Carlos'tan umut dolu mesajlar

Futbol ile ilgili hersey burada.

Carlos'tan umut dolu mesajlar

İletigönderen Veled » Pzt Tem 30, 2007 22:22

Carlos'tan umut dolu mesajlar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Beşiktaş ile yapacakları Süper Kupa karşılaşmasına büyük önem verdiklerini söyledi.



Roberto Carlos, NTV'ye verdiği röportajda, Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile yaptıkları hazırlık karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Oyun olarak istediğimizi sahaya yansıtamadık ama İstanbul'da seyircimiz önündeki ilk maçımızdı ve onun bir heyecanı vardı" dedi.

Asıl önemsedikleri karşılaşmanın Beşiktaş maçı olduğunu kaydeden Carlos, Shaktar Donetsk karşısında saha atmosferi ve taraftarların mükemmel olduğunu anlattı. Roberto Carlos, "Bizim için daha önemli olan, Beşiktaş ile yapacağımız Süper Kupa karşılaşması. Orada galip gelmemiz gerekiyor. Hazırlanmak için de önümüzde 1 hafta daha var. Büyük değişiklikler olacak ve hepimiz bunu göreceğiz" diye konuştu.

Brezilyalı yıldız, Shaktar Donetsk maçında taraftarların şut çekmesi için kendisine tezahüratta bulunmasının sorulması üzerine ise, "Taraftarların bu yöndeki beklentisi çok normal. Uzaktan sert şutlar atabildiğim için ben de fırsat buldukça böyle şutlar çekip takımımıza goller kazandırmaya çalışacağım. Taraftarın bu beklentisi de beni mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

Ayrıca, takımda genç oyuncuların kendisine olan ilgisi için de Roberto Carlos, "Takım kaptanı Alex ama genç oyuncular bana ve takımdaki tecrübeli diğer oyunculara fikirlerimizi soruyorlar. Ben de tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Potansiyeli ve teknik kapasitesi olan iyi bir takımız. Bunları birleştirerek önümüzdeki sezon başarılı oluruz" diyerek sözlerini tamamladı.


lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23608
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x