Banu AVAR: ABD Türkiye'ye Sömürge Valileri Atıyor

Gazeteci-Yazar-Yapımcı

Banu AVAR: ABD Türkiye'ye Sömürge Valileri Atıyor

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Eki 24, 2010 7:41

ABD Türkiye'ye Sömürge Valileri Atıyor

Türk Ocakları Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen konferansta konuşan gazeteci-yazar Banu Avar, çarpıcı açıklamalarda bulunduğu konuşmasında, "Amerika şehirlere birer elçi bırakıyor. Sömürge valileri atıyorlar" dedi.

Kayseri İl Özel İdare Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Yeni Dünya Düzeni ve Aktörleri' isimli konferansa; MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Türk Ocakları Başkanı Prof. Dr. Harun Üger, gazeteci-yazar Banu Avar ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Türk Ocakları Başkanı Üger, katılan davetlilere teşekkür ettikten sonra gazeteci-yazar Banu Avar'ı sahneye davet etti.


Resim.....Resim


Avar, konuşmasının başında, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Kayseri'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff'un ziyaretinin amacını ele alırken, Amerika için ise, "Şehirlere birer elçi bırakıyorlar. Sömürge valileri atıyorlar" ifadelerini kullandı.

"Artık Kayseri'ye gelme vaktidir dedim ve geldim. Şimdi size Kayseri üzerinde oynanan oyunları anlatacağım" diyen Avar, "Bizler zeki olmalıyız. Bir Amerikalı Avrupa ülkelerine rahatça girip çıkabiliyor. Ama bizler giremiyoruz. Amerikalılar buralarda sızma harekatı yapmış" iddiasında bulundu.

Avrupa'nın birçok ülkesinin tamamen bitmiş durumda olduğuna işaret eden Avar, dünyanın gözünün Türkiye'de olduğunu ifade etti.

Dünya üzerindeki enerji ve petrol kaynaklarının 4'te 3'ünün Türkiye ve Çin arasında olduğunun altını çizen Avar, "Bizim topraklarımıza el koymak istiyorlar. Televizyonlarda izlediğiniz yalanlarla bizleri kandırmak istiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklardır. Aşağılık metotlarla bizim Türklüğümüzle, dinimizle oynayarak asla başaramayacaklardır. Bizim milletimiz, örgütlenme kabiliyeti yüksek bir millet. Ama ne olursa olsun asla hedeflerine ulaşamayacaklardır" şeklinde konuştu.

Avar, davetlilere 'Yeni Dünya Düzeni ve Aktörleri' isimli filmi izleterek programa son verdi.

HaberFlash, 23 Ekim 2010


Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x