“Bir şarkısın sen Fenerbahçe“

Futbol ile ilgili hersey burada.

“Bir şarkısın sen Fenerbahçe“

İletigönderen Veled » Pzr May 27, 2007 8:09

“Bir şarkısın sen Fenerbahçe“

Fenerbahçe'nin 100. Yıl şampiyonluk kutlamaları muhteşem geçti!.. Ankaragücü maçı öncesi yapılan kupa töreni, 3-1'lik galibiyetle sürdü. Ve asıl kutlamalar da bitiş düdüğüyle başladı.
Resim


Şampiyon Fenerbahçe'nin kutlamalarını anı anına canlı yayınladık. İşte Ligtv.com.tr'nin derlediği şampiyonluk kutlamalarından önemli notlar:

Kutlamalar "Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek" sözleriyle unutulmaz bir şarkı olan "Samanyolu" ile başladı. Fenerbahçe tribünlerinin en sevdiği parçalardan "Samanyolu" eşliğinde yakılan on binlerce maytap muhteşem manzaralar oluştururken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önce İstanbul Valisi Muammer Güler'e yanan bir maytap uzatması, ardından da kendisinin yanan bir maytap ile sevince ortak olması dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri de mutluluk tablosuna kolkola girerek ortak oldu.

Samanyolu'nun ardından 100. Yıl için yazdığı şarkıyla Kıraç yeşil çimler üzerine çıktı ve sarı lacivertli tribünleri coşturdu. Kıraç'ın Tuncay forması giydiği görüldü.

Kıraç şarkısını iki kez üstüste söyledikten sonra Lig TV'den Deniz Türker'in sorularını yanıtladı. Son bir haftadır sürekli olarak Fenerbahçe idmanlarına gittiği ve Fenerbahçeli futbolcular ile arkaşlık kurduğunu belirten Kıraç "Çok heyecanlandım ve duygulandım. İnşallah saçlamam. Daha önce taraftar olarak tribünlerdeydim. Ama Fenerbahçe için bir eser bırakmak benim için çok önemli." dedi.

Sahanın ortasına kurulan platforma ilk önce malzemecisinden antrenörüne doktorundan tercümanına kadar teknik kadro davet edildi. Hemen ardından ise futbolcular Kıraç'ın marşı eşliğinde platforma teker teker yoğun sevgi gösterisi altında çağrıldılar...

Stattaki kutlamalar sona erdi. Taraftarlar stattan ayrıldı. Taraftarların kutlamaları Bağdat Caddesi'nde devam edecek. Futbolcular ve yönetimin ise ilk önce Papermoon'a gidip yemek yiyeceği hemen ardından ise Reina'ya gidecekleri öğrenildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x