Bunların Kalbi Fesat / Türker ERTÜRK

Bunların Kalbi Fesat / Türker ERTÜRK

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Haz 11, 2011 18:22

Bunların Kalbi Fesat

Gerçekten bunlar, peynir ekmek yer gibi yalan söyleyen, en yakınlarına bile tuzak kurmaktan korkmayan, daima öküzün altında buzağı arayan, hedefe ulaşmak için her yolu mubah sayıp ve her bulduğu konuyu istismar eden kalpleri fesat insanlar.

Nereden mi çıkardım bu sonucu?

Son zamanlarda yaşadığımız üç konuyu irdeleyip takdiri sizlere bırakacağım.

1. DÜŞEN POLİS HELİKOPTERİ

26 Mayıs 2011 tarihinde malum çevrenin internet sitesinde "Helikopter kazasında ilginç soru" başlıklı haberde şöyle diyor. "Atatürk havalimanından kalkan bir polis helikopteri 20 Mayıs 2011 tarihinde saat 1620’de İstanbul Boğazı’nda denize düşmüş ve dört kişi hayatını kaybetmiştir. Helikopteri kaza yerine 35 metre uzaklıkta SAT komandolarının değil, Balat’tan bölgeye gelen Deniz Polisinin bulduğu ve asıl görevi sualtı arama kurtarma operasyonları olan SAT komandolarının kazaya anında müdahale etmediğinin merak konusu olduğu belirtilmiştir."

Bu haber külliyen yalandır ve TSK, Deniz Kuvvetleri ve SAT’ları Türk Halkının gözünde itibarını düşürmeye yöneliktir. Normal bir ülkede yaşıyor olsaydık Savunma Bakanlığı suç duyurusu yapar ve işlem başlatırdı. Sizce yapar mı?

Doğrusu nedir?

Kazazede İstanbul Emniyet Md. Yardımcısı Kemal Özdemir saat 1630’da yani 10 dakika sonra Deniz Kuvvetleri K.lığına ait bir deniz aracı ile denizden alınarak İstanbul Boğaz K.lığı revirinde ilk müdahalesi yapılmış. Diğer kazazedelerin aranması maksadıyla Deniz Kuvvetleri K.lığına ait iki karakol botu, bir kurtarma gemisi ve iki dalgıç timi saat 1640’da olay yerine intikal ederek arama kurtarma faaliyetlerine başlamış. Saat 1900’da Tuzla adlı karakol gemisinin sonarı ile helikopterin enkazı tespit edilmiş. Saat 2000’de Deniz Kuvvetleri K.lığı unsurlarına destek veren Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve Deniz Polisi ile birlikte enkazda bulunan dört cenaze denizden çıkarılmış. Ertesi günü (21 mayıs 2011) Deniz Kuvvetlerinin AG-5 kurtarma gemisi ve dalgıçları tarafından helikopter enkazı denizden çıkarılarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edilmiştir.

Esasında haberin ana ruhu şuydu. Biz denizcilere ve SAT’lara tuzak kurduk onlarda bize misilleme yaptılar. Çünkü o zihniyet yalancıdır ve gerçekten öyle yapardı. O nedenle inanamıyorlar. Biliyor musunuz? Yalancının en kötü huyu söylediklerini başkalarına inandıramaması değil başkalarının söylediklerine bir türlü inanamamasıdır.

2. ORAMİRAL NEJAT TÜMER’İN ÖLÜM İLANI

10’uncu Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Nejat Tümer’in vefatı üzerine Genel Kurmay Başkanlığı her zaman yaptığı gibi olağan bir ölüm ilanı veriyor. Fakat kötü niyetin, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın, saldırının, istismarın, sonu olmadığını değerlendiremiyor.

Yine malum çevrenin gazetesinde bir haber! Ölüm ilanı içindeki komutanın ne zaman mezun olduğunu ve sırasını gösterir 1944-1980 numaralarını şöyle yorumluyor. "Tümer’in üniformasını 1980’de değil 1983’de çıkardığını Genel Kurmay Başkanlığının 1944-1980 yazarak Tümer’in 12 Eylül darbesinden sonraki yılları askerlikten saymadığı"

Hoppala! Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Güler misin ağlar mısın? Ne kadar trajikomik değil mi?

Tabi ki Genelkurmay Başkanlığı açıklama yapıyor, bunlar sus pus. Allahtan komutanın sicilinin son dört numarası1997 ile bitmiyor. O zaman 28 Şubat ile ilgi kurarlardı. Gülmeyin muhtemel 1997 numaralı komutanda var. Yaşıyorsa uzun ömürler, yaşamıyorsa Allahtan Rahmet dilerim.

3. TÜRKİYE HAZIR HEDEF 2023

Para bol, gazeteler sayfa sayfa bu ilanlarla dolu. Geçenlerde bir arkadaşımı beklerken elime geçen bir gazetede görüp içeriğini okumak imkanını buldum. Bir kere hedefin olabilmesi için temelin olması lazım. Fakat sen 1923’e, onun arkasındaki mücadeleye ve felsefesine inanmamışsan bunun üzerine inşa edilecek 2023 hedefin olamaz ki.

Tam sayfa bu ilanda içi boş büyük laflar edilmiş. Amaç az eğitimli insanları kandırmaya yönelik. Hepsini okudum içinde doğru bir şey bulamadım dersem abartı etmemiş olurum.

Alt başlıklarda bir tanesine bakalım acaba söyledikleri doğru mu?

"Türkiye’nin ilk savaş gemisi MİLGEM ülkemizde tasarlanarak inşa edildi ve hizmete girdi" deniyor reklamda. Bir kere bu hükümetin zerre kadar katkısı yoktur bu projede. Bu arada adı Heybeliada olan bu geminin daha hizmete girmediğini de söylemek isterim. Harp gemisi dizayn edip yapmak uzun soluklu bir iş olup çalışmalarına 1993’de başlandığını biliyor musunuz? Bu harika, dünyada bile eşi bulunmayan savaş makinesini kim yaptı biliyor musunuz?

Aşağılanmaya, itibarsızlaştırılmaya çalışılan ve yürütülen operasyonlarla fuhuşçu, darbeci, ahlaksız ve casus olarak yaftalanmaya gayret edilen ve ortaçağ medresesinden değil bu topraklardaki aydınlanmanın ilk kalesi olan Deniz Harp Okulundan mezun olan denizciler yapmıştır.

12 Haziran Genel Seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olması dileklerimle,

Saygılar sunarım.


Türker ERTÜRK, 11 Haziran 2011
turker@haber61.net
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Türker ERTÜRK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x