Bilim ve Toplum - 20 Mart 2010 / Türkiye'nin Deprem Gerçeği

Prof. Dr. Kürşat Yıldız ve Prof. Dr. Şadi Yenen’in birlikte sundukları programda Türkiye’nin Bilim gündemi ve bu gündem içinde öne çıkan konular işleniyor

Bilim ve Toplum - 20 Mart 2010 / Türkiye'nin Deprem Gerçeği

İletigönderen Türk-Kan » Cum May 07, 2010 21:39

Resim

Prof. Dr. Kürşat Yıldız ve Prof. Dr. Osman Şadi Yenen'in birlikte sundukları programda Türkiye'nin Bilim gündemi ve bu gündem içinde öne çıkan konular işleniyor.

Üniversiteler, yükseköğretim ile ilgili gelişme ve haberler, bilimsel yayınlar, bilimsel çalışmalar, kongreler, Dünyada ve ülkemizde bir hafta boyunca bilim ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ile gelecek haftanın bilimsel olayları aktarılıyor.

Prof. Dr. Kürşat Yıldız Kocaeli Üniversitesinde, Prof. Dr. Osman Şadi Yenen ise İstanbul Tıp Fakültesinde öğretim üyesi.

İki bilim insanımız 16 yıldır her ay kesintisiz yayınlanan, Türkiye'nin hemen bütün üniversitelerinde temsilcilik ve çalışma grupları bulunan, bilim çevrelerinde kabul gören Bilim ve Ütopya dergisinin Yayın Kurulu üyesi ve yazarı.

Bu bölümün konusu: Türkiye'nin Deprem Gerçeği
Konuk: İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal GÖKÇE

İzle

http://tr.sevenload.com/videolar/xgG2Hi ... -Deprem-Ge

İndir:
Parça I
Parça II
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Bilim ve Toplum

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x