Başbakanın Libya Konuşmasını Dinlerken Kanım Dondu

Başbakanın Libya Konuşmasını Dinlerken Kanım Dondu

İletigönderen bilgetegin1453 » Cmt Eyl 17, 2011 9:54

BAŞBAKANIN LİBYA KONUŞMASINI DİNLERKEN KANIM DONDU..
Resmen Bir Ülke İşgal Edilmiş Ve İşgalci Ülke Sanki Sömürge Valisi Atamış Oda Konuşuyor Halka ;
Halka inceden laiklik mesajları verirken birden suriyeyi tehdit ediyor...
“Suriye’de de halkına zulmedenler ayakta kalamayacaklardır. Zira zulüm ile âbad olunmaz. Artık otokrasi dönemleri bitiyor.Totaliter rejimler gidiyor. Artık halkın iktidarı geliyor” dedi.

Evet şimdi halkın anlayacagı dilden konuşalım…bu adamın bu huyunu seviyorum bak..topluyor millet konuşuyor böyle cins cins kelimeleri seçip asıl amacını ince mesaj halinde söylüyor topluma...anlamayanlarda başlıyor alkışlamaya...hatırlarsınız bi ara çıktı ben büyük orta doğunun eşbaşkannıyım diye...ee büyük orta doğu ne açıklasına bi _? kimse bilmiyor bilmedigi için herkez alkışladı...haaa bu arada ince mesajlar konusunda dünyada en yetenekli insanlar masonlardır bunu da unutmayalım...

öncelikle totaliter ve otokrasi ne demek onları ögrenelim.

Totaliter rejim bütün yetkileri tek elde toplayan ve insan hak ve özgürlüklerini yok sayan, baskı ve zulme dayanan bir yönetim rejimidir. Totaliter rejimlerde halkın egemenliği değil bürokrasinin egemenliği söz konusudur…

hop durun bir dakika ya bu yönetim biçimi bana çok tanıdık geliyor…aaaaa Türkiye “cumhuriyet” ile yönetilmiyormuşşşş meğerse..yukarıda yazan rejim birebir türkiyenin yönetim biçimini açıklamakda… evet sayın başbakanımız şu anda ülkede tek adamlıgı oynamakda…ama yasal olarak daha bunu başarabilmiş degil…
ne demişti “ KALBİMDE BAŞKANLIK SİSTEMİ VAR”” yani sisteme geçiş yapmasada tek adamlık konusunda çok başarılı kendisi…

otokrasi: egemenlik kullanımında sınırlama ve denetimin olmadığı, iktidarın kendinden başka hesap vereceği muhatabının bulunmadığı, yönetimin kişi ya da grubun elinde toplandığı yönetim şekli.

hayda şimdi buda türkiyenin yönetim biçimine uyuyor…..bizim başbakan ortaya karışık bir yönetim şekli yapmış…işine geldimi otokrasi baktı olmuyor totaliter oda olmadımı karıştırıveriyor bunları milletde şaşkın, lan ne oluyor diyor kendi kendine…ama tutan bi yönetim şekli varki diktatörük adı altında demokrasi….



enson ARSLAN BULUT’UN BİR YAZINI YAYINLIYORUM KONUYLA BÜTÜNLEŞEN..
Batılı güçler, silahlandırdıkları üç-beş bin kişi ile halkı ayaklandırmaya çalıştı. Suriye halkı olayın iç yüzünü kısa zamanda fark ettiği için ayaklanmayı desteklemedi. Dünya kamuoyunu, “Suriye hükümeti kendi halkını katlediyor” diyerek yalan haberlerle yönlendirdiler. Oysa, Suriye, ülkede iç savaş çıkarmak isteyen üç-beş bin kişinin hakkından gelmeye çalışıyor. Tıpkı Türkiye’nin PKK’nın hakkından gelmeye çalıştığı gibi! ABD ile işbirliği içinde olmasa, Türkiye için de “halkını katlediyor” demezler miydi?
Geçmişte demediler mi?


“Tayyip Erdoğan, “NATO’nun ne işi var Libya’da?” dedikten bir hafta sonra, “NATO, Libya’nın, Libyalılara ait olduğunu göstermek için Libya’ya gitmelidir” e geldi ve İzmir’i bombardımanın kumanda merkezi yaptı!
Şimdi de Fransa ve İngiltere’nin sömürü heveslerine karşı “Libya, Libyalılarındır” diyor. Peki Türkiye kimindir? Siz Türkiye’de Türk kelimesine bile tahammül edemiyorsunuz? Türkiye’ye sıra geldi mi 36 etnik kökeni sayıyorsunuz.. Türkiye’yi ABD’nin jandarması haline getirerek sağladığınız dış destekle, içeride bir diktatörlük kurdunuz. İnsanları kitap yazdı, haber yaptı, siyaseti etkiledi diye içeri atıyorsunuz?
Peki bu zulmü yapanlar âbad olur mu?”

ADI TÜRK (Bilinçlendirme Platformu) yönetici şehzade
http://www.facebook.com/ADITURK.BiLiNCL ... .PLATFORMU
Kullanıcı küçük betizi
bilgetegin1453
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Cmt Eyl 17, 2011 9:51

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x