Bozacının Şahidi Şıracı / Türker ERTÜRK

Bozacının Şahidi Şıracı / Türker ERTÜRK

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Nis 14, 2011 19:09

Bozacının Şahidi Şıracı

Geçenlerde Deniz Harp Okulu'nda basın turu yapıldı ve bu kutsal yuva basın mensuplarına dolayısı ile halka açıldı. Basın turu sırasında okul komutanı sorulan bir soru üzerine "İmaj tazeleme gibi bir endişemiz yoktur" demiş.

Bu değerli komutanımızın söyledikleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Niye mi?

Çünkü halen Türkiye Cumhuriyeti'ni Büyük Ortadoğu Projesi'ne uyumlu hale getirmek maksadıyla Gülsuyu Darbesi yürütülmektedir. Bu darbenin başarılı olabilmesi için Cumhuriyetimizin koruyucu unsurları olan kurumlarına saldırmak esastır. İşte bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı operasyonlar ve asimetrik psikolojik harekat icra edilmektedir.

Bu psikolojik harekatın amacı Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ni ve personelini itibarsızlaştırmak, değersizleştirmek bu maksatla onları ahlaksız, fuhuşçu, beceriksiz ve darbeci olarak göstermektir.

Size soruyorum bu konuda epey mesafe alınmış mıdır? Bir hayli değil mi?

Zaten böyle bir saldırı altında olunduğu en yetkili ağızlarından söylenmiştir. Fakat sadece ifade etmek yetmemekte buna karşı direnmek ve karşı psikolojik atağa geçmek gerekirken bu yapılmamış/yapılamamış ve yapmak isteyenlerin önü kesilmiştir.

Tam bundan 14 ay önce ben o yuvada komutan iken bu itibarsızlaştırma saldırılarına karşı koyabilmek ve karşı atak yapabilmek için bir dizi önlem planladım. Bunlardan bir tanesi de, Deniz Harp Okulu'nda basın turu yaptırarak burada ne yapıp yapmadığımızı, nasıl eğitim ve öğretim verdiğimizi göstermekti. Ben planlamıştım şükür 14 ay sonra becerilebildi.

Konu eğitim ve öğretimden açılmışken ne diyorsunuz bu ÖSYM sınavı için? Bana sorarsanız bu işte bir dümen çevrildiği konusunda kanaatim çok yüksek. Bu güne kadar ne yaptılarsa bundan sonrada aynını yaparlar. Bunların ne yazık ki sicilleri bozuk.

İki tür yöntemleri var;

1. Akıllı ve zeki çocukları küçük yaşta zehirlemek ve onlar yönlendirerek devletin içinde yetkili yerlerde yuvalanmalarını sağlamak. Bu yöntemin en büyük dezavantajı uzun süre ve emek alması.

2. Diğer yöntem ise yeteneksiz ve niteliksiz taraftarlarına haksız rekabetle (kopya ve şifre) devlet içinde yuvalanma imkanı sağlayacak okullara giriş imkanı sağlamak.

Konu yargıya intikal ettiği halde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ikna olduk diyorlar. Bu yargıyı etkilemek değil midir?

Ben ise ikna olmadım. Bir dalga dubara çevrildiğine inanıyorum. Bunlar iktidara geldikten sonra tüm sınavlarda şaibe var. Anımsayın geçen seneki KPSS sınavını.

Geçenlerde bir sosyal paylaşım sitesinde rastladım. Haber şöyle diyor.

ÖSYM Başkanımız kopya yok dedi.

Bu ifadenin altında başkanın resmi var.

Resmin altında ise şu ifade yazıyor. "Tipine baktık inandık"

Böyle derken ne demek istenmişti? Sen oraya liyakatten değil dünya görüşünden dolayı getirildin. Bu nedenle senden beklenenleri yerine getirmek zorundasın ve onu yapıyorsun.

Ayrıca dün itibarıyla adaylara mektup gönderilmiş olup burada "Bazı sorularda şifrelemeler var, sehven yapıldı" deniyormuş. Diyorum ki sizin siciliniz bozuk bu nedenle halk inanmıyor. Bu sehven sakın Tğm. Mehmet Ali Çelebi’nin telefonuna yüklenen terörist numaraları gibi kasten olmasın?

Harp Okulları da ÖSYM sınav sonuçlarına göre öğrenci almaktadır. Ben bu şifre olayının arkasındaki esas nedenin bu okulları ele geçirmek olduğuna kesin olarak inanıyorum. Kara Harp Okulu için tehlike daha yakın çünkü onlar ilk sınav neticelerine göre öğrenci alıyorlar. Bu nedenle Genel Kurmay Başkanlığı bu konuda derhal önlem almalıdır.

Eğer Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordusu olarak kalmak istiyorsak?

Gelelim yazımızın başlığına.

Soruyorum size kim bozacı, kim şıracı?

Saygılar sunarım


Türker ERTÜRK, 13 Nisan 2011
turker@haber61.net
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Türker ERTÜRK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x