikte Gazi’nin biri protez bacağını yerden yere vuruyor, insanlar kendiliğinden bayraklarıyla sokaklara dökülüyor,halk kendi kendine büyük atılımlar yapıyor.

Kurtuluş Savaşı’nda Kürtler savaşmadı gibi safsatalar uydurularak millet bölünmek, kamplaştırılmak isteniyor.İstinaf Mahkemeleri bölgesel kalkınma ajansları ile adım adım eyaletleşmenin alt yapısı oluşturuluyor, ama başaramayacaklar.”

İzleycilerle karşılıklı soru yanıt ve katkılar şeklinde süren etkinlikte Erasmus v.b eğitim izlenceleri ve yabancı kolej eğitimleriyle gençliğin milli kimliğinden koparılmaya çalşıldığına dikkat çekerek, “devlet okulları bitirilmek isteniyor” dedi.

Bizim kötü yanımız , yumurta kapıya gelinceye kadar harekete geçmemek olduğunu kaydeden Avar,bizim içimizde de çağdaş görünümlü virüsler var dedi.ÇYYD’nin AB’den para almasını da eleştiren Avar, ADD’nin etkin çalışan şubelerinin içerden gerçekleşen operasyonlarla pasif hale getirilmeye çalşıldığını belirtti.

Bunları söylerken kimseye özel düşmanlığım yok hiçbir partili değilim,Attila İlhanı’ında tavsiyesine uyarak üye olmadım ama topluma yön vermeyi, emperyalist fonlardan para alanları açıklamayı görev ediniyorum diyen Avar, “Atatürk’ü doğru anlamın tek yolu Nutuk okumaktan geçer” diyerek sözlerini noktaladı.


İLK KURŞUN ÖZEL HABER - Güneş Erkul
Foto: Seda Okyay


http://www.ilk-kursun.com/2009/11/izmir ... -izdihami/
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: B. AVAR: Türkiye'de televizyonları ve açılımları ABD yönetiy

İletigönderen bozkurtlar diyari » Prş Kas 26, 2009 10:23

Banu Abla aldigimiz nefesi bile o sahsiyetsiz emperyalistler,sömürgeciler yönetiyorlar.
Tayip gibi sahsiyetsizve kansiz kisiler basimizda oldugu müddetce.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye
 
İletiler: 570
Kayıt: Cum Ara 19, 2008 11:27


Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x