Bir Devlet Yok Ediliyor / Figen ÖZEN

Bir Devlet Yok Ediliyor / Figen ÖZEN

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Cmt Mar 02, 2013 13:42

Bir Devlet Yok Ediliyor

Belleğimden hiç mi hiç silinmeyen siyah-beyaz bir filim vardır. "BİR MİLLET UYANIYOR!"

Bağımsızlık Savaşı'nda "YA İSTİKLÂL-YA ÖLÜM" şiarını bir pusat gibi kuşanıp, bağımsızlığı için yola çıkan Türk milletinin öyküsünü anlatır bu filim. Muazzam bir utku ile taçlanan bu destanın sonunda, kanla, irfanla ve devrimle bir devlet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur.

Günümüzde ise yüz yıl önce yazılan, ancak Gazi Mustafa Kemâl Paşa'nın önderliğinde Türk milletinin yedi düvele karşı kazandığı zaferle çöpe attığı senaryo güncelleştirilerek, tekrar milletin önüne konulmaktadır.

Bu sefer GDO'lu boyalarla renklendirilmiş, bir filmin çekim hazırlığı yapılmaktadır. Senaristi, mali danışmanı, yönetmeni küresel çetelerdir. Aktörleri ise Öcalan-BDP-KCK-Kandil-Karayılan'dır. Devletin rolü bitmiş, filmin devamını küresel şeytanların aktörleri yüklenmiştir. "Büyük Abi" eline aldığı kan damlayan fırçayı yaldızlı boyaya batırarak, filmin tanıtımı için şu sözcükleri yazacaktır. "BARIŞ SÜRECİ"

Filmin adı mı? "BİR DEVLET YOK EDİLİYOR!" olacaktır.

Bir terörist, bir bölücü eşkıya, eli kanlı bebek katili Öcalan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceğine karar verir duruma getirilmiştir. PKK/BDP/KCK şer ittifakının istekleri gerçekleşmiş, Öcalan muhatap alınmıştır.

Ancak bu muhatap alınma sürecindeki roller değişmiş, Öcalan emir komuta zincirinin tepesine oturmuştur. Yüz yıllık intikam planı artık devrededir. Öcalan artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti'niin geleceğine karar vermek (!) gibi bir çabanın içindedir.

Bu süreç iktidarın " BAŞIYIM" dediği, gerek Oslo'ya gerek İmralı'ya gönderilen ve Başbakan'ın özel olarak görevlendirdiği MİT mensupları tarafından Devlet'e hazırlatılmıştır.

Küresel çetelerin emirleri yerine getirilmiş, "ÖNDERLİK"in önü açılmıştır.

Devletin tüm imkânları PKK'nın TBMM'deki siyasal uzantılarının ve tabii ki Öcalan'ın emrine tahsis edilmiştir. Basına sızan İmralı tutanaklarına göre Öcalan "MİT Operasyonunu önleyerek BAŞBAKAN'ı "VATANA İHANETTEN TUTUKLANMAKTAN KURTARAN" adamdır.

Ve hatta AKP on yıllık iktidarını, kuruluşunu Öcalan'a borçludur. BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş "İmralı mektupları sahiplerine gönderildi." demiştir.

Bu mektupların içeriğinden Devlet'in haberi yoktur. BAE gezisinde olan Başbakan mektupların içeriğini bilmediğini ve bu nedenle konuşmanın doğru olamayacağını söylemiştir.TBMM Başkanı Cemil Çiçek ise şaşkın ve suskundur.

Öcalan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne "KIRMIZI KART" göstermiş ve ve süreçten ihraç etmiştir.

Bölücü başı Kandil, BDP ve Avrupa'ya yazdığı mektuplarda olmazsa olmazlarını ilan etmektedir.

"Her şey bu iki kişiye bağlı... ÖCALAN ve ERDOĞAN" Financial Times gazetesinin yorumu eksik ve yanlıştır. Süreç Öcalan'a teslim edilmiş, ipler bölücü başının eline verilmiştir.

