Bu Bir Çağrı Yazısıdır / Zahide UÇAR

Bu Bir Çağrı Yazısıdır / Zahide UÇAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr May 29, 2016 20:52

Bu Bir Çağrı Yazısıdır

Sayın Yusuf HALAÇOĞLU’na

Sözde Ermeni Soykırım yalanı, ısıtılıp ısıtılıp önümüze konuyor. Şimdi de Almanya… Alman Parlementosu’na konuyu taşıyan da Tokat nüfusuna kayıtlı Yeşiller Partisi eşbaşkanı Cem Özdemir’dir.

Aklıma Tokat kırsalında barınan TİKKO örgütü geldi. TİKKO üç kişilik hücre halinde çalışan ve eğitimli elemanların bulunduğu, Ermeni ağırlıklı bir terör örgütüdür. Demek ki Tokat kırsalında TİKKO’yu besleyen bir damar vardır.

Bazı bilen kişilerle konuştuğumuzda, “Diaspora bağlantılı Ermenilerin 3 T(tanınma-tazminat-toprak) hedefine varmak için Türkiye’de en güçlü oldukları dönem” deniyor. Bu da demektir ki; devlet gücünü ellerine geçirdikleri bir süreci yaşıyoruz.

Neredeyse Afrika yerlilerinin bile soykırım yalanını gerçek kabul ettiği bu sürecin, AKP ile hız ve cesaret kazanması bir tesadüf müdür?

Sanırım 2007 yılıydı. Almanya sözde soykırımı gündeme getirmişti. Almanya’da tepki yürüyüşü gerçekleşecekti. AKP telkiniyle, sözde Türkiye çıkarlarını koruması gereken konsolosumuz, yürüyüşe izin verilmemesi konusunda Alman yetkililere uyarıda bulunmuştu(!)..

Hayrullah Mahmud sözde Ergenekon davasında verdiği ifadesinde tüyler ürperten bir iddiada bulunmuştu. Bu iddiayı “Yeni Bir Meslek “Başbakan”lık(!)16.05.2009” başlıklı yazımda dile getirmiştim. İddia:

Ergenekon davasının 82. Duruşmasında gazeteci Hayrullah Mahmud Özgür’ün sorgusu yapılıyor. Star Gazetesi’nin Uzan Grubuna ait olduğu dönemde, 2003 yılında Ankara Temsilciliğini yapan Özgür, çapraz sorgusu sırasında çarpıcı bilgiler veriyor.

Bu bilgilere göre:

“Tayyip Bey, belediye başkanı olduğu dönemde Zapsu ile birlikte ABD Başkonsolosluğu'nu ziyaret ediyor. Başbakan olması halinde neler yapacağını anlatıp sözler veriyor.” İşte bu sahnelerin videosunu bazı kişiler Hayrullah Mahmud'a izletiyor.
Söz alan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, Özgür'e sorduğu sorular ve Özgür'ün yanıtları şöyle:

PERİNÇEK:
İzlediğiniz, ABD İstanbul Başkonsolosluğu’ndaki toplantı görüntülerinde, Tayyip Erdoğan'ın “özelleştirmeyi sonuna kadar götürme” taahhüdü dışında başka başlık var mı? Görüntülerde Cüneyt Zapsu da var mı?

H. Mahmud ÖZGÜR:
Görüntülerde RTE, Neo-Sevr dediğimiz sonradan yaşananlarla somutlanan ABD’yle gizli anlaşmanın tüm maddelerini kabul ettiğini, Ermeni soykırımının kabul edileceği, Büyük Ermeni devletinin kurulması, anayasa değişikliği, AB uyum yasalarının değiştirilmesi, TSK’nin etkisizleştirilmesi vb tüm hususları kabul ettiğini söylemektedir. Başkaca taahhütlerde vardı, aklımda kalan bunlardır. Görüntülerde Cüneyt Zapsu da bulunmaktadır.”


Bu ülkede hiçbir şey tesadüf değildir. Yaşadığımız her şeyin bir sebebi ve kurgusu vardır. Önceden planlanmıştır. Sen sadece sana pazarlandığı zamanı bilirsin.

Sözde soykırım iftirasını alnımıza yapıştırmak için sıraya giren ülkeler, ABD Konsolosluğunda verilen sözlerden cesaret alıyor olabilir mi?

OLABİLİR!!.

AKP’nin bu iftiralar karşısında ki cılız ve zorunlu tepkisinin başka türlü bir açıklaması olabilir?

2006 Yılından beri yazıyorum ve diyorum ki;

Birilerinin mecburiyeti Türkiye’nin güvenlik sorunu haline gelmiştir.

Eski Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu, Ermenilerin baskı ve talebiyle görevden alındığında, bir grup Ermeni İngiltere’de bir PAB’da kutlama yapmıştır. Çünkü Türk Tarih Kurumu başkanı olduğu süreçte Halaçoğlu, Ermenilerle ilgili bütün belgelere ulaşmıştır. Türkiye’de kendini vurgulu Müslüman ad ve soyadıyla gizleyen Ermeni ailelerin bütün seceresini belgeleri ile biliyordu.

Şimdi Yusuf Halaçoğlu ve aynı bilgileri elinde bulunduran bütün araştırmacılara bir çağrım vardır;

BUGÜN Ermeni Diasporası ve Büyük Ermenistan hedefi için çalışan ve kendini Müslüman-Türk olarak gizleyen kripto isimleri açıklayın. Açıklayın ki, bu millet ihanet odaklarını ve ihanetin gerçek nedenini öğrensin.

Bu saatten sonra, bu açıklama bir vatan görevidir.

Örtülü ajanlar hemen “IRKÇI” diye saldıracaktır. Önemi yok. Her düşman silahla, füzeyle saldırmaz. Algı operasyonuyla da saldırır. Asıl ırkçılık Türk düşmanlığıdır. Kendi ırkı adına Türk düşmanlığı yapan ihanet şebekelerini açık ediniz.

Bu çağrı “tarihi bir ÇAĞIRIDIR!!”

Ha cesaret…

Yoksa Boğazlayan Kaymakamı Kemal Beylerin idam fermanını verecek olan birçok Taşnak Ermeni’si Hakim ortaya çıkacaktır.
Ve Kemal Bey aleyhine şahitlik yapacak Boğazlıyan Müftüleri ortaya çıkar. Tıpkı Cem Özdemir gibi…

Bir Örnek Vereyim:

Erzurumlular Erzurum’da bulunan bir kilisenin camiye dönüştürülmesini ister. Erzurum eşrafının en zenginleri bu talebe karşı çıkar. Karşı çıkanlar araştırılır ve aslında kendini gizleyen Ermeni vatandaşlar olduğu ortaya çıkar.

Artık, yüreği olan kendi kimliğine dönsün ve bu ülkeye hizmetini de, ihanetini de kendi kimliğiyle yapsın. Yettiniz artık yeraltı köstebekleri…

Zahide UÇAR, 28 Mayıs 2016
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x