Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu "CANCAĞIZIM"?!

Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu "CANCAĞIZIM"?!

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 29, 2010 12:04

Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu "CANCAĞIZIM"?!

Emekli Orgeneral, Genelkurmay Eski Başkanı İlker BAŞBUĞ'un veda konuşmasından.... Terör örgütü, TSK'ya ve Türk Milletine karşı yürütülen asimetrik psikolojik harp ve derin NATO, derin ABD dostluğu!!!

Soruyoruz: Terör örgütünü besleyenler kimlerdir, asimetrik psikolojik harekâtın merkezi neresidir???


Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu "CANCAĞIZIM"?!

İletigönderen Ram » Pzt Ağu 30, 2010 18:01

Ama nasıl da ağladı Tayyip gibi. Füller'in Rand'ından "Güvenlik kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne karşı mücadelede, başarılı olduğunu söyleyen sadece biz değiliz" derken ağlasaydı, belki daha inandırıcı olurdu. Genelkurmay şu tam metini sunsa da, belgeliğimize eklesek ne güzel olacak.

Bu arada:

    "1920'lerin başlarında öğretmen olan dedem Dimitrious Stavridis, Osmanlı'da yaşayan Rumlara karşı uygulanan etnik temizlik sonucu Türkiye'den sürüldü. Kardeşi ise o kadar şanslı değildi ve Rum azınlığa karşı yapılan saldırılardan birinde hayatını kaybetti."

    İlker Başbuğ'un Değerli Arkadaşı, NATO Müttefik Yüksek Komutanı Oramiral James G. Stavridis, "Destroyer Captain"
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: Alkışlıyoruz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x