Öcalan bir kez daha Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Türk milletiyle birlikte kanla, irfanla ve devrimle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni tehdit etmektedir.

"Bir rejim değişikliği olacak. Başarı yepyeni bir CUMHURİYET getirecek"

Başarı elde edildiği takdirde kendisinin de dahil herkesin "ÖZGÜR" olacağını söylemekte, aksi takdirde "50 bin kişiyle bir halk savaşı olacak. Ölen ölecek." demektedir.

Görüldüğü gibi Öcalan, küresel çetelerin maşası olan bu cani açıkça bir "REJİM DEĞİŞİKLİĞİ"nden bahsetmektedir. Bu bir suçtur ve açıkça mevcut cumhuriyet rejiminin değişeceği ifade edilmektedir. Üstelik bu suça Gazi Meclis'in ve Devletin de katılım sağlaması öngörülmektedir.

Yüzlerce askerin "DARBE TEŞEBBÜSÜ" ile yargılandığı Türkiye'de bu suça sessiz kalmak mümkün değildir. Öcalan tutanaklarla ifşa edilen şartlarında bir devletin yıkım planlarını açıklamıştır.

Bu yazı aynı zamanda hâlâ var olduğuna inandığım "CUMHURİYET SAVCILARI"na bir suç duyurusudur.Vatana ve Cumhuriyet'e ihanet söz konusudur.

Bir devlet yok edilmektedir!

Türk milleti erteledikleri bir görevi yerine getirmelidir. Bu milletin her ferdi "Ben ne yapabilirim?" demeden, "NAMUS CEPHESİ"ni pusat olarak kuşanmak zorundadır. Yalnız çıktığınızı zannettiğiniz o yolda çiftçi Ahmet'in, eve temizliğe giden Ayşe'nin, şehit ailelerinin, işçinin, doktorun,memurun, avukatın ve kısacası tüm Türk milletinin yanınızda olduğunu göreceksiniz.Çünkü söz konusu vatandır. Şair yeni bir Kuvva-i Milliye Destanı yazacak ve size seslenecektir...

ONLAR

Onlar ki toprakta karınca,
suda balık,
havada kuş kadar
çokturlar;
korkak,
cesur,
câhil,
hakîm
ve çocukturlar
ve kahreden
yaratan ki onlardır,
destânımızda yalnız onların mâceraları vardır.

Biz toprakta karınca, suda balık, havada kuş kadar çokuz. Ordu da, millet te, devlet te biziz. Biz "NAMUS CEPHESİ"yiz. Biz Türk milletiyiz. Yılanın başını ezmek ve Gazi Meclis'i aramızda oluşturmak zorundayız.

"Ne yapabiliriz?" demeyecek, "yapacağız!" diye yola çıkacağız...

Onlar ki uyup hainin iğvâsına
sancaklarını elden yere düşürürler
ve düşmanı meydanda koyup
kaçarlar evlerine
ve onlar ki bir nice murtada hançer üşürürler
ve yeşil bir ağaç gibi gülen
ve merasimsiz ağlayan
ve ana avrat küfreden ki onlardır,
destânımızda yalnız onların mâceraları vardır.

Hayır, şeytanın, hainin aldatmasına uymayacağız... Sancaklarımızı elimizden düşürüp, düşmanı meydan da koyup, evlerimize kaçmayacağız. Gerekirse ana, avrat küfredecek ve Devlet'in başını ezmediği yılanın başını biz ezeceğiz.

Ve bu savaşı biz kazanacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yok edilmesine, rencide edilmesine, onursuzlaştırılmasına asla izin vermeyeceğiz.

Parolamız "NAMUS CEPHESİ", şiarımız "YA İSTİKLÂL- YA ÖLÜM!"dür.

Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını Türk milletinin azim ve kararı belirleyecektir.

Figen ÖZEN, 1 Mart 2013
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 694
Kayıt: Çrş Eki 26, 2011 12:44

Şu dizine dön: Figen ÖZEN

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x