Boro'nun gözü yeniden F.Bahçe'de

Futbol ile ilgili hersey burada.

Boro'nun gözü yeniden F.Bahçe'de

İletigönderen Veled » Sal Tem 03, 2007 12:10

Boro'nun gözü yeniden F.Bahçe'de

F.Bahçe'den Tuncay Şanlı'yı transfer eden Middlesbrough gözünü tekrar başka bir Fenerliye dikti. Son dönemlerde Avrupa’ya yıldızlarını ihraç ederek adını duyuran Türk futbolu, bir ilki daha gerçekleştiriyor ve Avrupa'ya bir doktor ihraç ediyor.



İngiliz ekibi, F.Bahçe’de "Ayurvedic" adını taşıyan vitamin ilaçlarını hazırlayarak, futbolcuların performansına olumlu katkı yapan ve bu alanda uzmanlaşan ünlü doktoru da renklerine bağlamak istiyor." Kavukçu için Tuncay aracı oldu". Middlesbrough, milli futbolcunun isteği üzerine temasa geçtiği Kavukçu’yu, İngiltere’ye davet etti. "Bu kadar hızlı ve kuvvetli olmamı sağlayan vitaminleri hazırlayan doktorumu da yanımda istiyorum" diyen Tuncay’ın talebi üzerine Middlesbrough yöneticileri harekete geçti. İngiltere’nin yolunu tutacak olan Kavukçu, Middlesbrough ile anlaşma sağlayamasa bile milli futbolcunun bireysel doktorluğunu üstlenecek. Bu arada F.Bahçe’den ayrılan Kavukçu’nun yerine Pierre Arzuman göreve başladı.

İlklerin altına imzasını attı
1972 yılında Antalya’da doğan Ethem Kavukçu, eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Aile Hekimliği dalında uzmanlık, Hindistan Ayurvedic Complex’ten Ayurveda Doktorluk ve Turizm Hekimliği Sertifikası aldı.

Doğal Tıp Derneği’nin de kurucu üyesi. Welness, Ayurveda ve Anti-Aging konularında 1998 yılında başladığı araştırma ve çalışmalarını sürdüren Kavukçu, Avrupa Anti-Aging Araştırma ve Eğitim Konseyi tarafından sertifikalandırılan ilk ve tek Türk doktoru olma ünvanına sahip.

Kaynak : Hürriyet lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22210
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x