'Buzda konuşan' kazandı

Genel & Güncel Konular

'Buzda konuşan' kazandı

İletigönderen AlicanKidd » Sal Mar 13, 2007 10:16

ResimResimResim


Tokuş'un kazandığı yarışmanın finaline Asena'nın çıkışları damgasını vurdu. Okul parasını teslim edeceği kişileri yayına çıkaran Asena, ardından babasına seslendi. Son atağı da 'Müslüman olacağım' diyen partneri yaptı


BORA BAĞCIBAŞI

Haftalarca kazananları ve kaybedenleri jüri üyelerinden alınan puanlarla seyircilerden gelen kısa mesajların belirlediği "Buzda Dans"ın finalinde son sözü seyirci söyledi. Asena ile Zeynep Tokuş'un yarıştığı finalin canlı yayınında adayların halktan aldıkları oy oranları arasındaki fark uzunca süre 1-2 puanla sınırlıydı.
Yarışmadan elenenlerin de gösteri yaptıkları finalde Zeynep Tokuş ile partneri Robert Beauchamp yarışmayı birincilikle tamamlamak için buz pistinde ellerinden geleni yaptı. Daha önce yarışmayı kazanması halinde 100 bin YTL para ödülüyle okul yaptıracağını açıklayan Asena ve partneri Alman Jan Luggenholcher ise hünerlerini sadece buz pistinde sergilemekle kalmayıp daha fazla oy alabilme adına bir dizi hamle yapmaktan da geri kalmadı.


'Sünnet olacağım' dedi
Finale gelinceye kadar "Ben kazanamam" diyen Asena, son gece söylem değiştirip "Kazanmak istiyorum" dedi. Daha önce birinci olup 100 bin YTL ile okul yaptıracağını açıklayan Asena, okul yapımı için parayı teslim edeceği yetkilileri de canlı yayında hazır etti. Eğitim yaşamı boyunca üç mezuniyet yaşamasına karşın anne ve babasının bunların hiçbirinde bulunmadığını açıklayan Asena, "Babam Burhan Çakmak bu akşam burada. Yarışmayı kazanıp birinci olarak ona koşmak istiyorum" dedi.
Final gecesi Luggenholcher de ilginç bir çıkış yaptı. Katolik olan Luggenholcher, Asena'yla gösterilerini tamamladıktan sonra Müslüman olacağını açıkladı. Luggenholcher, "Almanya'da çok Müslüman arkadaşım var. Müslüman olduktan sonra adımı Can koyacağım. Müslüman olmam için ne gerekiyorsa yapacağım. Hatta sünnet olacağım" dedi. Bu açıklamaya Tokuş'un tepkisi ise "Bunu bu gece burada açıklamasını biraz garipsedim" oldu.


Asena konuştu, puan farkı açıldı
Son dakikalara kadar iki aday arasında birkaç puan olan fark, bu hamlelerin ardından iyice açıldı ve Tokuş, seyircilerden gelen oyların yüzde 69.8'ini alarak "Buzda Dans"ın birincisi seçildi.
İkinci olan Asena da "Çok şaşırmadım. Zeynep arkadaşımı kutluyorum. Yarışmanın başından beri herkes çok şey yaptı. Şaşırmadım, biliyordum" yorumunu yaptı.
Yaptıkları sözleşme uyarınca "Buzda Dans"ın finalinde seyircilerden kaç kısa mesaj geldiğini açıklayamadığını söyleyen Medyapım'ın ortağı Fatih Aksoy, "Ama şunu söyleyebilirim. Bu tür yarışmaların başladığı ilk dönemlerdeki rakamlarla mukayese edilebilecek kadar yüksek oranda kısa mesaj geldi" dedi.
Kullanıcı küçük betizi
AlicanKidd
Üye
Üye
 
İletiler: 290
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 18:38

İletigönderen Sandra » Sal Mar 13, 2007 11:20

Din istismarina en guzel tokat halktan
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye
 
İletiler: 171
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 18:25
Konum: Nereye

İletigönderen Nihan » Sal Mar 13, 2007 11:58

Yarışmayı izledim ve Asena ile partneri bu açıklamayı yaptıklarında çok sinirlendim. Zeynep Tokuş gerçekten hakketti birinciliği. Buz pistine bu kadar yakışan, zarif bir yarışmacı görmedim. Gözlerim bayram etti onun gösterisini izlerken.
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye
 
İletiler: 832
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:55

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 13, 2007 16:35

Sandra yazdı:Din istismarina en guzel tokat halktan

kesinlikle. midem bulandi resmen, böylesine basit isler icin dinimiz alet ediliyor artik :evil:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Sandra » Sal Mar 13, 2007 17:03

Türk-Kan, Asenadan zaten igreniyordum ben simdi tam limitte yani bu kadar igrenclik olur mu?

partneri kestirecekmis ?! ne yapalim yani babamin bi lafi vardi pilav mi yapacaz kesilenle diye

bizene sunnet olacaksa canim hem bunu canli yayinda turkiyeye ilan etmek ne demek 100 ytl icin bunlari yapan bir insan iste asena
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye
 
İletiler: 171
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 18:25
Konum: Nereye

İletigönderen ZORhanim » Çrş Mar 14, 2007 12:43

Sandra yazdı:Din istismarina en guzel tokat halktan


[b]kesinlikle katılıyorummm birinci olanda ne olcan niye dinimizi alet ediyosunuzkiii :evil:
byn DReJEmooooooooo

!!†u†uGuM €£I ŧ£Å bI®ÅkMÅM, bI®Åk†iGiM €£Id€ ŧ£Å bI®DÅHÅ †U†MÅM!!

PReNS :artis:
Kullanıcı küçük betizi
ZORhanim
Üye
Üye
 
İletiler: 72
Kayıt: Prş Mar 08, 2007 11:52


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x