Bu Sefer Kendine Oy Ver / Teoman ALİLİ

Bu Sefer Kendine Oy Ver / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 29, 2011 21:01

Bu Sefer Kendine Oy Ver

TEOMAN ALİLİ

Bence önümüzdeki seçimlerin sloganı “bu sefer kendine oy ver” olmalı. Çünkü hep başkalarına, bize yakın gibi görünen ama aslında bize çok uzak olanlara oy verdik. Hep yalılarda yaşayanlara, çocuklarına sahte çürük raporu alanlara, Washington’dan icazetlilere oy verdik. Hepimize söylüyorum çünkü yekünü hesaplıyorum. Yekünü hesaplıyorum çünkü tek başına kurtuluş olmadığını biliyorum. Hep beraber kurtulacaksak eğer bugüne kadar yapılan bütün hataları da birlikte yaptığımızı kabul etmeliyiz. İşte tam bu yüzden en kritik seçimlerde kendimize oy vermeliyiz diyorum.

EĞER DÜŞÜNDÜKLERİN BUNLARSA

Tam bağımsız bir ülke de yaşamak istiyorsan, ordunun bitirilmesine karşı çıkıyorsan, Tekel’in, Tüpraş’ın, Seka’nın ve bütün ortak değerlerimizin geri alınmasını istiyorsan, Türk Telekom’un İngiliz İstihbaratının elinde kalmasına karşı çıkıyorsan, yavru vatanın peşkeş çekilmesine direniyorsan, yurtseverlerin hapis yatmasına için yanıyorsa, dünyanın en pahalı benzinini ve doğalgazını kullanmak istemiyorsan, mazlum milletlerin katledilmesine ülkenin ortak edilmesine karşı çıkıyorsan, özgür basından yanaysan, emeğin en yüce değer olduğunu düşünüyorsan, kadın erkek eşittir diyorsan, bayrağını gördüğünde yüreğin titriyorsa, Türkün, Kürdün ve bilcümle halkın Türk milletine mensup olduğunu biliyorsan, bölünmeye, ayrılmaya, kavga etmeye karşıysan bu sefer kendine oy ver be kardeşim.

HEP GÖNLÜMDEKİ PARTİ DEDİN

Aynı teraneyle aldatıldık hep. Oyumu vermek istediğim parti barajı geçemez dedik hala aynı terane. Tamam o zaman işte şimdi yurtseverler parti demeden cumhuriyet güçbirliği listelerinden bağımsız olarak meclise girmeye karar verdiler. Yani meclise seni sokmaya karar verdiler. Şimdi düşünme zamanı... Hangi değer, hangi para, hangi aşk vatandan üstündür. Bugün bir Yugoslavın parası var mıdır, yada Yugoslav aşkı ya vatanı..Yugoslavya mesela kimin adına bilmem kaç kez dünya şampiyonu oldu. Yugoslavya kaldımı ki Yugoslav kalsın? Sor kendine be kardeşim kime oy vereceğim diye: Tarikatlara mı, yiyicilere mi, mecliste sandalye kavgası yapanlara, liste yarışına girenlere mi, siyah gözlüklerin arkasına saklananlara mı, her seçimden önce Amerika’ya gidip icazet alanlara mı, yoksa kendine mi yani vatanseverlere mi? Bu sefer iyi düşün ey büyük milletim. Biz yine Makedonya dağlarından çıkar gelir üstümüze düşen görevi yaparız ama sen yine de iyi düşün bu sefer kendine oy ver be ey büyük milletim!!!


TEOMAN ALİLİ, 29 Mart 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x