Başbakan Apo'ya 'sayın' demez! :)

Genel & Güncel Konular

Başbakan Apo'ya 'sayın' demez! :)

İletigönderen Ram » Pzt Mar 26, 2007 21:47

AK Parti Grup Başkan Vekili İrfan Gündüz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında terörist başı Abdullah Öcalan'a 'sayın' diye hitap ettiği iddiaları üzerine inceleme başlatmasını, "Ortada söylenmemiş bir laf ve kuru bir iddia var, böyle bir şey olmadığı ortaya çıkacak. Sayın Başbakan'ın eli kanlı bir katile 'sayın' demesine kişiliği, kimliği asla müsaade etmez" sözleriyle değerlendirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Başbakan Erdoğan hakkında 'Sayın Öcalan' ifadesini kullandığı iddiasıyla inceleme başlatması AK Parti cephesinde eleştirilerin CHP üzerine yoğunlaşmasına neden oldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Gündüz, Başbakan Erdoğan'ın böyle bir ifadeyi kullanmadığını belirterek, "Ortada söylenmemiş bir laf var. Kuru bir iddia var. Söylenmediği mutlaka ortaya çıkacaktır. Sayın Başbakan'ın eli kanlı bir katile 'sayın' demesine kişiliği ve kimliği asla müsaade etmez. Sayın Başbakanımız bu konuda çok hassastır. Bunların hepsi uydurma senaryolardır" diye konuştu.

Bu tür iddiaların yaklaşan seçimler öncesinde toplumu germeye yönelik olduğunun altını çizen Gündüz, Türkiye'nin gerilimden gıdalanan görüntüyle bir yere varamayacağını kaydetti. Türkiye'de demokratik sürecin işlediğine vurgu yapan Gündüz, "Geçmişte olup biteni karıştırarak bir yere varılamaz" uyarısını yaptı. Hükümetin tüm toplum kesimlerini kucaklayıcı politikalar izlediğini belirten Gündüz, muhalefeti hedef alarak şunları söyledi:

"Kan üzerinden siyaset yapma yanlışlığına düşmemek lazım. Bunlar da gerginlikten büyümeye çalışıyor. Söylenmedik bir laf üzerinden siyaset yapıyorlar. Ceketin dikiş tutan astarlarına jilet atarak siyaset yapma yanlışlığına kimse düşmemeli. "
Resim
Söylemedi yahu, söylemedi işte! Ses kaydınızı da alın gidin lan!
Resime tıkla ve indir!
Şifre: SAYIN
Boyut: 11,6 MB
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 26, 2007 22:21

Söylemedi yahu, söylemedi işte! Ses kaydınızı da alın gidin lan!

:kikirik: :kikirik: :kikirik: SBS'te kandirmislardir yine Tayyip'imi :twisted: :kikirik: :kikirik:

Ram, mirim, yalan pardon takiyye kanlarina islemis bunlarin :idea:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen shadow39 » Sal Mar 27, 2007 18:33

dermi hic :kikirik:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye
 
İletiler: 2230
Kayıt: Cmt Mar 03, 2007 20:27


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x