Beyaz giyme söz olur! / Mustafa ASLAN

Beyaz giyme söz olur! / Mustafa ASLAN

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Ağu 19, 2010 21:19

Beyaz giyme söz olur!

“Biz, bu yola beyaz gömleğimizi giyerek çıktık” diyen Tayyip Erdoğan, sanki savaş ilânı yaptı! Öyle bir savaş ki Malazgirt’te Sultan Alparslan’ın Haçlı Bizans Ordusu’yla yaptığı savaşa eş! Demek çok kanlı olacak ki Sultan Alparslan gibi kefen yerine beyaz gömleği de giymiş! İyi gömlekçidir mübârek Recep Bey!

Gömlek modasını yakından takip eder! Yedi-sekiz yıl önce “Millî Görüş” markalı bir gömleği vardı... O gömleğin rengi yeşildi, bu gömlek beyaz! Referandum süresince giyileceği için de kirlenip renginin değişmesi önemli değil! 12 Eylül’den hemen sonra bu gömleği de değiştirir! Çünkü gömlek, çok çabuk demode olur! Recep Bey de değişmeyi-gelişmeyi sever!

Nedir bu beyaz gömlek? Savaş ilânı açıklanırken giyilen gömlek, neden beyaz?

Elli bin kişilik ordusu ile ikiyüz bin kişilik Haçlı Ordusu’na karşı tarih yapmak için savaşan Sultan Alparslan; beyaz bir ata binmiş, baştan aşağı beyazlar giyinmişti... Müslüman Türk’ün Komutanı, Selçuklu Hakanı Alparslan, savaşta şehâdeti düşünerek kefenini giyinip savaşa girmişti! Zaman geçti, çağ değişti.

Çağdaşlığı; Sultan Alparslan’ın kefen renkli beyaz kıyafetiyle târ u mâr ettiği Haçlı’ya benzemek zanneden ‘şuuraltı aşağılık kompleksliler’, bin sene sonra “Beyaz giyindik!” diyorlar!

Kefenimizi giyinerek savaşa girdik diyorlar!

Yüce Divan’dan falan korkmayız! Çünkü referandumdan sonra Yüce Divan da YAŞ’tan sonra Genelkurmay Başkanlığı da bizim olacak diyorlar!...

Alparslan tepeden tırnağa beyaz giyinmişti, Recep Bey sadece beyaz gömlek... Sultan Alparslan, beyaz giyinerek Haçlı’ya karşı savaşmıştı. Bin yıl sonra, Allah adıyla milletten aldığı oylarla kendinde yenilmez güç vehmeden Recep Bey ise beyaz gömlekli BOP Eş Başkanı! Yani 21.yy. Haçlısı ABD Başkanı ile aynı görevi paylaşıyor! Yani Haçlı Müslüman!... Hamâset yaparak, millî duygulara hitap ederek; hor gördüğü, suç saydığı, dinsizlikle ithâm ettiği, Hz. Peygamber(s.a.v.)’e “Allah’ın süvârileri” diye Miraç’ta takdîm edilen Türk’ün Türklüğüne saldırıyor!

ABD’nin, AB’nin dikte ve direktifleriyle BOP Eş Başkanı unvânıyla tek yönlü saldırmasına rağmen “Beyaz giyindik!” diyor... Ölümüne bir savaş ilân ediyor!

BOP Eş Başkanı olarak Türklüğe saldırının adı, 21. yy. Haçlısı ABD ile ittifak halinde kendi ordumuza saldırının adı da tuhaf: Demokrasi!... Ayrıştırmacı açılım uğruna kendinden olmayanları yok etmenin adı demokrasi, Haçlı ile işbirliği yaparak BOP Eş Başkanı unvanıyla Müslüman Türk Milleti’ne saldıranlar: Demokrat!... Sultan Alparslan, Haçlı ile savaşta şehîd olmak heves ve düşüncesiyle beyaz giyinmişti! Recep Bey ise Haçlı ile işbirliği yaparak Müslüman Türk Milleti’ne saldırırken beyaz gömlek giyinmiş!

Giyilen iki beyaz ve beyaz giyinen iki kişi arasındaki fark, bu kadar açık, bu kadar net!

Millete aptal muamelesi yapmayı akıllılık sayan Haçlı Müslümanlara göre kendilerinden olmayan, Haçlı ile işbirliğine girmeyen; bin yıldır berâber yaşadığı kardeşlerini gözeten herkes, “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyen herkes tehlikeli, darbeci, cuntacı ve yok edilmeli! Konuşan susturulmalı! Yazan hapsedilmeli! Muhalefet yapan partiler bölücülerle aynı kategoriye sokulmalı!

Haçlı ile işbirliğinin, bölücü açılımın adı demokratlık, bölünmez bütünlüğü savunmak münkirlik! Beyaz gömlek giyip devlet araçlarıyla, belediye araçlarıyla nakledilerek hepsine beyaz şapkalar giydirilen “bindirilmiş kıta”larla gövde gösterisi yapmak; devletin resmi Güvenlik Güçleri sayesinde sağlanan disiplinle miting yapmak demokratlık; şehît cenazesinde atılan slogan tahrîk!

Ve bu mürâilerin istikbâl ve siyâsetlerini yalan üzerine inşa etmişlerin, demokrasiyi araç ederek kendilerini koruyacak yeni faşist yasaları hazırlayanların, referandum adıyla millete dayattıkları oylamaya “HAYIR” demek darbecilik, cuntacılık! Yemezler! Yediden yetmişe hür karakterli îmanlı Türk Milleti; “Beyaz giyme söz olur” türküsünü söylüyor duyuyor musunuz? HAYIR olsun hayırlı olsun...


Mustafa ASLAN, 20 Ağustos 2010
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Halk Oylaması Yazıları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x