Bakkal: "Kaynaşma başladı"

Futbol ile ilgili hersey burada.

Bakkal: "Kaynaşma başladı"

İletigönderen Veled » Çrş Tem 04, 2007 18:48

Bakkal: "Kaynaşma başladı"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Davraz kampının mükemmel geçtiğini, her geçen gün futbolcuların birbirleriyle ve teknik ekiple kaynaştıklarını, arkadaşlık duygularının gelişmeye başladığını söyledi.



Bakkal yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra yapılanmada çok önemli işler yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirten Mesut Bakkal, "Hedefimiz iyi bir Gaziantepspor yaratmak. Futbolcularımızı canlandırıp ligde daha iyi olmak istiyoruz. Bugüne kadar önemli adımlar attığımıza inanıyorum" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü, çok futbolcu almaktansa iyi futbolcu almanın doğru olduğuna inandığını ifade eden Bakkal, şunları anlattı: "Bugüne kadar kulüp bütçemize uygun hareket ederek iyi transferler gerçekleştirdik. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ama iç dengeleri asla bozmayacağız. İyi bir kadroya sahibim, şimdi geçen yıl kaostan çıkan ve bazı takviyeler yaptığımız bu kadroyu ayağa kaldırmak istiyoruz. Gelecek daha iyi olacak. Yalnızca biraz sabretmemiz gerekiyor. Gazianteplilerin yeni futbolcular almamızı beklediğini biliyoruz. Ama gereksiz yere futbolcu almanın bize bir fayda sağlamayacağını da biliyoruz. Gerekli görürsek ve bütçemize uygun olursa futbolcu transferi gerçekleştireceğiz. Çok sayıda futbolcu alarak tüm takımı değiştirmemiz olanaksız, zaten bu da doğru olmaz."

Gaziantepspor'un Isparta Davraz kampından sonra 16 Temmuz'da Hollanda'ya giderek orada da kamp yapacağını anımsatan Bakkal, yurt dışında hazırlık maçları oynayacaklarını ve böylece Turkcell Süper Lig'e hazır hale gelerek, Gaziantep'e döneceklerini bildirdi.

Bakkal, "Hollanda'dan her maçı kazanmak isteyen, mağlubiyeti asla kabul etmeyen, izleyenlere zevk veren bir takım olarak dönmeye çalışacağız" diye konuştu.

Gaziantepspor Genel Menajeri Hasan Çetinkaya da FIFA Dünya Karması maçlarını oynamak üzere Japonya'ya davet edilen, kırmızı-siyahlıların sezon başında renklerine bağladıkları Kamerunlu stoper Armand Deumi'nin yarın Türkiye'ye döneceğini açıkladı. Deumi'nin cuma gününden itibaren Davraz'daki kampta çalışmalara başlaması bekleniyor.

Çetinkaya, Hollanda kampı süresince o bölgede kamp yapan Türk takımları ve yabancı takımlarla hazırlık maçı oynamak için görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Kırmızı-siyahlıların Hollanda'da hangi takımlarla hazırlık maçları oynayacağı ve bunların hangi tarihte olacağı ise daha sonra kesinlik kazanacak.

TEMPO ARTIYOR
Bu arada, Davraz kampının ilk üç günü sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere her gün çift antrenman yapan kırmızı-siyahlıların, bu sabah da kaldıkları otelin yanındaki ovada kros çalıştıkları bildirildi.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmada teknik direktör Bakkal'ın, futbolcuların adete pestilini çıkardığı, kampta çalışma temposunun giderek artacağı, futbolcuların da artan tempoya her geçen biraz daha uyum sağlayacağı kaydedildi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x